I kväll är det äntligen premiär för Säsong 4 av Wahlgrens Värld!

img_2280.jpg

 

Är ni redo?! 

I kväll är vi äntligen tillbaka i rutan med säsong 4 av Wahlgrens Värld!! 🎉💥😋 

Vi har massa kul att bjuda er på,  och hoppas verkligen att ni vill hänga med oss varje torsdag framöver på alla våra olika upptåg och äventyr! 

img_2500.jpg

 

Tänk om jag vetat när den här bilden togs , att jag och den här lilla tjejen skulle bli ett sånt härligt ”team” och ha en egen Realityserie tillsammans….!

Älskade unge, vad jag älskar dig!!! ❤️     (Tack Susanne för bilden!)
img_2239-1.jpg

Kvällens avsnitt handlar om allt från skönhetsingrepp till Theos och mormors födelsedag  –  och så får ni hänga med oss till nya huset i Marbella! 

 

img_2201.jpg

 

Eller mer kortfattat , som det står i TV-guiden ; ”Läppar, Podd & Gala”.  😉

 

I kväll torsdag på Kanal 5 kl 21.00 –   Samt på Dplay.se  🎈

36 reaktioner på “I kväll är det äntligen premiär för Säsong 4 av Wahlgrens Värld!”

1 2
 • Stina skriver:

  Skrattade så jag grät när du var full i Spanien. Älskart!

 • Wv-fan skriver:

  Alltså, programmet blir bara bättre och bättre för varje säsong som går!
  Väldigt skickligt redigerat också.
  Och Christina…hon är bara för underbar! Så bra ihopklipp av hennes kommentarer.
  Jag säger bara 👌 👌 👌 !
  Tidernas influencer!
  Ni är föressten alla klockrena.
  Jag får mig en skrattfest och endorfinkick varje vecka!

  Och Hasse, han är såå mysig och en riktig glädjespridare med sina underfundiga kommentarer.
  Jag tror han behöver få sitta lite under en korkek och filosofera ibland, medan Christina far runt mellan sina olika events? Man kompletterar varandra och har olika behov ibland.
  De är så gulliga tillsammans i alla fall och man ser en ömsesidig respekt och värme för varandra😍 Christina är också filosofiskt lagd märker man, med hennes visdomar om ”Hemligheten”
  och mycket annat. Och att hon uppskattar att ta det lugnt och stressa aaav (med SPA bland annat) har vi ju också fått se i diverse avsnitt.
  Man kan inte annat än känna värme för detta underbara par☺️🌾😍

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Succé.
  Wahlgrens Värld toppar torsdagskvällen på kanal 5.
  Underbart Pernilla & Bianca…

 • Eva skriver:

  Jag bara älskar er😍 Ni får mig verkligen att skratta. Längtar redan till nästa avsnitt. Varma kramar❤

 • Kim skriver:

  150000 mindre tittare än premiären på S3. 115000 mindre om man kollar de som kollade på webben (genomsnitt tittade man mindre än hälften av programmet).
  Har folk nyktrat till?

  • Susanne skriver:

   Premiären var två veckor senare förra året, gör sitt till! Siffrorna lär garanterat att öka duktigt med Dplay redan i helgen!

   • Kim skriver:

    Ja och det finns en anledning till att de tidigarelagt det. Tittarsiffrorna på linjär mäts mot linjärt och webb för webb. Ökningen blir marginell. Man kan inte koka sopa på en spik. Ni är en skara hard core fans men många (säger också i forum) är smått ledsna på exakt samma program varje vecka. SÅ jävla nydanande är inte den här familjen.

   • Kim skriver:

    Bara antalet kommentarer här är ju förvånansvärt låga för en premiär som ska vara K5 flaggskepp med tillhörande HARDCORE fans de luxe. Tom jag är förvånad. Nu får vi se om det blir nån kristall men den här gången kan de väl inte missa? Hela tre kategorier.

  • Trött skriver:

   Jag är totalt ointresserad av tittarsiffror om jag ska vara ärlig. Jag får ut något av programmet, och mår bra av det, och det räcker för mig.
   Varför får jag det?
   Jo framförallt för att jag har varit en kultursnobb en gång i tiden som delade upp kategorier som fin – och skräpkultur. Oj vad mkt jag missat genom att dela upp saker så.

   ÅJag har framförallt missat att utgå från mig själv i min bedömning av diverse utbud. Missat vad som slår an i mig.
   Nu har jag mognat och ser det inte på det viset längre. Det ska vara ärligt och det räcker för mig. Jag kan titta på allt från dokumentärer, livsåskådning, drama, komedi och reality….Från att en gång i tiden endast tittat på Kanal 1, 2 och möjligen sträckte mig till 4, så tittar jag nu nästan mest på 5:an.
   Otroligt mkt bra på 5:an nu.
   Favoriter är Wahlgrens värld och inte minst allt som den begåvade Johan Petterson medverkar i. Filip och Fredrik är några som verkligen säger mig mer och mer också. I början såg jag inte så mycket bakom deras speciella vokabulär. Men nu kan jag inte låta bli att titta. Det är deras kemi, jargong och kroppsspråk mellan varandra som bara det är en konstart i sig.

   Oj, nu kom jag in på mkt här…Men är så trött på alla nedlåtande kommentarer om Wv värld att ”folk borde nyktra till”. Själv tar jag hellre ett halvt glas vin och låter mig dras med i Wahlgrens ”galna” värld…Som också är ihopklippt för att fe extra underhållning) Det får mig att slappna av och ger mig energi och kraft att sedan ta tag i vardagen. Kanske jag själv kan tillåta mig att ta vissa saker i livet med lite distans?
   Allt behöver inte vara så perfekt.
   Men det får gärna vara ärligt.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram