I kväll drar vi äntligen igång med säsong 5 av Wahlgrens Värld!

Hörde jag TORSDAG?! 😜

I kväll kör vi igång igen!!!  💥💥💥

 

img_1552.jpg

 

SÄSONG 5 redan!  Hur galet?! 

 

Känns som att vi nyss hade premiär på Säsong 1 – samtidigt som jag knappt minns hur det var innan vi började spela in..! 

I vilket fall så är det många som har längtat efter att vi ska dra igång igen i rutan , och i kväll är vi alltså tillbaka! 

Kl 21. 00 som vanligt på Kanal 5 och Dplay för er som inte har Kanal 5! 

 

I kväll får ni vara med när Benjamin fyller år och firas med massa härliga överraskningar, och jag kör fel och det blir kaos i bilen (som alltid med oss verkar det som… 😅😱🙈 )

Bianca förbereder lanseringen av hennes succé-sminkmärke Caia! 

Min kära lilla mor kommer hem från Spanien , och flyttar in hos mig för ett tag. 

Och så försöker världens bästa Susanne hjälpa mig att rensa i mitt kaos – vilket går så där…..!  🙉😁

Ett HÄÄÄÄRLIGT program som ni INTE får missa!  😀😜💥🎉

 

Mer om detta kan ni läsa i dagens Expressen ; HÄR:

 

img_0680-1.jpg

 

Och HÄR bjuder jag er på en sneak peak från Säsong 5 :

 

 

 

Poppa popcorn eller en flaska skumpa och bänka er framför TV´n-  i kväll alltså kl 21.00 på Kanal 5 och på Dplay!  🎉🎈😃👏

93 reaktioner på “I kväll drar vi äntligen igång med säsong 5 av Wahlgrens Värld!”

1 2 3
 • Taina Olsson skriver:

  Går tyvärr inte att se på DPlay i USA längre.

 • Anonym skriver:

  Känns som att denna Anette är samma Anette i Göteborg/Mölndal som Pernilla outade för ett par veckor sen. Det osammanhängande sättet att skriva samt texten är likadant.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Japp, det är samma kvinna som jag ”hängde ut” och som andra troll då rasade över att jag gjorde. Uppenbarligen brydde sig inte Anette om det, eftersom hon fortsätter att vara ett litet arg osammanhängande troll här inne – med väldigt lite tid över för annat än att hata i mitt kommentarsfält…!

   • Anna skriver:

    Man är inte troll för att man bla skrev att du kunde gjort en anonym anmälan istället för att skriva ut namn/ adress,!

 • Susanne skriver:

  Går det verkligen inte att blockera ”Anette” och alla hennes andra alias som ”svarar och hejar på” hennes egna tilltyg? Hon är ju uppenbarligen inte frisk. Verkar vara samma person som nu hamnar i TV-programmet Trolljägarna nästa vecka.

  • Ullis skriver:

   Precis vad jag tänkte. Säkert också samma som dissar på Biancas blogg. Oroväckande likt den på Trolljägarna.

 • Marita skriver:

  Heisann😊takk for att ni deler deres hverdag ochlivmed oss,ett fantastisk fint program.Er en sann glädje och fölge dere,da jeg elsker mennesker som er Seg selv 100% och inte faker sig till😊jeg synes også att det är jätte roligt att serien nu blir sändt i Norge….alla mina syskon,bonus barn och dotter följer er….men dom hänger lite efter i sessonger….så fortsett med å väre deg/ dere selv…..önskar dig och dina en utrolig fin dag😊😉

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Så himla kul att vi är så omtyckta även i Norge! Underbart att höra att ni gillar oss även där! :-)

 • Jessica skriver:

  Kul att ni är tillbaka i rutan, ni muntrar verkligen upp i dystra januari!💕
  Kram Jessica

 • Jenni skriver:

  Äntligen är ni tillbaka. Ni är så härliga och bjuder på er själva. Jag, min man och son är bänkade varje torsdag och oftast har vi vår dotter som bor i Umeå med på FaceTime 😀
  Blir riktigt förfärad över jargongen vissa läsare har. Man måste inte älska Pernilla eller programmet men man behöver inte ösa ur sig så negativa åsikter på hennes blogg. Vad har det för syfte? Vem blir glad av det?
  Fortsätt sprid glädje Pernilla,
  Kram Jenni

 • Ing-Marie skriver:

  Heeej Pernilla!
  Äntligen….torsdagskvällarna är räddade. Underbara familjen Wahlgren, ni är för härliga, vi skrattar så tårarna sprutar här hemma i soffan.
  Tack, för att ni är ni o delar med er, av er vardag till oss🥰
  Ha en trevlig helg🥰

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   HÄRLIGT att höra tjejer! Tack vad glad jag blir! Och säsong 5 är bäst hittills tycker jag!

 • Kent Skogh skriver:

  Hej Pernilla!

  Lyssnade på din fantastiska låt Utan Dig och den känns i hela själen och beskriver precis vad jag känner för min dotter.

  All lycka till Dig i framtiden.

