Visar arkiv från december 2016

Nyårskrönika 

2016 andas sitt sista andetag. De är korta, snabba och knappt utan syre …. 2016 har bara några timmar kvar innan det somnar in. 

Mitt 2016 har varit en fantastisk resa. Likt livet självt kan ingenting förutspås eller tas för givet. Jag har fått insikter, upplysningar och serverats intressant kunskap.

Jag har fått möjligheten att sprida vidare min kunskap, fått möta männiksor som gett mig kunskap och flera intressanta jobbresor har fyllt min vardag. 

Vi minns vad 2016 gett oss, vi minns vad som under 2016 gett oss glädje. De svåra stunderna har lärt oss saker om oss själva , de smärtsamma minutrarna har gett Oss insikt om andra. 

Men allt det där är historia. Vi kan inte förändra vad som varit. Vi kan minnas, men låt inte 2016 års gamla andetag flåsa dig i nacken.  

Använd istället de fina stunderna – samla dem som färgstarka minnen på en vit kanvasduk. Måla med stora penseldrag allt vackert, stort som smått. Behåll dem i ditt hjärta. Låt varje ny rynka, varje ärr och insikt vila i stiltje. Låt det göra din närvaro i nuet starkare. Här och Nu. 

Oroar du dig för 2017? Släpp taget om din oro. För framtiden kan du inte påverka. Inte heller historien. 

Så: Lev här och nu. Håll 2016 i handen dessa sista andetagen som ännu finns kvar i dess himlakropp. Och omfamna 2017 som föds in i din kropp, själ och vetskap. Låt varje dag levas. Vakna varje morgon och känn in din kropp. Säg godmorgon och tänk positiva tankar om det du har – inte det du inte har. 

Släpp negativa tankar. Säg NEJ till energitjuvar. Säg vad du tycker. Var snäll. 

Kramas massor. Ge kärlek. Ge ljus. Sprid ljus. 

Oroa dig inte.

Universum håller dig om ryggen. 

Namaste 

Reboth

Vila, andas, vila, kramar, bergen, vandring, apelsinträd, ekologiska frukter direkt från träden, bäckar som porlar – vila. 

Mobil och datordetox för oss alla. Spel. Givetvis om världen som vi värnar om och älskar att bo på. 

Solen, långa promenader, syre. Inga måsten. Annat än att sätt mål för nästa år.

Mer spel…. 

mer sol….

Vegetariskt och vatten. Året ska avslutas på bästa sätt. 

SAY IT BEFORE ITS TO LATE -ring någon! Skriv ett brev! 
Namaste 

Instagram