Podinspelning & födelsedagsfirande på tre man hand.

Ledig lördagskväll. 

Har haft en skön dag med Podinspelning med min älskade kompis Sofia . 

Vi skulle egentligen varit i Marbella nu på Padelresa , men det fick vi ju ställa in på grund av rådande omständigheter. Längtar dock som en galning till mitt andra hem i solen… 

Får nöja mig med att se lite suktande bilder på Susannes blogg…! 😘
57143e64-5f16-4f60-bc98-f1ac84efc022.jpg
Gulliga Sofia gav mig sitt nya fina armband med berlocker som man väljer själv från hennes kollektion! 
img_6052.jpgFler favoriter ur hennes fina snyckeskollektion!

facetune_14-11-2020-18-56-58.jpgEfteråt åt vi lunch på underbara Vattenverket här på ön, och sedan blev det en lugn kväll hemma. img_5635.jpgVeckan som har gått har också innehållit långromenad med bästa vännerna på ön mot Vattenverket. 

img_5636.jpgEmilia, Jennifer och Sanna. 😍 Mina älskade pluppar med Antikroppar och ny-testade! 

img_5625.jpgimg_5628.jpgimg_5631.jpgInnan dess han vi med en Padelmatch också ,  men det glömde vi att fotografera. 😅

824ba978-7c99-4ccb-a779-5f5a3aab2b72.jpgPå kvällen firade jag och Jennifer Sannas födelsedag lite i förskott på fantastiska ARC Rooftop! Så gott som ensamma på restaurangen,  och allt fint corona-anpassat i tider som dessa!

img_5993.jpgMaten var FANTASTISK!!!img_5994.jpg64276311-e9d2-4ad5-9124-3393c194bfe0.jpg2103011e-c3a8-4d51-94c3-6dc2732032c4.jpgimg_5998.jpgimg_4342.jpg#stöttarestaurangbranchen !  😋

Jag trängs inte vid diskarna i mataffären  (beställer hem via Mathem istället ) jag flyger inte eller åker kommunalt och shoppar inte i stora köpcentrum med folk överallt. Jag går inte heller på middagar/fester med folk jag inte träffar till vardags.

Däremot sitter jag gärna vid ett avskilt bord med nära vänner ur mina ”pluppar” på Corona-anpassade restauranger – så att inte mina vänner i restaurangbranchen ska behöva gå i konkurs och få stänga ner sin verksamhet för gott!

Så här klokt skrev min kompis ;stjärnkrökaren Thomas Sjögren ;
img_5885.jpgimg_5884.jpg

 

 

 

106 reaktioner på “Podinspelning & födelsedagsfirande på tre man hand.”

1 2
 • Kristina skriver:

  Vill bara säga ”tack för att du bjuder på dig själv och hela din familj. Tycker mycket om ditt program och shower. Hoppas du fortsätter sprida glädje trots kommentarer 💗

 • Elisabet skriver:

  Hamnade tillfälligt på dessa sidor och slås av hur otrevligt vissa fans uttrycker sig! Svordomarna och invektiven haglar! Måste man till VARJE pris försvara sin idol? Det verkar en aning obegåvat, som om idolen vore ett barn som måste tas om hand och skyddas av andra! Alla kan vi göra fel ibland, även goa, fina Pernilla!

  • Malin skriver:

   Man kan vända på det. Måste man skriva otrevliga eller raljerande inlägg till Pernilla om hur
   hon lever sitt liv. Att ha EN åsikt och skriva den en gång i saklig ton är en sak. Att skriva minst 20 inlägg i veckan om hur korkad, idiotisk och dum i huvudet personen som äger bloggen är, är ej konstruktiv kritik.

 • Sofia skriver:

  Fy fan så trött man blir på kommentarerna här inne. TA EN PROMENAD!!!

 • Kristine skriver:

  Jag tror att G och Tilda är samma person 😂😂😂 Tog det på ordet belackare. Det är bättre att du skriver under samma namn. Det blir så mycket bättre då. Då skulle jag ta det du skriver lite mer seriöst.

  • Pia skriver:

   Ja😂😂😂 Ingen använder ordet belackare! Så kul och avslöjande!

   • Jonna skriver:

    Ja , tänk så knäpp man kan va:/ hon ger sig kanske snart när hon lekt färdigt. Det brukar bli så här på Pernillas blogg lite då och då. Hon tröttnar snart…

   • Tilda skriver:

    N, hur många namn är du uppe i nu? Appropå att tröttna😂 är du kanske arbetslös sedan coronan började drabba Sverige. Ja så är det antagligen. Kanske ett välkommet avbrott från soffan och ölen.

  • Tilda skriver:

   Ja eller tänk att svara på sitt eget inlägg med tre olika namn som DU Kristine.

   Tragiskt.

   • Pernilla skriver:

    Det finns bara två svar😁
    Förlåt Tilda, men kunde inte låta bli. Nu är det kanske du som ska ta ett djupt andetag, tagga ner och dra ut den berömda pinnen som du ofta refererar till.

   • Tilda skriver:

    Eftersom inläggen uppenbart triggar dig till att bli ett supertroll så är det nog ändå DU som ska dra ut pinnen.

    Eller sitter pinnen fast ordentligt. Eftersom du blir så triggad. Men såklart, du måste ju få gnälla på Pernilla, right? Lol.

    Du borde jobba på cirkus ”N”

 • G skriver:

  Ni som gnäller här är precis lika vrickad som andra Pernilla belackare. Just Pernilla är ansvarig för växthuseffekten för att just hon flyger flygplan. Pernilla är skyldig till all smittspridning i Stockholm för att hon sticker näsan utanför ytterdörren. Pernilla är orsaken till att det finns för få hemmatester. 😂😂 Och hade hon tagit tester hos läkare hade just hon belastat sjukvården till gränsen.

  Väx upp, är ni samtliga fem år? Jisses

  • Veronica skriver:

   Nej enligt alla så har ju Pernilla en kompanjon även om man inte skriver det rakt ut: Isabella Löwengrip är ju även hon skuld till världens plåga tydligen.

 • Lena skriver:

  Hur många hemtester (från Kina?) har du redan tagit nu? Tester för att kunna gå ut på krogen och tester för att kunna spela in tv-program… Låter ändå ganska illa för de som verkligen behöver testas kan inte!

  • Tilda skriver:

   Är du totalt vrickad i skallen Lena? Vad ska vi ha tester till om inte för att testa för just Covid. Gå ut och köp ditt eget test istället för att bråka med någon som gör precis som man ska göra!

 • Ellis skriver:

  Pernilla, vi reagerar inte på det du GÖR, utan det du INTE GÖR . Du håller INTE avstånd till de du träffar och du träffar alla du känner med motivering att de är dina ”pluppar”. Hur svårt är det att förstå att man inte ska ha fysisk kontakt med personer man inte bor tillsammans med. Sen att du inte har en susning om vad artikeln om ”pluppar” belyser är bara att beklaga. Den handlar om hur fort smittspridning går när man träffar andra människor. Jag lägger in länken igen och hoppas du har någon du kan fråga, då du uppenbart inte förstår vad som står.
  https://www.svt.se/datajournalistik/social-distansering-simulering/

  • Veronica skriver:

   Så de är inte hennes pluppar för att du har bestämt det??

  • p skriver:

   Du menar Pernilla, att dina ”hittepåpluppar”, är dina vänner, dom du känner liksom?
   Så vi alla kan träffa våra vänner? Vad har du fått det ifrån?

   • Ellis skriver:

    Mycket bra fråga! Jag ställde den till Pernilla när hon först började yra om sina pluppar i våras. Fick inget svar då, men man kan ju alltid hoppas. Det vore väldigt bra om Pernilla själv svarade nu, då hon är den enda som vet hur hon tänker.

 • Hej! Jättebra att ni är testade o smittfria! MEN man får inte uppta dyrbar vårdtid för att testa Corona bara för att kunna umgås med vänner o roa sig!! I dessa tider med belastningen inom sjukvården är det absolut avrådan för Coronatester om man inte tror att man är drabbad av det!! Smittskyddsläkare o folkhälsoministern gick ut med att det var djupt beklagligt o ytters omdömeslöst att belasta vården med testen bara för att fortsätta roa sig med gott samvete…😏😏

  • Tilda skriver:

   Men snälla rara, läser du alla bloggen? Hon har hemma-test.

   • p skriver:

    Hemtester måste precis som andra tester analyseras av viss personal.
    Det finns inte tillräckligt med sån personal. Jag har även hört att man bara får testa sig 2ggr/mån. Jag antog att det gällde alla.

 • Veronica skriver:

  Bra att du stöttar restaurangerna samtidigt som du håller dig till fhm:s regler

 • Lens skriver:

  Testar ni er för att få ett negativt test och kunna umgås?

  • Veronica skriver:

   Det är väl bra det så de vet att de inte sprider corona när de umgås och därmed underlättar för sjukvården

   • Anna skriver:

    Nej det är ett feltänkt. Just nu är det många som tvingas vara hemma med symptom för det är bristande testkapasitet.

   • Veronica skriver:

    Är det?? Jag hade gjort exakt samma sak om jag haft möjlighet. Men det är klart, allt Pernilla gör är ju feltänk enligt uttråkade självutnämnda coronapoliser som bäddat in sin svenska avundsjuka i nån slags coronaprudentlighet

   • Kristine skriver:

    Det är jättebra att man testar sig om man har symtom men det är inte lika bra att man går och testar sig bara för att man ska kunna umgås och gå ut med sina vänner. Min man kom hem med feber i torsdags men det finns inga tider för att gå och testa sig. Inga tider finns tillgängliga står det när man går in för att försöka boka en tid. Och jag får inte gå till jobbet förrän han har visat upp ett negativt covid-19 test. Så det är dumt att testerna går åt till fel saker. Säger inte att det är Pernillas fel. Säger bara att man ska tänka till om man verkligen behöver testa el inte.

   • Lena skriver:

    Eller så struntar man just nu i att umgås. Testerna borde vara för dem som behöver det, inte för nöjets skull.

   • Tilda skriver:

    Alla ni som kommenterar negativt är som vanligt felinformerade. Pernilla har hemma-tester. Hon belastar sjukvården NOLL!

    Så shut the fuck up tills ni har alla fakta

   • Kristine skriver:

    Tilda- det är ganska så svårt att få tag på dessa hemmatesterna nu. Eftersom folk har använt dessa till fel syfte. Man ska testa sig om man har symptom inte för att man vill umgås med andra än sina familjemedlemmar. Därför måste man söka sig till vården nu för att försöka få en tid till testning. Det är bra att Pernilla testar sig, synd bara att hon gör det för fel syfte.

   • Veronica skriver:

    Kristine: Sägs det ja, men ändå får de tag på det. Visst är det underligt :) Tror nog att vården tycker att det är viktigt att människor som genom sina jobb riskerar att bli smittade blir testade för att inte sprida smittan. I så fall får ni väl skälla på dom som skickar ut hemtesterna och inte på Pernilla

   • Tilda skriver:

    Kristine din jävla clown.. tyst.

    Du borde oroa dig för din egen hälsa istället för att irritera dig på Pernilla

   • Kristine skriver:

    Snälla Veronica, jag har inte skällt på Pernilla. Jag tycker bara att man ska testa sig om man har symptom. Det är inte Pernillas fel att hon har hemmatester. Men just nu finns det knappt några tider att boka om man vill testa sig via 1177. Tagga ner lite.
    Och till dig Tilda vill jag skicka lite kärlek. Det kan du behöva i dessa tider. Tror att du är en väldigt ensam bitter människa som bara är här inne för att ställa till det lite. Kram på dig.

   • Veronica skriver:

    Kristine: Man kan ha corona utan att ha symtom också

   • Tilda skriver:

    Det är DU Kristine som är jävligt bitter.. lägg mer tid på ditt eget liv och mindre på att irritera dig på om Pernilla testar sig eller ej.

    Herregud, det har ju för i helvete ingen betydelse om just Pernilla har ett hemmatest eller ej..

    Du är precis lika vrickad som andra Pernilla belackare. Just Pernilla är ansvarig för växthuseffekten för att just hon flyger flygplan. Pernilla är skyldig till all smittspridning i Stockholm för att hon sticker näsan utanför ytterdörren. Pernilla är orsaken till att det finns för få hemmatester. 😂😂

    Väx upp

   • Veronica skriver:

    Tilda: Den kommentaren var faktiskt bäst idag, den stämmer så precis, det är ju så alla resonerar som är på Pernilla med fingerviftande kommentarer, att de på riktigt verkar tro att Pernilla är skuld till att corona sprider sig i Stockholm och även till växthuseffekten, men hon har ju en kompanjon också vet du: Isabella Löwengrip som man också beskyller för allt möjligt och just nu är det coronas spridande över Stockholm :) Sen att det är flera som enbart skiner i att det är corona och trängs på bussar och i tunnelbana (vet att en del inte har nåt val och er säger jag ingenting om, men vissa som skulle kunna gå tar buss eller tunnelbana ändå och det är dessa människor jag menar) och antagligen sprider corona mer än vad Pernilla gör det låtsas man inte om. Inte nu när man tar sig rätten att linda in den svenska avundsjukan i coronabeskyllningar.

  • Ingela skriver:

   Tror tyvärr det är så illa….FRUKTANSVÄRT EGOISTISKT och omdömeslöst!!!!🤨

   • Tilda skriver:

    Ja gud vad egoistiskt att ta hemma-tester. Och säkerställa att man inte har viruset innan man går utanför dörren. Ser du inte själv hur korkat resonemang du för Ingela

 • Camilla skriver:

  Hallojsan!
  Skulle ju fått på din show nu i november. På Lorensbergsteatern
  Men det blir i April i stället!🥰 Gissa att vi längtar! Känns som att man begöver skratta och ha roligt! Julen kommer att firas i ro hemma.
  Önskar dig en fin höst och sedan fin jul!
  Vi måste vara snälla och fina mot varandra i dessa tider och så klart annars också.
  Massa kramar från Göteborg/Camilla.

  Ps Vet du en sak som är positiv med Corona?? Jo Trump… obs! Tarvlig Göteborgshumorn..😂😂🥰🥰🥰❤️

 • Jenny skriver:

  Du verkar ha så himla många fina vänner ❤️
  Jag är också singel, självvalt och har en liten dotter på tre år som jag skaffat genom insemination. Upplever att många kanske framför allt män blir lite provocerade av att jag inte vill ha någon man i mitt liv. Så skönt att få rå sig själv tycker jag 🙌 Tycker att du är en fin förebild där som visar att man kan ha ett otroligt rikt liv utan en partner!
  Var rädd om dig Pernilla och fortsätt vara du ❤️

  • Anna skriver:

   Jag dömer ingen, men undra ju vad flickan kommer säga när hon växer upp? Jag har lite svårt och förstå detta, men det är ju ditt val:-)

   • Madelen skriver:

    Var och en sköter sitt liv och så behöver man inte bry sin hjärna om andras val eller döma nån utefter det <3

   • Anna skriver:

    Du verkar tydligen bry dig då du lägger en sådan kommentar, läs igen jag dömer inte!

   • Jenny skriver:

    Jag berättar till min dotter precis som det är. Att jag längtade så otroligt mycket efter henne men inte hade träffat någon pappa, så jag åkte till Danmark och köpte ett bebisfrö. Hon har massor av människor i sitt liv som älskar henne så tror faktiskt inte att det kommer att vara ett stort problem. Men det kan ju bara framtiden utvisa, mitt barn har inte blivit övergiven av någon pappa, hon har aldrig haft någon. Tror ändå det är lättare att acceptera på nåt vis

   • Anna skriver:

    Tack för svaret Jenny, önskar er en fin kväll:-)

  • Veronica skriver:

   Så du sitter och skäller ut nån för att hon är en singelmamma??? Alltså på riktigt, nu får du FAKTISKT skärpa dig!!!! Du har INTE bestämmanderätt i nån annans liv

  • Sofia skriver:

   Wow vad fantastiskt! Jag blir avundsjuk. Bara en massa elände med karlar. Jag kan tänka mig att du har för helt fantastiskt liv utan en man.

 • Cecilia I Vara skriver:

  Bra att ni anpassar er.
  Jag äter sällan ute. Det är bättre för mig att äta hemma. Äter jag ute eller går i mataffärer, spritar jag händerna flera gånger. Mår jag inte bra, stannar jag hemma.
  Hoppas du haft en bra helg?!

 • Jenny skriver:

  Nja, man ska hålla distans trots antikroppar. Det säger smittskyddet i Stockholm.

  • Gunnar skriver:

   Tycker vi inte ska spekulera i avstånden mellan Pernilla hennes vänner och övriga gäster.

   • Anna skriver:

    Nej, inget som vi behöver spekulera om. Räcker att vi ser bilderna…

   • Veronica skriver:

    Så att Pernilla säger ”umgås med till vardags” och ”mina pluppar” och att det är dessa ”umgås till vardags-människorna” och Pernillas plupp-människor är de som är med Pernilla på bilderna säger inte dig ett dugg då Anna……………………… Bara du får gnälla lite och spela lite bror duktig och corona-polis för att slippa tristessen i vardagen.

   • Anna skriver:

    Mår du bra Veronica? Skrev bara att vi inte behöver spekulera.

   • Ellis skriver:

    Tii Veronica
    Det Pernilla säger om ”pluppar” säger mig att hon har NOLL KOLL.
    https://www.svt.se/datajournalistik/social-distansering-simulering/

   • Ellis skriver:

    För att ingen pseudodiskussion ska uppstå så var mitt svar TILL Veronica.

   • Veronica skriver:

    Det du påstår om Pernillas pluppar sig _mig_ att _du_ har noll koll. DU bestämmer INTE vilka som är Pernillas pluppar, det blir oerhört larvigt omoget och kränkande att du faktiskt tar dig den rätten att bestämma vilka som är Pernillas pluppar och inte

   • Ellis skriver:

    Till Veronica
    Pernilla har sina ”pluppar” och jag har mina. Skillnaden är att hon inte håller rekommenderat avstånd till sina. DET GÖR JAG.

   • Tilda skriver:

    Ellis är det inte svårt att sitta? Jag menar med pinnen du har uppkörd i röven.

   • Ellis skriver:

    Tilda, en till som har svårt med språkförståelse och pseudodiskussion.
    Här diskuteras ”pluppar” och smittspridning. INTE pinnar och rövar.

   • Tilda skriver:

    Har du ont i röven Ellis?

   • Veronica skriver:

    Ellis: Nu vill jag ha faktiska bevis från dig på att inte Pernilla håller sig till rekommendationerna och inte bara gissningar och antaganden från dig :)

   • Veronica skriver:

    Dessutom Ellis så är det ju just sina pluppar man inte behöver hålla avstånd till :)

   • Ellis skriver:

    Till Veronica
    Skärpta råd
    Från den 29 oktober till och med den 19 november uppmanas alla som vistas i Stockholms län att:

    Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.
    Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.
    Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge.

    https://www.krisinformation.se/detta-kan-handa/handelser-och-storningar/20192/myndigheterna-om-det-nya-coronaviruset/regionala-rad-och-restriktioner/stockholm
    Bildbevis på fysisk kontakt med personer som man inte bor med. Titta i bloggen och på insta.

   • Tilda skriver:

    Ellis vad är det du vill bevisa?😂 du skriver självklarheter. Det är också därför Pernilla tar tester de gånger hon går ut på exempelvis restaurang. Eller tror du hon står och slickar övriga gäster i ansiktet.

   • Ellis skriver:

    Tilda, vad är det du inte förstår i den här texten?
    ”Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med”

   • Veronica skriver:

    Och du har fortfarande inte förstått detta med pluppar eller en hel del annat. Det ser olika ut i olika familjer, t ex vilka som anses tillhöra familjen och inte och dessutom testar man sig för att kunna umgås utan att det är nån fara eftersom man kan ha corona utan symtom

   • Ellis skriver:

    Till Veronica
    Vad är det du fortfarande inte förstår i den här meningen?
    ”Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med”

 • Tilda skriver:

  Bra att ni stöttar restauranger osv! Fina Pernilla!

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram