Visar arkiv från juni 2016

I kris växer vi

Ibland händer bara saker. Vi kan inte styra över dem, eller så gör vi just det, men saker blir inte som vi tänkt oss. 

Men det är oxå i kriser som vi lär oss. I utmaningarnas uppförsbacke som vi inser, öppnar upp och skapar utrymmen för nya tankar, känslor, kunskap och insikter. 

Så än när livet är knas, eller situationer inte är vad du kanske från början önskat – så finns det, just där i stormens öga – nya möjligheter, nya lärdomar – lärorika insikter att ta del av. 

Så istället för att känna uppgivenhet, rädsla och oro. Vänd på situationen, hålet, avgrunden eller känslan. Vad kan du då se. Eller tillåta dig själv att känna? 


Vänd upp och ner på Världen ibland. Annars gör världen det åt dig. För du är ack här för att lära, du är här för att bli bättre, inse mer, ge mer och komma lite närmare. Du är här för att utvecklas. För att känna. Förstå. Att vi är ett. Släpp din oro. Släpp den. 

Namaste 

Familjehäng & jobb

Långa sovmorgnar blir det. Idag har jag jobbat hela dagen, men sen blev det sen lunch och nu ska jag snart vidare ner på stranden. 

Jag insuper vardagen i Spanien, insuper dofter, människor och attityd. Ler, tackar, skrattar – andas… 

Allt är annorlunda här. Smak, tider, syn, dofter, känsla – allt. 


Tar av mig skorna… Känner. Andas. Ibland gör det ont. Konfronterar. Känner. Ser. Människor här beter sig annorlunda. Ljuden är annorlunda. Läser böcker från historiska slag. Insuper. Yogar. Känner. 

Känn. 

Ta en dag. Vilken som helst. Å känn. Smaka. Se. 

Vad känner du? 

Vad smakar du?

Vad ser du. 

Analysera inte. Utan känn. Bara känn. Tänk inte. Känn. 

 

Instagram