Ett långsamt farväl

Kära följare!

Som ni sett så går mitt liv i hundraåttio just nu! Kärleken flödar och jag älskar verkligen mina jobb, mina hus, min familj – och mitt LIV!

Bloggen däremot har ju fått gå i ide. Som ni alla vet så har den digitala världen förändrats och med den även jag. Jag började blogga åt Mama när Theo var liten. Han är nu 15 år och kör moppe!!

Jag är en av de som började först. Och är nu en av de sista som slutar.

Så många drömmar har gått i uppfyllelse de senaste åren och jag lever verkligen mitt i en sanndröm. Med egna shower, tv, varumärken , hus , hundar , familj, vänner och kärlek .

Tiden är kommen för att säga farväl. Jag har ett helt otroligt drömprojekt som lanseras den 27 april – Något jag arbetat med i över två år –  L’Acuila och med det sagt så kommer mitt fokus ligga där. Tillsammmans med mina föreställningar ( Hitta BILJETTER här ) – får ni fortsätta följa mig HÄR på min ärliga härliga Instagram och såklart i Wahlgrens värld ( länk till Discovery )

Bloggarkivet kommer finnas kvar. Men min aktivitet kommer fortsätta vara vilande.

Emilia tackar för sig och har sina egna stora drömmar att följa , min alldeles egna lilla yogagirl. Nu ser vi fram emot långa somrar i Spanien ihop och njuta av vår vänskap. Hennes blogg finns kvar som arkiv. Men ni hittar henne säkrast på @namaste_by_emilia

Susanne , min älskade vän. Som varit med mig sedan dag ett här på bloggen – och inspirerat så många med sin härliga inredningsblogg – Ja henne hittar ni såklart på @susnordstrom på instagram där ni kan följa hennes inredningstips, före och efter bilder och livet i Spanien – alla fina inredningstips finns såklart kvar här också. Tack Susanne för alla underbara år ihop som bloggkollegor, vi ses under en palm – snart.

Och Jennifer resa finns även den kvar som arkiv. Ingen är som hon – min fina Jennifer – Så driftig och cool – Och henne följer ni såklart på @bag_all  som finns över hela världen.

Med det sagt så vill jag oxå passa på att be er ANMÄL ER HÄR för den 27 april smäller det- bli först med att få veta vad min nya stora satsning är – och inte missa nått av allt det nya, spännande och ljuvliga som kommer framåt!

Skärmavbild 2022-04-25 kl. 10.11.36

Tack för alla underbara år ihop! Ni är och förblir bäst!

Kram
Pernilla

5 293 reaktioner på “Ett långsamt farväl”

1 60 61 62
 • Fb med chipsen skriver:

  Bania, har inte du ”känningar” att diskutera Laila med?

  • Hello Mullis skriver:

   Ja Pippilina nu är det dax att ta tag i det brända fläsket o börja träna igen o äta rätt..sluta mumsa bulle nu o ut i spåret se så (borde Bania oxå sluta med) ni rullar ju fram snart.. nom nom nom.

   • Hello muffins skriver:

    He he, läste först: sluta mumsa balle😀 Hon är ju med i Kilojägarna. Bondens skjortknappar försöker fly fältet märker man, märkligt..

   • Hello mufflan skriver:

    Hade ju kunnat skriva det oxå oxå oxå…..hehe😬😂😜🥖👅

  • Olle skriver:

   Bania verkar inte gilla RO på Fläskbänken…han har ett ansikte som en disktrasa o hans kvinna är ihop med honom för att han är känd… känner vi igen detta eller 😬🙈🍷📲👉👴👈🥖🕺🎭🐝

   • Kast i liten frigga skriver:

    Vilket skämt han är, han borde också hålla sig till radion. Tur han är så snygg själv..

   • Kungen av Hasslarby skriver:

    Kingen Bania som är sååå snygg… hörde vi kkkkaaaaniiiiin🐰🐇stick åt han en🥕🥕försvinner i ett nafs.

   • Flin(t)bollen skriver:

    När ska flinet vara flyttdräng i Villerkulla? Har han börjat skriva checklista än tro..

   • Åsiktsmaskinen skriver:

    Den är nog redan klar o vilken inredning o var allt ska stå, det är redan klart. Stå på dig Fnisslisa annars tar Stig över allt.

   • Fångarna i Hasslarby skriver:

    Längtar till Bania får vara med i Alcatraz, tänk dig honom i rummet med kondomdräkt o klister, vilken Guld underhållning…😜😂😂

   • Ångar på i Hässelby skriver:

    He he, ja han gillar ju sådana där ”latexdräkter”, vilken syn! Och sen ska Pippi svara på gåta uppe i tornet, eeh, kan det vara Ryssland, fniss tihi..

   • Garvad o golvad skriver:

    Asg😬😜😂

 • Akutfall👇👇👇 skriver:

  Snälla kan någon köpa vuxenblöjor till bubbisen. Så bubbis inte behöver bajsa på sig av avund mot Bauer och Wahlgren. Snälla, det är ett akutfall. 👇👇👇

 • Narc snark.. skriver:

  Förslag på ny reklamfilm drängen: Har du nya Kinaskor🥿? Nej, jag har bytt till Coop. (snart)..

  • Äkta pussy skriver:

   Han kan väl hyra en bläckfiskdräkt i gummi med 7 armar o hänga ut sin egen pip längst ner o sitta i en monter med is ”äkta Octypuss(y)” 🐙🐙🐙det skulle bli succé direkt. 😬🙈😂

   • Stickan i pälsen skriver:

    Varför inte en niqab el burka? Han skulle ställa upp på allt så länge han får synas..

   • Haha skriver:

    Och du skulle titta. Överanalysera och få utbrott. Som vanligt😂😂😂😂

  • Narc beteende bubbis skriver:

   Nu beter du dig som en narc igen bubbis. Löjligt.

 • Älskar räkor🦐 skriver:

  Nu får snabbköpets löneavdelning dra utmätning från drängens lön, då kanske det äntligen blir ordning då? Eller nä..

1 60 61 62

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram