Visar arkiv från april 2022

Allt gott har ett slut men jag tror på evig – heten (8)

Allt gott kommer till ett slut.. men slut är bara början på nått nytt. I 8 år har jag och Pernilla byggt en digital plattform tillsammans och haft så roligt under tiden. Helt sagolika samarbeten och medan detta pågått har vi blivit de bästa av vänner.

Idag har Pernilla flera egna framgångsrika varumärken . Och fler är på väg. Sociala medier är inte längre bloggplattformar utan instagram / TikTok / och Youtube har blivit den naturliga platsen för profiler att arbeta med. Och dessutom plattformar som är lätta att styra över själva. 

Jag är i botten journalist , copywriter och mediastrateg och både jag och Pernilla känner att det nu är dags att låta bloggen vila, SoMe växa organiskt med stöd av alla hennes fantastiska bolag och låta vår vänskap få ta mer plats.

Jag har en yogakarriär där jag fått så mycket support från henne och alla er andra . Här på bloggen finns allt dokumenterat . Från Syd Afrika, till Bali och sommarturneér. Silent yoga Sverige har vuxit sig starkt och mina retreat är fullbokade.  Jag längtar efter att kunna supporta som vän och lägga mitt fokus på min sajt Namaste By Emilia, Yogan och på mitt drömprojekt Breathe Soulcare – hudvård med aktiva ingredienser och kraftfulla affirmationer. Hudvård (bra produkter)  utifrån in och inifrån ut (Positiva affirmationer) . Jag kommer behöva ert fortsätta support och heja rop, NI är så VIKTIGA för mig!!

Jag får blomstra och utvecklas samtidigt som jag får hjälpa tusentals människor att må bättre. Jag ska inte sticka under stolen att bollandet med två heltidsjobb inom media och min passion till hälsa, yoga och healing ibland gjort att jag inte riktigt levt som jag lärt.

Så nu är det dags för mig att tacka för mig. Här på bloggen och som teknik/ansvarig för min älskade vän.

Vi längtar båda efter långa kvällar fyllda med cava  , riesling och skratt. Helst från hennes egna märken såklart haha

Det har varit de roligaste 8 yrkes åren i mitt liv och det är med stolthet som jag nu lämnar med ett leende på läpparna.

Min vision var alltid att lyfta, stötta och verka för att Sveriges finaste, mest genuina, mest hårt arbetande , då ensamstående kändismamma skulle få en plattform att stå stadigt på. Det gör hon nu. Står stadigt . I sin dröm, i sin kraft. I sin självständighet. Och vår vänskap är för evigt ingraverad i våra hjärtan.

Vi har uppnått våra gemensamma mål och kan nu poppa Champagnen och leva lyckliga i alla våra dagar 💋

Fortsätt gärna följ min resa via instagram och Namaste By Emilia och mitt arkiv finns kvar här med en helt sagolik resa som sträcker sig hela vägen tillbaka till 2010 <3

Instagram