Visar arkiv från oktober 2016

Kalashelg

Ni som följt Pernillas blogg länge kanske känner igen den här skönheten? Shatilla? 

Ni som följt mig vet att vi startat kvinnonätverk, haft inspirationsträffar och att Shatilla hängt med i mitt liv lik länge som PW.

I helgen firade vi inte mindre än 3 födelsedagsbarn. Därtill har jag jobbat en del och försökt sova bort ett begynnande ryggskott.

Några långa höstiga promenader i lugnt tempo hinner jag oxå med tillsammans med lilla Fernando <3 

Det är så magiskt vackert just nu!!! 

Namaste 

Familjemiddag 

I vår familj älskar vi halloween ! Eftersom vi är flera som bott i USA så har vi tagit traditionen bokstavligen. Och det är med besked! I alla år har vi firat med vänner och familj. I år blev det en tidigt firande då flera av familjen ska vara på resande fot nästa vecka. Nedan följer en klassisk bildbomb från 

Hittade en gammal bild på mig och barnen!! I år får ni en uppdaterad bild nästa helg;) 

Min älskade storasyster. En fighter och en ängel. Hon har sannerligen fallit ner till jorden från himlen. Hon har varit som en mamma ( det skiljer 19 år mellan oss ) och hon finns alltid där för mig. Extremt begåvad och med ett hjärta av renaste guld. 

Här är mina brorsor! Not by blood – Men i hjärtat! Vi har busat, uppträtt, rest och slagits. Men mest älskat och älskar vi varandra ! Å jag som bara har ”systrar” älskar verkligen att ha dessa två i mitt liv<3 
Förlåååt för all bildkvalité!!!
Namaste 

Instagram