Ett långsamt farväl

Kära följare!

Som ni sett så går mitt liv i hundraåttio just nu! Kärleken flödar och jag älskar verkligen mina jobb, mina hus, min familj – och mitt LIV!

Bloggen däremot har ju fått gå i ide. Som ni alla vet så har den digitala världen förändrats och med den även jag. Jag började blogga åt Mama när Theo var liten. Han är nu 15 år och kör moppe!!

Jag är en av de som började först. Och är nu en av de sista som slutar.

Så många drömmar har gått i uppfyllelse de senaste åren och jag lever verkligen mitt i en sanndröm. Med egna shower, tv, varumärken , hus , hundar , familj, vänner och kärlek .

Tiden är kommen för att säga farväl. Jag har ett helt otroligt drömprojekt som lanseras den 27 april – Något jag arbetat med i över två år –  L’Acuila och med det sagt så kommer mitt fokus ligga där. Tillsammmans med mina föreställningar ( Hitta BILJETTER här ) – får ni fortsätta följa mig HÄR på min ärliga härliga Instagram och såklart i Wahlgrens värld ( länk till Discovery )

Bloggarkivet kommer finnas kvar. Men min aktivitet kommer fortsätta vara vilande.

Emilia tackar för sig och har sina egna stora drömmar att följa , min alldeles egna lilla yogagirl. Nu ser vi fram emot långa somrar i Spanien ihop och njuta av vår vänskap. Hennes blogg finns kvar som arkiv. Men ni hittar henne säkrast på @namaste_by_emilia

Susanne , min älskade vän. Som varit med mig sedan dag ett här på bloggen – och inspirerat så många med sin härliga inredningsblogg – Ja henne hittar ni såklart på @susnordstrom på instagram där ni kan följa hennes inredningstips, före och efter bilder och livet i Spanien – alla fina inredningstips finns såklart kvar här också. Tack Susanne för alla underbara år ihop som bloggkollegor, vi ses under en palm – snart.

Och Jennifer resa finns även den kvar som arkiv. Ingen är som hon – min fina Jennifer – Så driftig och cool – Och henne följer ni såklart på @bag_all  som finns över hela världen.

Med det sagt så vill jag oxå passa på att be er ANMÄL ER HÄR för den 27 april smäller det- bli först med att få veta vad min nya stora satsning är – och inte missa nått av allt det nya, spännande och ljuvliga som kommer framåt!

Skärmavbild 2022-04-25 kl. 10.11.36

Tack för alla underbara år ihop! Ni är och förblir bäst!

Kram
Pernilla

1 158 reaktioner på “Ett långsamt farväl”

1 11 12 13
 • Svensson skriver:

  Vad menar Carl Bonden med Svensson-svin?! Är det något fel att heta Svensson nu också. El var han full igen när han skrev, el hade otur när han tänkte? Tur han inte är ”Svenne” själv nu då, han är ju ”chändis”..

  • Karlsson skriver:

   För att han är en grandios Covert Narcissist, deras självbild är ”bättre än andra, större än andra” vill gärna bli behandlade på ett speciellt sätt som om dom är kungliga,föraktar andra och ser på sig själva som väldigt speciella. Men dom döljer det väldigt bra, försöker åtminstone. Vi som ser ser allt spel bakom kulisserna som andra bara rusar förbi..sorgliga typer och man bör lägga benen på ryggen o aldrig vända sig om, men det är inte lätt, mindgames är deras specialitet.

 • Stina skriver:

  Ena dotterns namn börjar på S men tror knappast den är för henne då kvinnor betyder mer än barnen. Vet ej dock vad bokstaven V står för där han infogat P nu. Vad beigt att tatta in på en gammal gaddning, var inte Pippi värd en ny egen? Ja ja, hans kropp är helgaddad innan han blivit pensionär, från A till Ö😀

  • Gåtan måste lösas skriver:

   Började Iranskans namn på V?

   • Paula skriver:

    Vet ej vad hon heter men han var inte snäll mot hennes barn och åkte väl ut därför bl a. Ny gaddning, hur skulle han ha råd med det? Nä, blir återanvändning..

  • Spyflugan skriver:

   Det är ju så man vill kasta upp🤢är Pippisen verkligen så ovetandes om allt som han pysslat med under årens lopp🐎🐴är hon verkligen så lätt manipulerad som hon verkar, barnen måste ju märka att Bania är ett slem o falsk…herrejesus..alla kan väl inte gå med skygglappar, eller är de så uppe i sig själva så ingen märker att det inte står rätt till, människan har ju tom åsikter om Biankich o Filippa o Lillponken är en jobbig unge,även NW är tyckt om på FB.. helt sjukt.

   • Försöker förstå skriver:

    Kanske såhär: Bianca har själv sagt hon mår dåligt över att hon var taskig mot J när de var tillsammans, hon ville ha mamsen för sig själv. Nu försöker hon gottgöra detta med att hon tycker P verkar glad med Bonden. P vill själv inte tro det som sägs om honom, (som puckobrudarna som föll för Clark), jag ska ändra honom, han är inte så mot mig bla bla.. Skulle dock inte bada i poolen om jag var B om Bonden är hemma👙

   • Joakim skriver:

    Japp så funkar det, B ser o känner ser det på henne men tyvärr hamnar hon i exakt likadant förhållande själv för hon känner igen mönstret sen hon var liten med E.. en trasig uppväxt blir aldrig bra i vuxenlivet, nu bedövar hon sig med smink, OP, Shopping, mat.. men blir aldrig grund lycklig i sig själv men stor eloge för att ha lyckats vara en vandrande reklampelare med ett klingande namn och är ekonomiskt oberoende så ung.

   • Bara Morska upp sig skriver:

    Är B frisk från sin ätstörning nu? Hur går det annars vid en graviditet. Hoppas hon får ett efterlängtat barn så småningom, unnar henne det. Bania skrivit vidriga saker om detta på Fb. Barn är bäst (även om vissa inte tycker det)..

   • Babyett skriver:

    Ja hps hon får ett barn när hon är mogen, inte riktigt där än.. tror hon skulle bli en superbra mamma iaf med bra värderingar men hps hon inte överför gränslösheten vidare, någon måste bryta den utvecklingen någon gång.

   • Babybjörn skriver:

    Sant, tänkte inte på det. Egentligen bör inte W- släkten utökas mer med folk som måste prata sex heeela tiden och allt annat men om B kan mogna till sig kan hon kanske ta hand om ett barn, utan Filippa t o m..

   • Babyface skriver:

    Undrar om mummydearest är Narcisstisk o att Pippilotta har känt det som B i uppväxten, det brukar gå igen från generation till generation.. kan va så.. 😬

   • Babyland skriver:

    Berättade inte EI om att när de skulle hem till Pippis mor o far så skulle det ses på VHS-filmer med när mommo var med i Varuhuset på 80 talet osv. Spagettisnubben var mäkta imponerad, znark.. Som Pippi i Gnisslehamn kanske😀

   • Babypuder skriver:

    Hehe.. kan tänka mig att det var så.. look at me The staaar..lite Primadonna style.Undrar vad JL tänker om allt, lillen snappar nog upp ett o annat, du vet barn o fyllehundar brukar säga sanningen NO filter därav Babiania är på Fläskbänken o skriver vad it verkligen tycker om allt..Welcome 2 th Twilightzone.

   • Babylift skriver:

    Risk för att grabben vill flytta hem till pappsen på heltid. Och då smilar väl Bonden ännu mer, att vara med barn är ju inte hans starka sida, heller.. Han är 15, mycket testo, nä Bonden kommer inte ha tålamod..

   • Babylon skriver:

    Det kommer att skära sig rejält där, farmer kan inte hålla Stomatolflinet o masken hur länge som helst, den faller någon gång…ev på fyllan när han inte kan spela denna Don juan.. ser ju redan rubrikerna med bred text EXTRA EXTRA bla bla😬🙈😂

 • Sanning skriver:

  LÄMNAR BLOGGEN. Inte kul när ett freak får gå lös.

  Blir tråkigt i längden.

  Pernillas fan får underhålla sig själv helt enkelt.

  • Flygvärdinnan skriver:

   Jaha, är det dags igen, är väl 3:e gånger på kort tid du skriver detta (med mellanslag). Det var lugnt här av någon anledning kvällen Andreas hade sin fest Du får väl ut och Tindra igen nu då istället. Och håller med, att man låter freaks hålla på här, men money talks antar jag..

  • Vilja men inte kunna skriver:

   Vilken dålig handstil du har (el var det barnbarnet som skrev)? Hade ni inte välskrivning på schemat i Hasslaby? Fel datum också överstryket, var det något ex du tänkte på när du skrev? Är Iranskans tatuerad övertattad? Du kommer ha tatueringar över hela kroppen till slut😉Amatörer..

   • Tindra skriver:

    Det datumet kan väl inte stämma, han skrev ju med Tindertjejer efter det.

   • Kort skriver:

    Kan ju inte varit han som skrev kortet, ser ut som ett barn som skrivit, kanske hans barnbarn. Lite lustigt annars med tanke på att han är språkpolis här😀

  • Vingresor skriver:

   Sist du sa att du skulle lämna så var du borta i några dagar, var det inte konstigt att just då var någon i Marbella o rusade runt och domderade i solbrillor, du har redan avslöjat dig flera ggr (gånger Bania), patetisk du är🙈ska ni till Marbella nu igen så du är påpassad hela tiden🙊🙉akta dig för Apkopporna om du nu råkar glida in i något annat🙈🙊🙉🚨🎭💔🐹

   • Lasse skriver:

    Får se hur länge det varar, tror den där saken har väldigt svårt att hålla sig ifrån FB då han har varit där och tramsat i flera år.

   • Ofredad på Fritidsresor skriver:

    Fast Pippi måste väl ändå veta att det är Gubben som härjar här annars borde hon väl blockat? Alla andra vet ju. Jaha, så gratissemester igen för Bubben, gäller inte Pippi somnar först vem vet var Gubben travar iväg i den spanska natten, yiha 🐎💋👅🕺

   • Tina skriver:

    Tatueringen ser kluddig ut, som om någon ändrat bokstäverna, vad hette senaste fruntimmret?något på S?.

1 11 12 13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram