Visar arkiv från januari 2022

Att rensa och inte styra över andras utveckling

Det flödar massor energier just nu och dessa påverkar ALLA!

 

Det tar fram det BÄSTA och DET SÄMSTA i oss…

 

Alla kommer behöva läka det som ska läkas. Alla kommer behöva konfronteras med sina rädslor och skuggor.

 

Detta gör världen extra vibrerande och svår för många.

 

Hemligheten ligger i att vila. Att stanna upp. Andas igenom det smärtsamma. Vara SANN mot sig själv. Inte falla i gamla banor av flyktbeteende utan istället – ett steg i taget ta sig framåt – igenom den sega massa av tvivel, skuggor mm.

 

Se det ljusa, det vackra i det lilla. Solen, en snöflinga, ett leende. En öppen famn, en vällagad maträtt. En ärlig människa.

De där små tecknen som omger oss som vi förbi ser i vår snabba vardag som bara leder till lidande.

 

Du ska inte lida. Du ska leva. Hör du det. Du ska LEVA.

 

Namaste

Senaste numret av Nära har ett stort reportage om just detta <3 <3

Skärmavbild 2022-01-25 kl. 08.52.10

(Själv möter jag just nu massor av människor i denna skiftning – smärtsamma möten och allt jag vill är de ska må BRA – men jag kan inte skynda på deras process. Jag kan bara finnas där, rensa negativa energier, stå i min sanning, hålla dem utan att styra dem – kom ihåg det. Du kan aldrig STYRA – Du kan bara varsamt leva ditt EGNA bästa liv )

Januari 2022 – månaden som allt förändrades

20210717-DSC_1119-2

 

Det var som att det hängde i luften… Förändringen… Luften var klarare, friskare, renare…

 

Jag måste framåt… varje cell i min kropp är utbytt… Efter ännu en omgång Corona, nu Omnikon så är jag full av både ”rena” antikroppar och allt annat vi ombetts skjuta in för att återgå till ett öppet samhälle. Trots detta så stängs verksamheter ner. Så sorgligt!!

 

Varje land tycks behöva röka ut sina skelett i garderoben. USA sin rasism och vridna syn på demokrati.

Vi i Sverige har fått lära oss att vår äldrevård verkligen inte höll måttet – och att vår sjukvårdspolitik (och där med all fantastisk sjukvårdspersonal) gått åt pipsvängen. Båda nämna visste vi redan om – men har ”mörkat” eller blundat för. Så detta är ”vår läxa” – gör om – gör rätt – eller rasa samman, eller vänta… dö.

 

Men trots allt mörkt som varit så är där också mycket ljus. Ur all aska reser sig nya ideer , kämparglöd, passion, järnvilja och empati. Och det är DÄR vi ska lägga vår energi .

 

Vi kan ha märkt att vissa människor glidit längre bort, andra kommit närmare.

 

Allt är som det ska. Planeter är i ständig rörelse och så även du… Låt det bara ske…

 

Jag arbetar stenhårt med pernillas 2022, nya kunder till podden och yogan. Pandemin har ju promsat in yogaeventen till mitt hjärtats sorg, men det ger mig mer tid att utveckla Breathe Soulcare som kommit att bli ännu ett hjärteprojekt. SoulCare – som jag alltid brunnit för… nu i en tappning jag verkligen kan stå för… Jag är så sagolikt STOLT, trött, Sliten, LYCKLIG, lite kräkfärdig av allt arbete från första ingrediens till timslånga helgmöten om design. Inte sedan Mamma24 har jag lagt ner så många tidiga morgnar och sena nätter – men inte heller har jag älskat nått så mycket som sen dess…

 

Någon frågade hur jag pallade hålla igång med all media ,, avtal och statiskt mm hela dagarna för att sedan axla upp och göra detta på min ”fritid” – men jag är så upprymd. Och stolt.

Jag känner mig MODIG. Modig som forsätter utvecklas. Skapa nya projekt, vågar gå utanför min komfortzon, VÅGAR fortsätta SKAPA istället för att nöja mig med det jag har.

Allt är i konstant rörelse. Vi väljer bara själva hur kreativa vi ska vara <3 Och jag vill äga mitt liv. Mina drömmar. Mitt andetag.

Och det gör jag. Samtidigt som jag tror på dem jag jobbar med. Jag tror på det vi gör i Team Pernilla ( och resultatet har ju visat att vi lyckats <3, jag tror på långvariga ärliga arbetsrelationer, jag tror på att lyssna på hjärtat och intutionen. Jag tror på människan.

 

Så jävla redo , Så jävla modig. Så jävla pepp.

 

Namaste

Instagram