Pernillas Värld

Nya örhängen från Terez Gill!

Skrivet av: Pernilla Wahlgren 2015-10-05 17:51

Jag vet inte om ni har märkt det , men jag är ingen “örhängs-människa”…! :-)

Anledningar till detta är många.  Dels tycker jag oftast inte att jag passar i örhängen.   Jag är dessutom nickel-allergiker och klarar heller inte av “tunga” örhängen . Antagligen för att jag som liten fastnade med mitt örhänge i någonting,  och det gjorde så klart ont och började blöda , och jag har sedan dess ett uttänjt hål som är mycket större på ena örat än på det andra.

MEN nu när jag var på stan häromdagen och gick förbi smyckesbutiken Deisys på Humlegårdsgatan 9 fastnade jag för ett par örhängen jag såg i skyltfönstret från svenska märket Terez Gil!

IMG_6356.JPGIMG_6354.JPGIMG_6355.JPG

Jag hittade ett par helt underbara handgjorda örhängen som passade perfekt till min Cute Metallic Dress i turkos!  Så dom fick faktiskt följa med hem!

IMG_6365.JPG

IMG_6366.JPG

IMG_6369.JPG

I hop med tyget i klänningen ger de mig lite “Tusen & en Natt-feeling”! :-)

Dessa finingar väger absolut ingenting och  Öronkroken är gjord i  24 karats guld på Sterling silver – vilket gör att jag som Nickelallergiker kan ha dom!  499 kr kostade dom och jag beställde dom HÄR!

Denna reklamen visas mellan inlägg i desktop.

Familj & vänner i publiken!

Skrivet av: Pernilla Wahlgren 2015-10-05 12:44

IMG_9794.JPG

Så här slocknade jag och Dino i soffan i går…. Därav ingen kvällsblogg. Först dog nämligen min mobil, sen dog min dator och sen dog jag….. ;-)

Men nu är jag vaken och pigg och har gjort en Olaplex-inpackning i håret och lagt en Emma S -ansiktsmask , så att jag är redo för alla spännande dejter som jag har inbokade i veckan!       Haha, NOT. :-)

I går hade jag salongen full av vänner och familj som var och kollade på Förklädet!

IMG_6668.JPG

Världens gulligaste Emilia -  klädd i min Paisley Dress  – hade med sig en korg med nybakade kanelbullar till mig!   Huur gulligt?!!

IMG_9755.JPG

Emilias söta dotter Nova fick ta med sig sina kompisar på musikal!

IMG_9750.JPG

Theos älskade farmor och farmor var också och kollade på oss!

IMG_9753.JPG

Precis som Theos älskade mormor och morfar! :-)

IMG_9795.JPG

Mamma som var i Spanien på premiären hade inte sett föreställningen innan – och hon ÄLSKADE den!! Pappa såg den för andra gången och sa att den var ÄNNU bättre nu!  Så härligt att få vara med i en så här omtyckt och uppskattad musikal! Folk skrattar verkligen som galningar i publiken och mamma fällde till och med en tår i slutet…!

IMG_9790.PNG

Mamma är lik sin mamma….! :-)   Mamma var förövrigt helt klädd i min kollektion kvällen till ära!

IMG_9757.JPG

Efter föreställningen gick vi vi ett stort gäng och åt middag på Pane Vino !  Grymt gott och mysigt!

IMG_9764.JPG

IMG_9760.JPGIMG_9766.JPGIMG_9774.JPG

Sedan hade vi väldigt roligt med denna tjusiga förstoring av mig,  som Mia lånade av min mamma när vår kompis Pia fyllde 50 och vårt tjejgäng skulle hålla tal.  Jag hade föreställning och kunde inte var med , så detta fick bli min “stand in”, ha ha! :-)

IMG_9787.JPG

:-)

IMG_9792-0.JPG

Skumpa, Karameller,  och nybakta Kanelbullar! Vilka vänner jag har va?!

Denna reklamen visas mellan inlägg i desktop.
1 2 3 2 121