Jag gjorde det – igen

Jag gör det igen… har en dröm, tar ett djupt andetag. Nästan till bristningsgränsen på att göra ont. Och gör det bara. Jag har samma rutin varje gång ( shit jag börjar få rutin på det här )

Jag får en vision ( do not freak out on me ) Vi får dem allihop. Bara att de flesta av oss skjuter bort den, letar ursäkter, hinder och låter rädslan styra.

Inte förrän jag slutade lyssna på rädsla började mina Sanna drömmar slå in och nycklarna till mig själv och det liv jag vill leva kom en efter en.

Iallafall…

Därefter pratar jag med min fantastiska familj. Ofta börjar det med Nova. Därefter min man, som alltid stöttar mig med ett leende eller med en skakning på huvudet och meningen ” du är knasig men jag älskar dig för det” . Min son gör alltid samma min, sätter huvudet på sne , ler och säger – mamma, gör det dig lycklig ( och jag får äta falukorv ) så gör vad du behöver göra och kom sen hem- vi finns här.

Så här funkar det med resor, jobb eller event. Det finns ju en uppsjö av drömmar och visioner vi får som handlar om helt andra saker oxå.

Där handlar allt om att våga. Inte låta rädsla eller gamla mönster styra. Utan hoppa. Det är ocker att falla pladask. Vi är allt för rädda för att falla – när det är mer sannolikt att vi faktiskt lyckas… Detours are only detours in the right direction .

Okej, så iväg med rädslan , förutsättningar att allt kommer skita sig. Oro. Tvivel. Bara gör’t!

Sen går allt ofta snabbt. Oftast på en dag eller två. Ibland några veckor… Innan allt är klart. Universum jobbar snabbt när vi har kul och vågar gå ditt vi vill. Inte bara ”tänka en tanke”

Jag är i Indien. I Goa. Sitter just nu med fötterna i sanden, ser ut över den lilla viken och jobbar. Snart blir det yogaklass med mina magiska vänner på Soulspace retreat. Ska man bara åka på ett retreat ( förutom mina haha ) så är det med Josefine och Martina på Soulspace… Vintrarna spenderar de på denna lilla magiska strand i Indien. Vårarna och höstarna på vackra Gällnö i Stockholms skärgård och somrarna på ett vackert slott i Frankrike.

Josefine och jag har känt varandra länge nu. Hon har helt klart förändrat yogascenen i Sverige. Och hon fortsätter att inspirera oss alla att leva ur våra hjärtan. Så många jag mött som påverkats av hennes fantastiskt älvstoft. För det är precis vad hon är. En älva.

Så nu sitter jag här… jobbar, retreatar och här i Soulspaces Goa ber jag er alla att lyssna mer på vad hjärtat vill.

Namaste

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram