Visar arkiv från september 2014

#girlboss

Vaknade med öm kropp efter bikramyogan på Yogahimsa. Trött och sur. Men på telefonen plingade plötsligt ett mms till och jag fylldes av solljus och värme . En av mina vänner skickade mig denna:

IMG_9110.JPG

När en av ens största syftena i livet är att sippra ljus på andra, ge energi och fylla människor med tron på sig själva glömmer jag ibland bort att fylla på egen energi. Denna vän är väldigt duktig på att påminna mig – och för det är jag varje dag tacksam över att få ha henne i mitt liv❤️

IMG_9113.JPG

IMG_9119.JPG

Yin&Yang

Världen är oändligt komplex – det vet vi alla, och det är omöjligt att förklara minsta detalj men de flesta av oss försöker ända hitta ”balans”. Då det är så mycket i världen vi inte förstår har mänskligheten sedan stenåldern skapat ”teorier”.

Teorin om Yin & Yang skapades av kinesen Fu Xi för ungefär 5000 är sedan. Enligt legenden var han Kinas ”förste” härskare. Han älskade naturen, studerade den noga och delade in den efter egenskaperna om de tillhörde ”soliga sidan” ( yang ) eller skuggiga sidan ( yin ) .

Med hjälp av paret som och skugga kan man sedan dela in flera liknande komplementära motsatser : kyla/värme, Man/kvinna upp/ner osv.

Yin och yang är grundläggande i bl.a. Östasiatisk filosofi, medicin och matlagning .

Vi behöver både yin och yang i våra liv för att finans balans…
Glöm inte det… Vilka är dina yin och yang?

IMG_9101.JPG

Bikramyoga VS yoga
Varmt och kallt

yin yang

IMG_9098.JPG

Instagram