Visar arkiv från december 2020

2021 planer och verk

Hej på er! Och god fortsättning! Hoppas att ni alla hade en lugn och fin jul. Min var väldigt annorlunda, men jag har upplevt en del annorlunda jular i mina dagar.

Tänkte att jag skulle berätta lite för er om några spännande överraskningar som väntar nästa år :-) ingenting är ju skrivet i Sten när vi står mitt i en pandemi men visionen och planen är att sjösätta inte mindre än fem nya koncept nästa år!

Jag också fått massa frågor om mina retreats, kläder, mattor och event! Dagsläget kan jag bara svara att det är ni Hälsa titels bara ha varit en försmak. Men då vi fortfarande står i en tuff pandemi så kan vissa datum och event, att flyttas framåt :-) men att det kommer att ske! Det behöver inte vara orolig för❤️

2021 REATRETS:

Ulrika och jag planerar flera retreats under 20:21! Jag har några privata retreats som riktar sig till deltagare som redan innan rest med oss! Därtill hoppas vi alla kunna genomföra, sjön i maj eller oktober! Vi kommer också att sjösätta tre nya ställen där vi kommer kunna landa under året! Datum och information skickas ut till de som visat intresse samt att grupperna kommer vara extra små och exklusiva 2021.

Ni som upplevt mina retreat förut vet att kvalitet, säkerhet och Hälsa för alldra högst upp på våran prioriteringslista och gjorde så även innan pandemin.

2021 YOGAEVENT

Högt upp bland trädtopparna långt in i skogen och på öppna platser är många människor kan samlas kommer jag nästa år tar mitt koncept Silent yoga till nästa nivå. Och då hörlurarna skapa en egen bubbla kommer jag med mina nya klasser som jag utvecklat under 20:20 kunna guida er på ett säkert och hälsosamt sätt oavsett om du har yogat länge eller precis har börjat.

2021 Yogagames SUMMERTOUR

Ja! Självklart blir det en sommarturné även 2021! Vi kommer att expandera och förflytta oss över stora delar av Sverige! Vi vill ha med oss engagerade yogastudios och vi ser fram emot att under juli och augusti möta så många av er som möjligt i vårat långsmala land! Datum och bokning kommer givetvis att släppas under våren! Vet du redan nu att du vill ha mig på plats? Kontakta killarna på yogagames eller skicka ett mejl till mig!

2021 Marbella

Spanien är mitt andra hem, så självklart kommer det även finnas klasser hära! Tillsammans med de fantastiska hotellet BoHo club och de vackra stränderna som bakgrund kommer jag under nästa sommar erbjuda klasser och företagsevent!

2021 Klädkollektion

Början på året kommer jag tillsammans med min kollega Ylva att börja släppa ännu en fantastisk kollektion. Denna kollektion kommer direkt ur mitt hjärta och har skapats visionen och kanske berättelsen om att vi alla behöver ta det lite lugnare än den dagen då pandemin är över. Därtill har lyssnat på er och anpassat kläderna efter den kvinnan som jag håller så ömt i min famn.

2021 boksläpp

Jo den är nästan klar! Mer än så tänker jag inte säga :-) men ni kommer att vilja ha den, ni kommer att vilja läsa den och det kommer från dig sis låta den bli en del av din vardag.

2021 lokala event

Jag kommer under nästa år resa runt mellan olika lokala aktörer och göra gästspel. Vi kommer ha möjligheten att träffa mig från norr till söder när jag kommer hålla klasser men också workshops för att stärka och hjälpa till att öppna upp det som vi under 2020 har börjat lära oss.

2021 Ellery Beach House

Självklart kan ni som företag boka mig i hotellet men vi kommer också att sjösätta några lokala event och ni som inte bor på hotellet ändå kan få uppleva Silent yoga tillsammans med mig.

2021 Silent Yoga

Vi kommer att öppna upp en ny lokal på en central plats i StockholmNär vi kommer kunna praktisera det fantastiska konceptet i en miljö som jag bara i mina vildaste drömmar trodde att jag skulle få tillgång till! Mer information kommer men jag kan säga så mycket som att den är rosa;)

2021 Yogagames

Oktober samlar vi våra gemensamma krafter och öppnar upp München bryggeriet i Stockholm för att äntligen få dela våran passion för yoga tillsammans med er. Jag kommer att hålla två klasser båda givetvis anpassade för både den avancerade yogisen och yoga nybörjare.

Boka dina biljetter redan nu på yoga games hemsida och använd koden Emilia för att få ytterligare 15 % rabatt på dina biljetter! På mässan kommer också kunna ta del av mina yogamattor och Meet ännu hemliga projekt.

2021 hemligt

Jag har under tre års tid haft en dröm som jag nästa år förhoppningsvis får chansen att sjösätta – något jag har brunnit för länge och som jag själv har saknat. Mer information kommer :-)

Jag längtar något så oerhört. Inte efter att allt ska bli som vanligt för det kommer inte att ske. Vi kommer att behöva lära oss ta ett steg taget precis när vi har fallit hårt och skadat oss, eller när vi går igenom en separation eller en olycka. Ingenting kommer bli som fförut och för dem som kämpar emot den nya kommer nya utmaningar att vänta🙏🏽

Vi är alla här tillsammans och genom kärlek och positiv litet kan vi vända detta till någonting bra.

Namaste

Ny tidsålder!

Piscean Age har dominerats av hierarki och makt. Nyckelfrasen för denna tidsålder var från Shakespeares Hamlet, ”Att vara eller inte vara.” För att få ett framgångsrikt och lyckligt liv behövde du lösa denna fråga. Nyckeln till det astrologiska tecknet Fiskarna är ”Jag tror.” Under denna ålder, för att du skulle kunna vara, behövde du hitta någon eller något att tro på.

När du hittade den där fäste du dig själv till den saken och vägleddes hur du ska leva. Detta kan vara en religion, en politisk ideologi, en karismatisk ledare, arbete etc. Livets nycklar var dolda och hemliga i maktens hallar och i klostren och ashramen. Men du behövde inte känna till dessa hemligheter, bara för att följa ledare och guider som gjorde det. Detta skapade vertikala hierarkier som ett resultat, och det var viktigt att hitta din plats i hakningsordningen.

Detta har varit grunden för det mänskliga medvetandet under de senaste 2000 åren. Allt du har lärt dig av dina föräldrar och de från deras föräldrar, som går 2000 år tillbaka, har färgats av denna Piscean-referensram. Och nu förändras allt.

Vattumannens ålder kommer att domineras av nätverk och information. Nyckelfrasen för denna ålder är ”Var att vara.” ( be to be)

Nyckeln till det astrologiska tecknet Vattumannen är ”Jag vet.”

Det här är informationsåldern. Ingenting är hemligt längre. All information är tillgänglig till hands. Där Piscean-åldern var organiserad i en vertikal, upp och ner-struktur i hierarkierna, är Aquarian Age organiserad i ett horisontellt nätverk som öppnar världen för sann jämlikhet.

Under denna ålder fokuseras inte längre på din identitet och existens (”att vara eller inte vara”), utan att acceptera dig själv som en hel person (”vara att vara”) som inte behöver tro på något utanför själv.

Du är redo att acceptera att du har kunskap och visdom inom dig själv. Det är inte längre nödvändigt att knyta till något utanför dig själv, utan att bli en ledare för en: dig själv. Istället för att vara en järnvägsvagn som dras av en motor blir du din egen motor. Det är ditt ansvar att hålla dig på banorna och fortsätta framåt.

Med denna förståelse är det lättare att förstå vad som har hänt i världen under de senaste 50 åren. På den inre nivån, sedan 1960-talet, har det skett en enorm rörelse mot personlig transformation: självmedvetenhet, självförbättring, yoga, meditation, tai chi, alternativ läkning, naturlig mat etc. Det har också skett en stor ökning av depression, självmord, ångest, stress och narkotikamissbruk, både läkemedel och fritidsbruk.

I den yttre världen har vi sett fantastiska förändringar: medborgerliga rättigheter, miljömedvetenhet, kvinnors rättigheter, homosexuella rättigheter, global medvetenhet etc. Vi har också sett ökningen av fundamentalism, terrorism, partisk politik, rasism, främlingsfientlighet (rädslan för ”Övrigt”) och allmän rädsla.

Detta skifte tar fram det bästa och det sämsta i mänskligheten. Vissa människor förbereder sig för detta skifte genom att öppna sina hjärtan och sinnen och omfamna denna nya tidsålder, och vissa skräms av förändringarna som de inte förstår och vill återvända till en ”gyllene tidsålder” tidigare eller att cirkulera. vagnarna och litar bara på dem som är som dem själva.

Transformation är aldrig en smärtfri process. När du fastar eller rengör för att rena din kropp, känner du dig först, eftersom toxiner rör sig upp för att elimineras. När dessa gifter har rensats känner du dig lättare och mer energisk. Föreställ dig nu att varje person på planeten Jorden går igenom detta skifte. Vi är på väg in i en tid med radikala förändringar. Det är en tid med stor potentiell tillväxt och expansion, men det är också en tid med stor potentiell smärta och lidande. Ju mer du förstår vad som händer, desto mer kan du gå igenom alla förändringar utan att förlora din balans och stabilitet.

Vad kan du göra för att göra denna övergång till denna nya tidsålder för information och medvetande? Här är några förslag.

Vad kan du göra för att göra denna övergång till denna nya tidsålder för information och medvetande? Här är några förslag:

1. Ha en daglig andlig övning. Varje andlig tradition har en sak gemensamt: en daglig träning. Det kan vara många olika saker: yoga, meditation, chanting, bön, kontemplation, motion, journalföring, etc. Det är inte viktigt vad du gör, utan att du gör något nästan varje dag, och gör det med avsikt att släppa taget av dina block och fokusera ditt medvetande. Kundalini yoga och meditation är de mest kraftfulla verktygen jag har hittat, men alla måste hitta sin egen väg och samla in verktygen för sin egen verktygslåda.

2. Ge inte efter för rädsla, förtvivlan eller ilska. Det händer så mycket som kan utlösa dessa känslor: media, miljön, politik, terrorism etc. Om du förstår att dessa känslor alla är symtom på Vattumannskiftet kan du gå igenom dem utan att förlora ditt centrum.

3. Var inte ett offer. Du har makten att förändra dig själv!

Jag har själv gått igenom en våldsam höst, Absolut inte fysiskt utan psykologiskt. Och den har varit helt fantastisk! Dofter och ljus har flödat jag kunnigt att djupare och mer intensivt till mitt syfte här på jorden.

jag har varit helt upprymd ändå har jag sovit oroligt men mycket. Och allt är precis som det ska. Det kan vara svårt att förstå andra människor och för mig personligen så att det känts som att jag förbereder mig för en viktig uppgift.Tidigare i livet känns som att jag har krigat som att jag varit mitt i ett krig. Men det är kriget har vi vunnit! Nu är det bara det alldra sista kvar och jag är här för att hjälpa er!

Enjoy!

Namaste

Källa: shape.com , Astor.com , spiritsofgaia

  • 1
  • 2

Instagram