Härlig båtutflykt med picnic på klipporna!

Hej Vänner!

Hittade bilder i mobilen från härom veckan när vi tog båten och åkte ut på en liten tur i skärgården !

Vår familj har ju åkt båt hela livet, men för Emilia och hennes kids var det nästan första gången…! 

Häng med –  ni också! :-)

 

img_1571-1.jpg

 

Nova på väg ner till båten…!

 

img_1573-1.jpg

 

Filmteamet var med,  och laddade inför dagen med lunch på bryggan.

 

6ae98489-9c77-4e79-acad-f8667e47c66b.jpg

 

Pappa –  i en snygg avslappnad pose..!  😂😍

 

img_1613-1.jpg

 

Fina båten redo! 

 

img_1610-1.jpgimg_1611-1.jpg

 

Älskar den här lilla badbryggan!

img_1602.jpg img_1604-1.jpg

 

My second family!

 

img_1574-1.jpg

 

Fullastad Askeladden -med bästa gänget –  redo för en härlig dag på sjön!

 

img_1575.jpg6cd4e0d1-ca94-4d29-bea0-dece4a310fa2.jpgimg_1608-1.jpgimg_1607.jpgimg_1590-1.jpgimg_1589-1.jpg

 

Världens bästa Maja vår älskade inslagsproducent! 

 

img_1606-1.jpg

img_1592-1.jpg

 

Älskade pappa! ❤️

 

img_3544-1.jpg

 

Vi la till vid några vackra klippor och hade picinic!

 

img_3535-1.jpgeb2c4510-60e6-433f-b21b-5ffcadd6105b.jpg

 

Jag hade gjort goda mackor innan, och så lite gott dricka till det!   Allt dokumenterades för Wahlgrens Värld såklart . 😉
ce0f2541-7c25-4eac-8cab-77dc40765be0.jpg b73fcfeb-78e8-4a45-8900-f81449221126.jpg ebc44f04-ac71-4df2-99bf-3f14688b4670.jpg

 

Finns det nåt vackrare än vatten som glitter i solljuset….!

 

15431714-9aad-46f5-802d-b435d2b80751.jpgimg_3537-1.jpg

 

Emilia – flawless som alltid även på en klippa ute i skärgården! 😉

img_3550.jpg

 

Det här , det är Lyx. Lyx ,Lyx…. 🙌

img_1578.jpg

Nöjda och mätta åkte vi alla tillbaka hem till vårt Lagnö igen.  Pappa, Linn och Nova.

img_1587-1.jpgimg_1588-1.jpg

 

Mysigt att både Dino och Fernando följde med!
img_1615-1.jpg

 

Väl hemma tog lilla mamma emot oss , helt dressad i Mariposa /fjärilar från topp till tå!

Mamma vill väldigt gärna att ni även kikar in på hennes blogg!   😃😘

Den hittar ni HÄR 💞

34 reaktioner på “Härlig båtutflykt med picnic på klipporna!”

 • Agnetha Åsbrink skriver:

  Hej Pernilla,jättefina bilder😊Måste bara säga att jag var in i Minilla idag och hittade ett så fint armband som jag köpte😀Kram

 • Pernilla forsberg skriver:

  Hej Pernilla! Vi är 3 ”tjejer ” ( födda 68….) som driver ett gym i Luleå. Vi ska starta en podd och tänkte om du kunde gästa oss där och förgylla en stund när du är i Luleå för din show 6 nov. Vi lyssnar såklart på Wahlgren och Wistam och tittar på ditt program så vi vet att du inte direkt älskar träning men vi är inga träningsgalningar utan älskar att mixa träning med det goda livet precis som du❤️🥂ps vi längtar efter vaginan och allt annat ljuvligt!! Pernilla Kirsi Susanne

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Vad roligt att ni kommer och tittar i Luleå! Tyvärr så är vart turnéschema så tajt att vi inte hinner göra små utlyfter utanför det schema vi har i varje stad. Men lycka till med ert Gym och med er Pod!

 • Kim skriver:

  Tänk inte ens med på webbtopplistan för v33. Hur ni får ihop 600000 eller vad det är är väl klassisk Wahlgrensk matte.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Websiffrorna för avsnitt 1 kommer ca 10 dagar efter att programmet har sänts , så de är har inte kommit än. Dessutom tickar ju websiffror alltid på oavsett.
   Hade precis möte med Kanal 5 igår som berättade att Wahlgrens Värld och Sofias Änglar är kanalens enda program som toppar både tittarsiffrorna på Kanal 5 OCH på Dplay – vilket är helt fantastiskt. Fick också veta att siffran 600.000 tittare avsnitt inte riktigt stämmer – som du sa. Vi är snarare uppe i 1 miljon tittare per avsnitt när man räknar ihop web och kanalen. Kanalen är glada , Dplay är glada och vi är glada! :-)

   • Kim skriver:

    Eh nej det är ni inte. Ni tappade 150000 mot förra premiären. V33 har ingen Wahlgens värld redovisad jfr med V32 som hade 35000. Ni hade 320000 tittningar på premiären. Strömmade video visar att man kollar mindre än hälften av programmet. Kanske om ni viktat in Norge men inte ens då. Eller räknar in en massa återtittningar på webben. Men en miljon unika tittare Pernilla – DET är rena rama Wahlgren matten. Dig kan man ju tuta i vad som helst bara det handlar om dig. Men antar att gaget per säsong nu iaf är 7 miljoner per person? Om du har EN MILJON tittare per avsnitt. Annars tycker jag du ska förhandla upp.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Kim : Eftersom detta med våra tittarsiffror uppenbarligen är så viktigt för dig , så tycker jag att du ska prata med våra producenter och kanalchefer själv, eftersom det är från dom uppgifterna kommer.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Och jo, vi är JÄTTE – glada! :-))

   • Kim skriver:

    Snälla Pernilla. Jag behöver inte ringa dina producenter för att fatta att ditt program inte är lika stort som Rapport på SVT. Ifrågasätt. Prova iaf.

 • Cecilia skriver:

  Så härligt väder ni verkar ha! Vi har mulet här. Det behövs det med. Jag saknar inte direkt värmen, efter den extrema värmen som var i somras.

 • Heléne skriver:

  Jag gillar också vin särskilt på sommaren på en klippa men tycker inte det känns okej när barn är med att dricka alkohol när man ska åka båt. Även den som inte kör, om det händer en olycka behöver alla vara nyktra och behjälpliga . Det är en mycket dålig förebild.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Vi drack knappt upp varsitt glas vin , så det var ingen fara. Inget som påverkade oss överhuvud taget. Det var mer för mysfaktorns skull.. Linus som körde drack inte alls .

 • Rosa skriver:

  Vilken underbar dag, är själv varken båt- eller skärgårdstjej så det är så kul att få följa med på det här viset och ”hänga med” på Susanne på somrarna 😉. Alltså din pappa är bara så gullig och rolig och bilden på er två så naturlig och fylld av kärlek förstår att du älskar dina föräldrar högt.
  Ha en bra dag härliga du.
  Kram Rosa

 • Anette skriver:

  Jag glömde att säga det. En sån fantastisk bild på dig och din pappa💕. Mycket kärlek i den bilden😍

 • Anette skriver:

  Hej Pernilla😊
  Den här kommentaren kanske inte kommer på rätt ställe🤪.
  Jag vill bara säga det att jag tycker jätte mycket om dina klänningar. Skulle gärna köpa men jag är ca, 173 cm lång och är i 50 årsåldern skulle gärna vilja att dina fantastiska klänningar fanns lite längre( lite under knät). Vet att du har maxiklänningar men ibland vill man ha lite kortare.
  Kram och tack för att du bjuder så på dig💕. Det behövs i detta prestations samhälle🤗

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Förstår ditt problem. Vi får se om det kommer någon klänning i längd som passar dig i nästa kollektionen. Jag försöker att tillgodose alla , men jag är ju sjölo inte så förtjust i mellanlängd på klänningar och då blir det lätt kort eller hellång. Men ska absolut ha det i åtanke!

   • Heléne skriver:

    Borde ju vara lätt att när du har en modell redan göra en kortare och en lite längre, du hade ju det tidigare? jag köpte en som var längre och det fanns en kortare variant.

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Vilken mysigt utflykt med båten, se verkligen härligt ut 💦☀️😎
  Kul att fina Emilia och barnen var med. Hoppas dom gillade båtlivet 😀
  Se fram emot att se när det sänds 😊
  Dina föräldrar är så fina och coola 😀
  Bra gener du har att brås på 😉
  Ta hand om dig
  Kram Sandra 🌸

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack fina Sandra! Ja, du får vänta ett tag, eftersom vi spelar in ett halvår innan, men den som väntar på något gott…! 😉

   • Marianne skriver:

    Om ni spelar in ett halvår innan programmen sänds så borde det innebära att det blir en säsong fem. Hade hoppats på ett slut på serien sä att Tv 5 kunde satsa på ett bättre program, men tydligen inte.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Det finns säkert massa andra program du kan titta på om du inte gillar just vårt, eller hur?! För de tittare som gillar oss blir jätteglada om vi gör fler säsonger förstår du. 😉

 • Carola skriver:

  Har ni fortfarande inte köpt en flytväst till Dino?

 • A skriver:

  Du vet att koffein är en drog va? Tror inte två koppar kaffe är så mycket bättre en ett glas bubbel faktiskt. Men du gör ju dina val och vi andra gör våra, sluta stör dig och lev som du vill, utan pekpinnar.

  • A skriver:

   Var menat till Charlotte.

  • Charlotte skriver:

   Jotack jag vet! Och du har inte fattat innebörden i mitt inlägg. För övrigt har jag inga pekpinnar o vifta med, men åsikter o reflektioner är bara sunt o man kan framföra dem på ett bra sätt vilket jag oxå gjorde. Punkt!

   • A skriver:

    Din pekpinne var jättestor Charlotte. ”Ni borde druckit kaffe eller juice istället.” Typ.

 • Charlotte skriver:

  Ser urmysigt ut ju! Blir lite deppig nu när regnet har fått fäste. Hösten närmar sig men det kan va mys de oxå. Var årstid har ju sin charm sägs det.
  Tänkte på en sak när jag såg att du hade mackor med till fikat, hade det inte varit godare med kaffe eller juice till? Detta vin som jämt ska med i alla bloggar. Undrar om flertalet av Sveriges befolkning oxå dricker mestadels vin / bubbel när de ska ut o fikas eller bara ses ett gäng kompisar på stan en em? Det är synd att ordet fika numera innebär alkohol.

  Detta är ingen kritik emot dig pernilla, du är inte ensam om detta, bara en reflektion som stör mig mer o mer i mångt o mycket av vårat samhälle av idag när de gäller intag av alkohol. Den börjar regera lite för mycket..

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Jag är inte så mycket för att dricka vin på dagtid , men ibland så kan det vara lite extra festligt med ett glas bubbel eller vin mitt på dan. Vi har ju alltid med oss bubbelvatten , saft eller alkoholfritt alternativ också såklart.
   Men annars är ”fika” för mig kaffe och inget annat. Jag dricker nästan aldrig vin till maten hemma , så jag kan tycka att det är trevligt med ett glas när jag är med mina vänner.

   • Howard skriver:

    Är trött på allt vin också Pernilla,känner en del som flyttat till Spanien och Kanarieöarna som.blivit alkoholister,dricker själv bara fruktjuicer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram