Renees Brygga , Pastakväll & viktigt avsnitt av ”Wahlgrens Värld” i kväll!

Hej vänner!

Såg ni Renees brygga igår när jag , mamma och Bianca gästade härliga Renée?! 

Jag tyckte att det blev ett fint, roligt och rörande program!  Hon kan den där Renée! 

Benjamin är ju tillbaka från LA äntligen , så han lagade pasta till oss i går , och så kollade vi på programmet. 

Eller rättare sagt – jag och Benjamin kollade .  De andra – Theo och Oliver, Beckan och Allesandro – valde Juventus -matchen istället. 

INGENTING hade fått dom att byta kanal, haha. 

 

Bildresultat för renees brygga wahlgren

För er som missade programmet igår , så kan ni se det HÄR!

 

img_3285.jpgimg_3286.jpg

 

Benjamin lagade Pasta Mare Monte . 

 

img_3302.jpgimg_3303.jpg

 

Olivers bästa vän – Dino…. 😘😍

 

img_3300.jpgimg_3265.jpg

 

Vår lilla gosiga valp börjar bli stor!

img_3266.jpg

 

Både Sammy och Dino har så otroligt snälla ögon….
img_3264.jpg

I kvällens ”Wahlgrens Värld” hamnar båda hundarna i fokus när jag och Bianca diskuterar hur uppdelningen egentligen funkar med våra små vovvar….!

I början la Bianca mer eller mindre beslag på båda, men idag har vi dom lika mycket. Och Oliver framförallt. Vår klippa, och Sammy och Dinos favorit! 😉

Tur att det var ett halvår sedan vi spelade in det, så mycket har förändrats i dag, kan jag säga…!  😉

 

 

 

 

I kvällens avsnitt får ni också följa med mig och Emilia till Marbella där vi planerar inför en kommande Yoga-resa! 

 

 

Min fina lilla gata….!  Ååååh, vad jag längtar tills jag blir ledig,  och kan åka ner till till huset igen…!

 

Blir lika lycklig varje gång att få vakna upp till den här utsikten…!

 

Film-teamet ville testa min nya säng , och vägrade sedan att gå upp, för att den var så skön, haha…!

 

MEN det blir inte bara skratt och flams i kvällens avsnitt!

En stor anledning till att ni INTE får missa ”Wahlgrens Värld” ikväll , är mötet mellan Bianca och fina Kimberly , som är svårt sjuk i Anorexia.  

Tjejerna träffades i Sofias Änglar , men nu får man följa Bianca och Kimberlys samtal mycket mer. 

Det är DJÄVULSK sjukdom denna ätstörning – men det är så fint att se att Bianca , tack vare sin egen resa, kan vara till hjälp för någon som mår så dåligt som Kimberly gör – och förhoppningsvis får henne att vilja bli frisk igen…!

Tjejerna har fortfarande kontakt, och så fort Kimberly blir bättre ska hon få komma och praktisera hos Bianca.

En bra och viktig morot för Kimberly – som verkligen behöver något som får henne att se framåt – och att vilja leva…..

 

 

Missa inte ännu ett fullspäckat avsnitt av WAHLGRENS VÄRLD  i kväll  21.00 i kväll på Kanal 5 / eller på Dplay Premium.   💥💥

58 reaktioner på “Renees Brygga , Pastakväll & viktigt avsnitt av ”Wahlgrens Värld” i kväll!”

1 2
 • Louise skriver:

  Hej! Superbra program. Ni är grymma! Måste fråga vart är din gröna klänning med blå blommor på ifrån som du har i Renees brygga?
  Såååå fin!

 • annita skriver:

  När jag såg dig komma till ditt” Casa Rosa” i programmet i torsdags, och du kände pirr o glädje att vara där. Jag känner likadant för min lilla lägenhet i Torreveija, som jag haft i åtta år, ändå är det som att komma dit första gången. Jag är nu 77 år, så jag kan vara där hur länge jag vill. Underbart! Gillar dig och din tokiga familj.

 • Hege Karina skriver:

  Inte förrän vid Biancas somnarprogram 2018 säjer sig Pernilla förstå att Bianca har bulemi och vad det innebär. Men Bianca har talat om det offentligt i flera år.

  • Ewa skriver:

   Det var ett jävla tjat om bianca!!

  • Sofia skriver:

   Det var säkert vad du hörde, Hege Karina, men det hon faktiskt sa var att det var först när Bianca sommarpratade som hon verkligen insåg hur jobbigt det är för Bianca och att det inte är ett val utan ett inre tvång. Inte att det var första gången hon hörde om bulimin, det har din hjärna hittat på.
   När det gäller alla former av missbruk är det vanligen så att det är svårast att prata öppet med de som är närmast, just för att de bryr sig mest av alla. Förstår gör bara den som upplevt.

   • Hege Karina skriver:

    Sofia. Ok, lite sen insikt om att man mår dåligt när man har bulemi. Bianca har ju talat om det långt innan sommarpratet. Men det behövdes ett sommarprogram av Bianca för att myntet skulle ramla ner.

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Självklart kollade jag på Renées brygga, det var ett jättebra program, både rörande och roligt.
  och ännu ett toppenbra avsnitt av Wahlgrens värld igår 🙌🏽😍
  Inget som får störa mig då 😉

  Ha en fin helg
  Kram Sandra

 • lillajag skriver:

  Vill ni veta en hemlighet. Alla ni som tjatar om Pernillas och Biancas mor och dotter förhållande. Här kommer hemligheten: Det finns inte perfekta föräldrar. Det finns inte perfekta barn. Alla gör fel och misstag. Alla sårar vi dem som står oss närmast och vi ångrar oss. Pernilla och Bianca har varit öppna mot oss. Vi har ingen rätt att kasta sten i glashus. Ge råd osv så länge vi själva inte är felfria.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Lilla Jag : SÅ sant! Men jag bloggade på MAMA förut, så jag är van vid andra ”perfekta” mammor som alltid ska läxa upp andra mammor för att DOM vet bäst och deras sätt är det ENDA sättet … Så tröttsamt.

 • Vera skriver:

  Du är grym Pernilla! Känner igen det där med döttrar som avreagerar sig på mamma. Alla sopor på mamma. Lika underbara kan dom också vara dessa döttrar. Du är en krigare Pernilla som tål mycket! All lycka till dig!

 • Susanne skriver:

  Förstår inte varför kanal 5 bakar in sina program i varandra. Vi har ju redan fått se när Bianca träffar Kimberly i Sofias änglar. Börjar det bli idé torka för Ww så man måste använda sig av snuttar från andra program eller vad är det frågan om? Nu dröjer det väl inte länge förren det blir ett avsnitt i Ww från Renés brygga😂 det börjar bli löjligt och kanske dags för kanal5 att hitta på något nytt.!

  • Gerd skriver:

   Man kan ju inte ta anta att alla har sett tex Sofias änglar, så tycker det är helt ok att det kom med i Wv !!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Vårt filmteam följde Bianca under denna viktiga dag, eftersom det handlade om ett ämne som Bianca har varit öppen med och även berört många med . Nu fick man se mötet ur Biancas vinkel mycket mer än i Sofias Änglar , där hon bara var en liten del i det hela. Jag vet att många också uppskattade att just detta möte mellan Bianca och Kimberly även kom med i vårt program.

 • Mallah skriver:

  Är det bara jag? Som såg och märkte att Bianca blev tystlåten, nedstämd över att varken mamma eller mormor visste hur gammal hon är? Snälla, säg att det var ett skämt :O Skratt fastnar i strupen numera…

  • Hen skriver:

   Invänta rosa svar med: ”Kära du det är så här vi SKÄMTAR i vår familj och fattar du inte det har du ingen HUMOR. ” Om 3…2…

   • Lena skriver:

    Nu tror ju jag att der sitter i bianca sen barnsben då hon tyckte sig bli sedd som gör att hon kanske reagerar extra när nåt sånt händer som just hennes ålder. Det är inte ovanligt att jag själv får tänka till ibland o säger fel om mina barns ålder men inte är jag en mor som inte brytt eller bryr mig. Allt blir så laddat så fort nåt sånt här sker med lilla bianca.

    Glöm ej att bianca faktiskt valde att hylla sin mamma med kärlek när de satt och åt på renee’s brygga. Bianca som är så rättfram o ärlig o inte räds att såra pernilla om uppväxt o saker kunde lika gärna hyllat någon annan, hennes far t.ex. Nu valde hon mamma pernilla och det betyder bara en sak, kärlek….

   • Cilla skriver:

    Eller så betyder det, Lena – att programmet hade blivit väldigt konstigt annars o att hon kände sig ’tvingad’ att säga så……😏

   • Lena skriver:

    Konstigt? Haha, aldrig att bianca sagt nåt som hon inte själv hade velat när de kmr till dessa bitar, aldrig! Och konstigt cilla? Bianca hade bjudit på de för de finns inget som är ”konstigt” i biancas värld när de kommer till program som wv och andra program hon medverkar i. Hon säger rött ut saker. Sluta att förringa hennes kärlek till sin mamma! Mvh svansen 😉

   • Marianne skriver:

    Tro vad ni vill ni, svansen. . . . . .

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack Lena.

  • Elin skriver:

   Jag också tyvärr.

  • Sofia skriver:

   Själv uppvuxen bland flera syskon o det är ingen big deal att föräldrar emellanåt blandar ihop våra åldrar eller namn. Det beror ju inte på att de faktiskt inte vet, och dessutom gör vi själva likadant om vi inte hinner tänka efter. Så nej, det är verkligen inget mått på kärlek mellan familjemedlemmar.
   Uppenbarligen är det några av er som hela tiden letar efter tecken på att just den här mor- och dotter relationen är precis så kass som ni av olika skäl vill att den ska vara. Ni varken ser eller hör kärleken och glädjen, men tycker er uppfatta en mikrosekunds extra tystnad hos en person ni aldrig mött – och då förstår ni genast vad det betyder.
   Pernilla: ”idag har vi en jättebra relation”, Bianca: ”idag har vi en jättebra relation”, Random anonym bloggläsare: ”nej, er relation är jättedålig”. Skruvat.

  • Hege Karina skriver:

   Mallah. Inte bara du som märkte. Och mormor säjer att hon inte vet heller, hade hon inte behövt säja.

 • Lena M skriver:

  Hej fina Pernilla!
  Jag såg mötet mellan Bianca och Kimberley och det var så himla fint och starkt, jag tror det kan vara en rejäl kick i baken på den djävulska sjukdomen, att få träffa någon som varit där. Vårdpersonal har ibland svårt att nå dessa människor. Jag önskar i alla fall all lycka till både Kimberley och Bianca.
  För övrigt tycker jag att du Pernilla sprider glädje och klokskap och jag kände nästan att jag var med dig och Emilia igår på resan , tyvärr kunde jag inte sitta i baksätet då det var fullt, hihi.
  Ha en trevlig helg, kramisar L

 • Kicki skriver:

  Tycker att Du och Din familj är så fina. Bra att Du som kvinna står upp för gott självförtroende. Där har vi alla något att lära. Är övertygad om att Du och Din dotter har en fin och varm relation. Förstår inte alla dessa övertolkningar som presenteras på Din blogg. All lycka till i framtiden för Dig och Din fina familj.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack! Glad jag blir! BRA självförtroende är en BRA egenskap som man ska vara stolt över! Det är dom med dåligt självförtroende som mår dåligt och därför måste trycka ner andra för att må bättre.

 • Ann skriver:

  Varför åker du på semester med en väninna som du inte orkar prata med..det verkar som du upplever henne som jobbig.annars älskar jag Wahlgrens värld

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Nej då. Jag äskar Emilia! Vi har bara den jargongen för att vi är extremt olika men ändå så lika!

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram