Sturebadet-dag med fina Maria och Jaana!

Två underbara tjejer fick jag träffa i går!!!

Det är inte lätt när man ska välja bara TVÅ vinnare bland så många fina, roliga, rimmande och gripande mail som kom in till tävlingen om en Spa & träningsdag på Sturebadet tillsammans med mig och Shatilla.  MEN – när jag i går morse kom till Sturebadet och mötte de två glada vinnarna MARIA och JAANA , så kände jag bara YES! 😀 Jag är Såååå glad att just NI TVÅ VANN!

Härliga, glada tjejer och mammor,  som trots de motgångar och sorger av helt skilda slag som drabbat dom båda, ändå besitter en styrka och vilja att se det som är värdefullt i livet och våga tro på framtiden…!

All kärlek till er tjejer och till era barn!

MARIA MALBORG  i SÖDERBY

och

JAANA FRANSSON i HESTRA

Här står jag med fr v Maria , Jaana, Shatilla, redo för att starta dagen med ett härligt Zumba pass under ledning av våra bloggkollegor Lollo och Filip!

Maria och Jaana var spända på att se hur hårt Lollo skulle våga köra med dom….!   😉

Ni missar väl inte Sturebadets fitnessblogg här i Pernillas värld, där Lollo bloggar om träning och hälsa och ger en massa bra kost och träningsråd!

Shatilla var också med på Zumpapasset! Själv fick jag agera fotograf istället, då jag fått en sträckning och måste ta det lugnt i några dar…

Shatte, Jaana och Maria in action! :-)

Det hölls ett högt tempå och både Lollo och Filip fick alla att släppa loss ordentligt, tills svetten lackade på alla…!

En härligt ”bastuvåt” kvintett efter passet – några bortbrända kalorier fattigare…!

Efter en välbehövlig dusch så åt vinnar-tjejerna och Shatte och jag lunch tillsammans på Curman –  Sturebadets egna mysiga frukost och lunchrestaurang.

”Gott och nyttigt!”

Vi hade en jättemysig lunch tillsammans och satt och pratade om det mesta i livet. Glada saker och sorgliga saker…    Men efter regn kommer solsken – eller hur…?!

Sen var det dags för mig och Shatilla att ta adjö av tjejerna och låta dom få njuta av sin egentid och varsin energibyggande spabehandling på Sturebadets vackra Spaavdelning….!

Underbara Jaana var sååå värd en stunds ren njutning….!

Ett ångande väldoftande baad stod också och väntade på henne i rummet…!

Sköna Maria såg också fram mot sin egen timma fylld av avkoppling och egentid….

Maria är också en flitig bloggare, och den här härliga bilden på henne lånade jag från hennes blogg : Maria, mitt liv här och nu, där Maria bloggar om sin vardag och sin familj med man och tre små fina killar och om det ofattbara som drabbade familjen i januari i år….

Tack Maria och Jaana för att jag fick träffa er och hoppas att ni blev nöjda med vår dag tillsammans,,,!


8 reaktioner på “Sturebadet-dag med fina Maria och Jaana!”

 • Tina skriver:

  Såg himla härligt ut…om man bort ser från den svettiga zumban då…;)
  Skojar bara! Tar gärna en dag om tillfället ges. Kanske ge sig själv det i present?

  (http://blogg.aftonbladet.se/fetfulochmotbjudande)

 • rebecka skriver:

  hej Pernilla!:)
  jag är 13 år och har läst din blogg när du hade den på mama.nu i flera månader och nu hela tiden från du byte. jag kollar in på din varje dag säkert 3-5 gånger och jag kan inte sluta läsa. jag går nästan på alla dina teater som du har och lyssna på din musik varje dag. ”Haha” jag springer runt i huset och sjunger din låtar!:)
  jag skulle också vilja tack för att du har på något sätt har hjälpt mig att få mod och jag är verkligen så taksam för det.

  Du är en stor förebild för mig. tack så mycket.

  /ha det bra och kram

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  JAANA och MARIA: Den här dan var ni verkligen värda båda två!
  JAANA: Restaurangen heter Ribello! Vet inte var den
  ligger direkt, men i närheten av Puro hotell tydligen!
  MALIN: Jag vet att dom planerar att avveckla rest, men än så länge är den öppen som vanligt , så passa på att boka bord innan det är för sent…! :-)

 • Malin skriver:

  Hej Pernilla. Tack för en kanon blogg. Hörde att Tarantino är sålt!!! Är det sant?? Vill ju såklart boka bord där efter den hääärliga middag du visade. Kramis

 • Maria skriver:

  Tack fina Pernilla.

  Hade en skönt underbar Fredag.
  Och verkligen en avslappnad lunch med bra samtal.

  Kram
  Maria

 • Maria Lagervall skriver:

  Härligt Jaana, det var du verkligen värd.
  Hoppas vi ses snart. Men det verkar ju inte bli så mycket Häggis i sommar……..:(

 • Jaana Fransson skriver:

  Hej igen…
  Vi pratade ju om restaurangen på Mallis… var ligger den och vad heter den? Tänkte tipsa syrran nu när hon åker dit nästa helg!
  Kram

 • Jaana Fransson skriver:

  TACK själv!!! Det är jag som ska tacka för den här fantastiska upplevelsen! VIlken dag!!! Sådan lyx att bara få rå om sig själv i väldigt trevligt sällskap!

  Ett helt underbart Zumbapass med helt galet fantastiska energiknippen till ledare! Tack Filip och Lollo!!

  En mycket trevlig och god lunch – med fantastiska männsikor som sällskap! VIlken lycka att få träffa er, Du, Shatilla och Maria! Jätteroligt att få del av er energi och livsglädje!

  Och som om detta inte var nog så fick vi uppleva en helt underbart ljuvlig behandling! Var mjuk som en barnrumpa efteråt! SÅ himla skönt!

  Jag vet inte hur jag ska med ord beskriva denna dag – men det blir ett fantastisk minne att stoppa ner i måbraboxen att ta fram när livet kommer ikapp!

  TACK! Jag önskar dig en riktigt härlig sommar och vi ses ju i augusit igen! KRAM och ge de andra en kram från mig också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram