Visar arkiv från september 2021

Halsont och energi

Bloggar från sängen där mitt kontor förflyttats till… Snorar och halsont.

Nästa vecka öppnar min älskade vän Alexandra sitt nya gym/yogastudio Patrop där ni kommer finna mig på måndagsmorgnar kl 07:00.

Boka och kolla in det här!

Passar på när energien är hög och hjärtat ungt!

Därtill är det full fart med Pernilla och vi har så kul ihop.

Huset bubblar på och trots att bygget väcker mig varje dag så är det så kul att hon kommer närmare!

Kommer att bli sååå bra!!!

Glöm inte heller att boka din plats på nått av mina retreat!

Här löser du mer och bokar

Två drömmiga platser! Den ena 24h ( som ni efterfrågar så! ) och en magisk helg på vår frugård!

Wow säger jag !

Hade en underbar söndag med vänner och självklart i Sofia Wistams fina nya kollektion Galax ( så inspirerade !!!! ) och min underbara FUCK IT ring av Lotta Hasselblad

Namaste

Mod.

Ååå gud vilken roller coaster det är just nu!!!! Jisses!!!!

Det här inlägget vill jag tillägna mitt mod. Mitt mod att stå kvar i mitt hjärta. Modet att våga hoppa. Modet att våga drömma. Modet att våga be. Modet att våga chansa. Modet att aldrig ge upp. Alltid tänka nytt. Aldrig bli ”nöjd”

Jag är en person som alltid brinner för det jag gör. Jag har aldrig ”bara” gjort en sak. Men alltid gett 100% till det jag gör. Som snart 39 åring har jag finslipat tekniken att flowa mellan mina olika yrkesroller och ÄLSKAR DET.

Jag behöver olika infallsvinklar för att inte dö. Att ”bara” göra en sak har aldrig fungerat för mig. Jag blir uttråkad. Arg. Vresig och upprörd.

Jag behöver ha rörelse. Alltid framåt. Alltid med mål och kreativitet som syre. Alltid med nya idéer och tankar att forma till min verklighet.

Senaste åren har mina drömmar avlöst varandra. Inga tillfälligheter utan hårt arbete. Kärlek. Tidiga morgnar och envishet.

Jag har också ignorerat suckar, ifrågasättanden och tvivel.

Jag har målmedvetet tagit ett steg i taget. Drivit hårt. Mött fantastiska männiksor. Lagt ner engagemang och tid. HJÄRTA. MOD. Så mycket jävla mycket mod.

Yogamattorna.

Utvecklingen av nya affärsområdet med Pernilla.

Nytänkande kring samarbeten som en hel branch tog efter.

Klädkollektion

Retreaten

Och 2022 smäller det. Min dröm från 20 års åldern. Många sparade slantar. År efter år. Och så vinsten av årets yogalärare som fick bli pricken över iet för att satsa allt.

Mod. Man måste vara modig.

VA MODIG. Var rädd. Men VA MODIG.

Namaste

Instagram