Äntligen! Mitt nya alkoholfria bubbel , & njutning i Marbella!

Reklam för Pazzione By Pernilla Wahlgren

 

Hej Vänner!

Tog en liten bloggpaus som ni kanske märkte…! :-)

Det har varit fullt upp på schemat, så jag har inte ens öppnat min dator,  sedan senaste inlägget.

Har fokuserat på vänner och Paddel – tro´t eller ej – för hela slanten! :-)

Nu är jag hemma igen, och tillbaka till vardagen. 

Viktigt för er att veta , som undrar över utlandsresor just nu. 

Man testar sig innan man åker för att se att man är negativ.

Sedan använder man konstant munskydd och följer de restriktioner som finns i landet man befinner sig i.

När man landar på Arlanda står personal redo med nya tester som man går medan man väntar på bagaget.

Det är kostnadsfritt men tyvärr frivilligt.  Jag såg flera passagerare som gick förbi den kön och med andra ord struntade i att testa sig….

Jag tycker att det är en självklarhet att testa mig direkt när jag kommer hem, och är oerhört tacksam att den möjligheten erbjöds gratis och väldigt smidigt på Arlanda.

Jag fick svar dagen efter att även detta test var negativt, och kunde därmed känna mig trygg och börja jobba med mitt lilla team igen.

Eftersom jag ligger efter med bloggandet , så kommer här en liten resumé utav min sista vecka i Marbella och ”Casa Rosa”! img_8944.jpgÄlskar att vakna upp i mitt vit/gråa sovrum i mitt andra hem…! img_8867-1.jpgFrukosten på terassen  i solen,  ger mig pirr varje dag! img_8868.jpgJag gjorde knäckebröds-mackor med Avocado, Buffelmozzarella och tomat till mig och Emilia. 

Hörni!  Jag har ju glömt att berätta för er om VÄRLDENS HÄRLIGASTE NYHET!!! 💥💥💥
041e915f-1326-4c98-861e-2a1a64e46e6d.jpgMånga har frågat –  och nu är den här!!!! 

PAZZIONE ZERO  –  Mitt första ALKOHOLFRIA BUBBEL!!! 🎉🎈👏0160921a-bc02-4935-89ec-cf3105280274.jpgPrecis som mitt Pazzione Cava så är den frisk och god och härligt bubblig! 

Perfekt när man av olika anledningar vill lyxa till vardagen eller fira något , men vill undvika alkohol! 

Smaken är fruktig och uppfriskande, med en balanserad sötma och syra.img_8454.jpgJag är så OTROLIGT nöjd med hur den blev!!!  Smak av Aprikos, Blodapelsin och Fläder.  

Och om du blandar denna med till exempel Persikopuré–  så får du världens godaste Alkoholfria Bellini! 

Och jag är väldigt glad och stolt att du nu EXKLUSIVT kan beställa min Pazzione Zero på MATHEM! 

Klicka hem den NU – och unna dig fest i vardagen – utan dåligt samvete…! 😘😋

img_9508-1.jpgOch vill du unna dig ett glas iskallt Rosé , så finns ju mitt ljusa Succévin Pazzione Rosé att beställa på Systembolaget – och på hyllan i över 190 Systembolag runt om i Sverige! img_8665.jpgLjus, torr, fruktig och frisk!  Precis som jag vill ha den! img_0933-3.jpgHemma hos Susanne  i Marbella matchar man mitt bubbel med det vackra blommorna i hennes magiska trädgård! 72be9d53-c158-4e2b-899b-8736900f3503.jpg

Snygga Susanne med min söta Piccoli-flaska !   Perfekt för fest, eller när man inte vill öppna en hel flaska! img_8649.jpgSkulle passa perfekt till denna otroligt vackra lunch-tallrik som jag och Emilia åt på vårt favoritställe Wild Estaponia . 
img_8645.jpgimg_8644.jpgMat och dryck skall vara en njutning i livet!

Det är min livsfilosi! 😍

 

Reklam för Pazzione By Pernilla Wahlgren 

28 reaktioner på “Äntligen! Mitt nya alkoholfria bubbel , & njutning i Marbella!”

 • Helen skriver:

  Hej,
  Jag undrar hur söt det alkoholfria bubblet är?

 • Maria skriver:

  Hej ! Jag skulle vilja bli återförsäljare för det alkoholfria du har. Och samarbeta med dig på mina evenemang på Health and dance club som är alkoholfria. Kan du mejla mig ? healthanddanceclub@outlook.com

  MVH Maria Östby

 • Mia skriver:

  Så bra sagt! Instämmer till fullo. Möjlighet att använda sin ”makt” att kunna göra skillnad, på riktigt.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Just nu säljs den Exklusivt på Mathem, men det är mycket möjligt att den kommer till Systembolaget så småningom också—!

 • Britt-Mari P skriver:

  Kan man bestalla Zero pa systembolaget? jag har Inget Mathem nara mig.

 • Kan man bestalla Zero pa systembolaget? jag har I get Mathem nara mig.

 • Camilla skriver:

  Jag förstår faktiskt inte – kalla mig dum…

  Men vi skall inte umgås med andra än de få som vi vanligt umgås med. Tex nära familj.
  Strunta i om testarna har gjorts flera gånger. Vi vet inte ens om Astras vaccin fungerar utan biverkningar. Det enda vi vet är att hålla avstånd hjälper.
  En parallell kan dras med det Svenska Damlandslaget i Handboll som nu har blivit smittade hela gänget. Dom har säkert blivit testade ett flertal gånger – men ÄNDÅ har dom blivit smittade.

 • Pia skriver:

  Underbara bilder 🥰 Härligt med sol o värme.

 • Sofia skriver:

  Det är ändå intressant hur tankebanorna har gått när ett gäng människor åker till Marbella för att umgås tätt ihop och spela padel när smittan är så skyhög i Sverige och sen är det till synes ingen som följer de rekommendationer som finns efter en utlandsresa. Om man befunnit sig utomlands uppmanas man att stanna hemma i sju dagar och ta covid-test två gånger under denna vecka. Att du var negativ vid testet på Arlanda visar ju bara att du var negativ vid hemkomsten, inte om du blir sjuk senare.

  Jag missunnar inte dig något resande, men du har rest till Fjällen två gånger – mitt under den andra vågen – utan att uppdatera om det här. Gissningsvis för att du inte vill ha kritik. Nu har du varit i Marbella och påstår att du följt restriktionerna där, förutom den viktigaste av dem alla: att inte umgås med en massa folk.
  Som offentlig person bör man förstå att det som visas upp kan ge dåliga signaler och påverkar folk.

 • Anna skriver:

  Varför tar du inte reda på vad som gäller när man kommer till Sverige från en utlandsresa. Det är bara att läsa informationen som finns på Folkhälsomyndighetens hemsida. Att tro att det räcker med ett test på flygplatsen är skrämmande.

 • Helena skriver:

  Har inte firat jul eller födelsedagar med min släkt sedan detta Coronaelände började. Tar detta på största allvar då jag sett hur viruset kan förstöra en persons lungor. Jag skulle också kunna åka utomlands och njuta i solen men det gör jag inte. Jag väntar till det värsta är över.

 • Ylva skriver:

  Skrev aldrig färdigt;) det som jag reagerade över vid första anblicken var inte alls covid-19. Det jag tyckte var uppseendeväckande var all denna alkohol som det hörs reklam om.

  Gillar det inte, men ratar det inte heller. Blir lite ledsen pga att så många människor mår skit av denna ständiga drogen alhohol.

  Det som jag tycker är värst är att det är så många barn som far illa pga att föräldrar dricker. Jag tycker inte Pernilla att du ska göra alkohol reklam.

 • Tove skriver:

  Jag är ingen Coronapolis alls, men jag tycker det hade varit väldigt fint om influencers, dvs påverkare, hade hjälpt till med påverkan om de regler som behöver finnas i vårt land idag. Jag blir uppriktigt ledsen över att er påverkan fortfarande handlar om mat, utlandsresor, paddel och smink. Ni hade verkligen en jättefin chans att göra skillnad.❤️

 • Ylva skriver:

  Jag reagerade inte det första jag gjorde på alla dessa Corona restriktioner, är så infernaliskt trött på att det ska skrivas på de flesta bloggar nu. Vi VET ju detta nu?

  Vilka är ni? Har ni jobb? Är ni för de mesta människor som överlag reagerar på exempelvis orättvisa i världen? Politiskt insatta ? Eller bara helt enkelt människor som kanske blir tillsagda i livet och går in på bloggar för en slags ventil för att få häva ur sig?

  Nåt är det, för ingen normalbegåvad människa sitter inte på en blogg dag efter dag o försöker tillrättavisa en människa som uppenbarligen inte håller med.

  Mycket mycket besynnerligt…

 • Lotta skriver:

  Gratis covid-19 test vid ankomst till Arlanda erbjuds endast till personer boende i Stockholms län. Bor du t ex i Uppsala kan du ej testas vid ankomsten…

 • Thomas skriver:

  Hejsan fröken P.

