Visar arkiv från februari 2016

London

Nu packar jag in barnen och mig själv och far till London. När jag i december bestämde mig för att det var dags för en klassisk London tur och föra mina egna traditioner vidare ( släpa barnen på museer, diskutera krigshistoria, besöka palatser och vinka till drottningen ) så blev barnen mer exalterade än jag trodde var möjligt. Får med mig härliga Pernilla och lilla goa Theo oxå:) Så vi kommer ha det fab! En riktig mammabarnresa. Wohoo!!!

Tack vare er har jag gjort en superguide som vi kommer köra. Så ni kommer få Följa med på en riktig londontur;) Som vanligt vet man aldrig riktigt hur uppkopplingen är men kika in här, Instagram och såklart Snapchat @familjepussel för det senaste;)


Bye bye Sweden i Wallderinska

Namaste

Ett liv efter döden

Tror du på ett liv efter döden?  Att våra själar är fria i ett universum fyllt med ljus och att kunskapen vi får i jordelivet följer med oss upp ( och runt ) i universum? 

Eller att vi ställs inför pärleporten och blir insläppta i Guds rike ? 

Eller blir allt bara svart, kallt och – dött. 

Man behöver inte dela med sig av sin tro, men att tro ger hopp, lugn och någon form av trygghet. Och det mår själen bra av. 

För idag vill jag prata om själen. 

Vad vi gör mot oss själva påverkar ju såklart hur vi mår. I själen. Så för att själen ska må bra, oavsett var ifrån den kommer eller vart den skall flyga vägen när vi dör så måste vi ta hand om den. 

Värma den med godsaker. Mandelmjölk smörjer insidan. Kardemumma och kanel är Antiinflamatoriskt och skyddar våra celler. Honung mjukgör och är även den Antiinflamatoriskt. Experimentera fram en ny morgonrutin?  
Tvätta håret med snälla produkter utan kemikalier. Jag har precisupptäckt, vi en av mina fantastiska ljussystrar Living Proff . Googla! Det har förändrat min hårkvalite och samtidigt rensat bort all skit som huvudet vårt hjärna inte mår bra av. Själen. 

 
Lite stretching eller yoga 😉 stärker kropp – och själen för vila. I andningen ( som är den gyllene nyckeln i yoga ) finna man ro, styrka och harmoni. 

   
Sol!! Solen har kommit till oss. Sol och Färg i form av Blå porten på Djurgården fyller själen med glädje. Syre, lite historiska vingslag ( Djurgården är ett promenad och naturområde som används av oss människor i hundratals år ) och rörelse skapar lyckoendofiner.  

 
Kärlek. Meningen med allt. Att lära oss älska. Oss själva, och andra. Barnen. Mitt syre över allt. Min kunskapskälla, min skola, mina allt. 

   
Namaste 

 

Instagram