  Mvh/Kent

 • anette skriver:

  Hej har ni inte begripet. Konceptet, all in one! Gulligt och Wahlgrens värld. Den riktiga rika familjen i Sverige som säljer sig. Tyvärr Benjamin och Oliver. Inte seriösa längre. Jobbar mer säkert. Morsan ”horar” betyder säljer sig. Bianca behöver inte ho hon är vacker. Flabbiga morsor blir tröttsamt.

  • Sara skriver:

   Hoppas du får en bättre dag idag Anette och sover gott efter alla timmar du har spenderat här inne nu.

  • Carina skriver:

   Det blir nog ett till avsnitt i Trolljägarna om dig Linda/Anette/M och allt vad du nu kallar dig.

  • Charlotte skriver:

   Jag har nu läst alla Anettes kommentarer och på riktigt måste jag säga att jag blir berörd och illa till mods. Troligen äter hon tabletter /alkohol. Finns inget försvar att skriva som hon gör. Det är vedervärdigt och måste bli ett slut nu för hennes upptåg här inne. Kan inte låta bli att tycka synd om henne iaf på nåt konstigt vis. Hon mår ju apdåligt och allt är tragiskt. Hoppas denna trasiga människa får hjälp (antar jag att hon är) :/

  • Malin skriver:

   Söta Anette, hoppas du mår bättre idag, när man är så bitter mår man inte vidare gött.
   Har aldrig läst kommentarer förrut, men av nyfikenhet för att verkligen se med egna ögon, vilken tid man har möjlighet att lägga ner på att kommentera en människa man absolut inte känner☺️.
   Men det beror ju bara på att man egentligen beundrar och önskar själv att få möjligheten.
   Så återigen Anette och alla andra söta kvinnor som vaknar bittra och avundsjuka.
   Se till att göra något med Ert liv istället, ta ett glas vin ät lite godis, testa ett leende🙏.
   Och titta på kulturnyheterna istället😂 Kram

  • Ullis skriver:

   Men nu sänker du dej väl lite väl lågt Anette/Linda eller vad fasen du nu heter. Horar??? Du är ju på allvar riktigt sjuk. Tar dom fram ditt IP är det säkert samma som från en annan känd blogg. Hoppas verkligen du inte har några barn, för då blir man ju orolig på allvar. Sök hjälp.

  • Agneta skriver:

   Anette!! fruktansvärt skrivet! tagga ned!!
   gå ut i solen o ta en promenad! så mår du bättre😁

  • Sofia skriver:

   Anette: Jag har ju hellre en flabbig morsa alla dar i veckan än en moder som använder uttryck som att ”hora sig” om andra kvinnor – som gör något helt annat än dess innebörd. Din kommentar säger mer om dig än om någon annan.

 • Elle skriver:

  verkar ju inte varit stående ovationer här ikväll på premiären. Vilket jag iofs sällar mig til sen S1 men ibland Tar det tid innan man lessnar på samma sak gång på gång. Får väl se om det är sista nu. K5 försöker nog hitta nåt nytt innn det växer spindelväv på dumheterna kl 21 torsdag. Kollar i veckan o recensserar i andra forum vilket alltid är mer givande än att trampa fansen på tårna. De positiva Reaktionerna här är dock oftast de omvända utanför bubblan.

  • anette skriver:

   Nä är nog mättat.Vem är Pernilla, någon som vet.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   ELLE ; Eftersom Anette står för 90 % av de komentarer som INTE gillar programmet , så lägger jag inte särskilt stor vikt vid det. Man kan inte vara omtyckt av alla , men uppenbarligen är det betydligt FLER som äskar programmet än de som inte gör det! Och DET är vi väldigt glada för! Och så även Kanal 5! :-)

 • anette skriver:

  Om ni följer tunnelbana Stockholm, så är det mer temperament där, än när la familia ska förflytta sig. Löjligt och premiär. Sen se vi inte dom ”intressanta” kommer bli hundar, valpar, feminism som är utseende och pengar och sex.

 • Anette skriver:

  Obegripligt att inte någon kan tyda vad jag skriver..Kritiken är inte mot programmet som är (godkänt av The Qienn) utan ni hoppar på mig. Bra lite liv och rörelse och tanke. Inte utseende och pengar. Vill inte ta fram någon, några framför andra.Jag begriper inte varför Pernilla är och gör er så lyckliga

 • anette skriver:

  Kul med engemang för Wahlgrens familj. Ironiskt att det lockar vanligt folk. Finns andra familjer, på teven, Youtube att följa. PengaPernilla styr

 • Cilje skriver:

  Men asså må jo flytte til Sverige asap. Kanal fem i Norge viser starten av sesong fire. Behøver sesong 5 nåå😩 Takk for at vi får henge med i deres underbara värld🥰

 • Lena skriver:

  Nej, nu är det sluttittat för min del. Bara svordomar och Biancas avundsjuka på Benjamin. Tycker synd om Oliver som inte tycks trivas att måst filmas.

  • Sofia skriver:

   Hur ska du klara denna värld om du inte klarar svordomar? Och du tror inte Biancas avundsjuka är överdriven för komisk effekt? Jag tror inte riktigt hon lider så pass mycket på riktigt 😉

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram