Visar arkiv från april 2017

Villa La Madonna

God lördag på er… jag är såååå glad över resan ner till Italien i höst!!! Jag önskar och hoppas verkligen flera av er vill följa med!!!

Som ni vet har jag många järn i elden. Inte alltid jag pratar om allt.

Det är lustigt det här med sociala medier. Ni anar inte hur vanligt det är att folk tror att det de ser och läser – är det enda som pågår.

När man som jag, med yrkestitlar som journalist, social mediaexpert, mediastrateg, projektledare, app-utvecklare, föreläsare, coach, agent, kommunikationsansvarig, säljare, kvinna, mamma och massa annat 😉 ska försöka förklara,  vad som ryms på mina dygn så får man prioritera vad man ger ut. Jag kan och vill inte prata om allt:)

Till er mina älskade bloggläsare vill jag däremot sprida ljus, gräva bäckar dit ni kan gå för att reflekterar över livet. Påminna er om det gudomliga men ändå väldigt närliggande mirakel som finns omkring oss.

Jag vill ge er styrka och mod – att följa er väg. Våga lyssna inåt. Våga hoppa.

Nu vill jag också ge er möjlighet till att se en bit av paradiset på jorden. Villa La Madonna .

Minns ni min yogaresa i Biarritz ? Ända sedan jag var där har jag velat ge er något liknande. Fast mer klippt och skuret utifrån det som jag kan och det är jag vill förmedla. Resultatet hittar ni här.


Namaste

Följ med mig till Italien!!!

Äntligen kära ni!! 

Har så gärna velat dela detta mer er!! Och nu kan jag det:) Jag vill träffa ER!!! 

Följ med mig till Villa La Madonna !!! En av världens vackraste platser!! Det är en italiensk vingård med gamla anor som ligger i den fantastiskt idylliska Bormidadalen. Här skördar man sitt eget vin och köket bjuder på gudomliga italienska rätter. Villa La Madonna i Piemonte är ett smått magiskt ställe med bedårande utsikt över vinodlingarna. Den stora terrassen är samlingspunkten för trevligt umgänge och ett glas vin i skuggan. 

Detta är en dröm!!!! 

Mitt i vinodlingen finns också en naturskön pool med tillhörande terrasser för optimal avslappning. Här erbjuds 16 rum med egen terrass eller balkong. Middagen äter man i den vackra matsalen. Maten lagas utav lokala råvaror. 

 

12-15 oktober kommer jag resa ner med Rex travel!! 

JAG kommer föreläsa och boosta er med hälsotips och råd om hur vi får en mer balanserad vardag. Hur vi undviker utbrändhet och håller stressen borta. 

FÖLJ MED!!!

Yoga hålls i en sal med vacker utsikt över Villa La Madonnas omgivningar. 

Sedan min yogaresa till Frankrike förra året har detta varit målet!! Att få mer ER HIT. 

Tillsammans med vår yoga-instruktör Francesco kan ni träna på er egen nivå. Fina dagar yogar vi gärna ute bland vinrankorna. Ta del av den kanske bästa yoga-upplevelsen någonsin. Utflykter, joggingturer bland vinrankorna, tid för meditation och härligt häng vid poolen utlovas också. Tryffel jakt efter den magiska vita tryffeln, massage eller ansiktsbehandling ingår oxå i priset. Privat samtal med mig, massor av kärlek, hästridning, magisk mat och – en drömlik utsikt. Med mera, med mera!!!


Vi besöker tillsammans Acqui Terme som med sina underjordiska källor är en av Italiens mest kända kurorter. Vattnet i källorna har en unik sammansättning av mineraler och spårämnen som ger vitalitet och välbefinnande till både kropp och själ. 

Detta är en drömresa, både för mig och förhoppningsvis för er. 

Läs mer och boka redan idag, platserna är begränsade! Här 

Jag längtar efter er , Villa La Madonna och att få krama på er! 

Namaste 

Instagram