  Tack för bilder och text, som jag och andra kan ta in Om vi vill o.s.v.
  ( lite synd dock.att vissa få inte förstår att nyttja det lilla förstånd de har annorstädes..
  Tur att du är hårdhudad.. )

  Vill bara säga att jag som många andra lyssnar på er ( din och Sofias ) podd och har hittat avsnittet
  Som jag gillar allra bäst: Bikten angående katten… garvade både åt den och er reaktion..
  Hur bizarr och sorglig det än är så är det precis så svart min humor är…

  Fortsätt dela och sprid glädja,
  Då vi andra kan behöva lite glamour, spallighet och insyn i en artist liv.. ( i lagom mängd )

  Att sedan vissa inte kan, vet eller förstår..
  Eller envist påpekar det självklara..
  Ska även jag i fortsättningsvis sluta kommentera, gör tydligen ingen skillnad i trollen värld..
  Att de gör sig löjliga..
  ( så jag ber om ursäkt att jag färsök/ fällt kommentarer i deras tråd. – slutar härmed.. ).. blir dock så irriterad över dessa, ( skälet.. )
  .
  Ha det bra/ tack för bloggen…
  T.

 • Thomas skriver:

  Hejsan E…

  Så hur många tester har Pernilla gjort ?
  ( tillfälle och datum.. skulle vara bra.. )

  T.

 • Thomas skriver:

  Tack för infon…

 • Heléne skriver:

  För att det testet visar endast att du inte har Covid vid hemkomsten…. men det kan ju vara så att det bryter ut senare och därför rekommenderar FHM att man ska göra ett nytt test 5 dagar efter hemkomsten och hålla sig hemma (i karantän) i sju dagar.

 • Annica skriver:

  Dessa corona poliser!! Vad jag vet gör Pernilla allt rätt och har dessutom gjort många coronatest. Kanske dags att börja förhandsgranska kommentarerna? Undviker att läsa kommentarer men vi som vill läsa bloggen i lugn och ro ska få göra det. Tyvärr råkar många bloggare ut för kommentarer som skrivs bara för att irritera folk.

 • Åsa skriver:

  På min arbetsplats finns restriktioner (jobbar som förskollärare ) skulle jag åka utomlands så får jag sitta i Karantän i 7 dagar utan lön och även ta Covid test. Tråkigt att inte alla följer restriktionerna och ta sitt ansvar.

 • Angel skriver:

  Så hääärligt av alla er orädda & livsbejakande samt så mycket klokare individer, att ni vågar leva livet som vanligt trots all falsk #plandemi-propaganda!

  (De tröttsamma corona-poliserna can go f… themselves. Just, get out from here, pls!)

 • Lena skriver:

  Från FHM’s hemsida idag:
  Testa dig för covid-19 så snart du kan efter ankomsten till Sverige, helst samma dag. Ta reda på hur du testar dig där du befinner dig genom att besöka webbplatsen 1177.se. (Om du har testat dig senast 48 timmar före inresan till Sverige, behöver du inte testa dig igen i samband med att du anländer till Sverige.)
  Testa dig igen på dag 5 efter ankomsten till Sverige. Exempel: Reser du in i Sverige på en fredag bör du alltså testa dig igen kommande onsdag.
  Stanna hemma och undvik nära kontakter i sju dagar efter ankomsten till Sverige. Det gäller även om testerna visar att du inte har covid-19. Om testerna visar att du har covid-19 kommer du att få särskilda instruktioner om vad du ska göra från hälso- och sjukvården.

 • E skriver:

  Därför att det är dom rekommendationerna som gäller!!!!!

  Dessutom bör alla följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att testa sig direkt efter ankomsten till Sverige samt ytterligare en gång efter fem dagar. Under den här tiden bör man även stanna inomhus och undvika nära kontakter i sju dagar. Dessa rekommendationer gäller alla, såväl utländska som svenska medborgare. Rekommendationen gäller oavsett om du tidigare haft covid-19.”

 • E skriver:

  Pernilla, du påpekar att andra gör fel och att testa sig inte borde vara frivilligt. Om inte allt vore frivilligt i Sverige skulle du sitta i karantän nu, men som vanligt väljer du att strunta i det som inte passar dig. Inget nytt då du agerat så här under hela pandemitiden. SKÄMS!
  Dessutom bör alla följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att testa sig direkt efter ankomsten till Sverige samt ytterligare en gång efter fem dagar. Under den här tiden bör man även stanna inomhus och undvika nära kontakter i sju dagar. Dessa rekommendationer gäller alla, såväl utländska som svenska medborgare. Rekommendationen gäller oavsett om du tidigare haft covid-19.

 • Anna skriver:

  Men snälla
  Ge dig
  Varför vara hemma i sju dgr om man är påvisat negativa?!?!

 • Jenny skriver:

  Håller med, superbra möjlighet att man kan testa sig när man landar! Men ska man inte ändå undvika kontakt med andra då man även vid negativt test kan vara smittad och det bryter ut ett par dag senare? Är väl det som är hela vitsen med att en ska stanna hemma i 7 dagar. Men du har ju alltid tolkat restriktionerna så att det passar dig 🙄 Kan vi inte alla hjälpas åt att hålla i hålla ut tills alla fått vaccin?
  Kram och tack för en bra blogg

 • Lena skriver:

  Tack för härliga bilder och för att du delar med dig av allt :)
  Wow… vilken trädgård Susanne har!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram