Känslan av att räcka till

Ibland, eller kanske hela tiden påverkas vi av andra människors beteende . Det finns många som får energi av att tillrättavisa, såra och ta energi från andra.

De vet såklart ofta inte om det själva. Och vi kan aldrig ändra på dem. Men vi kan alltid, alltid träna och praktisera på våra egna känslor.

Jag är också av tron att ärlighet varar längst. Prata ALDRIG bakom ryggen på en annan människa! Fråga istället. Är det skvaller? LÅT BLI!

Vi människor har viss genmassa som såklart spelar in i vårt agerade jämte varandra. Vi vill bli omtyckta, få uppmärksamhet, bekräftelse etc.

Detta gör att vissa av oss måste snacka skit. Dömma. Baktala andra.

Men detta är helt fel väg att gå. Istället släpp tankarna. När du känner att du vill eller längtar efter att småsnacka om andra.

Släpp taget. Förlåt dem om det behövs, ring upp dem och fråga hur det ligger till. Eller prata om nått mer intelligent än skvaller och SKITSNACK.

Och för dig som utsätts. Förlåt dem. Och håll dig borta från dem. Le åt dem. Sänd ut kärlek och kom ihåg att du kommit mycket längre än dem. Du är fylld av goda känslor och ditt samvete är rent. Den känslan värmer innefrån ut-och du kan stråla ljus. Istället för mörker.

Namaste

8 reaktioner på “Känslan av att räcka till”

 • Towe skriver:

  Oj vad jag behövde läsa det här. Bästa Emilia, klok som en bokhylla, Tack!

 • Lena skriver:

  Du är så klok<3 Finner ofta ro i dina ord!
  Namaste

 • Sandra skriver:

  Amen på detta inlägg 🙏🏽

  Kärlek och kram till dig Emilia 💕

 • Linn skriver:

  Hej Emilia!
  Min mans exfru pratar illa om oss till allt och alla. Det var inte han som lämnade henne utan hon lämnade honom för en annan.
  Hon har förtalat honom till deras gemensamma barn så sonen vill inte ha med sin far att göra alls. Du vet vissa människor här i livet är otroligt manipulativa och farliga, för människor tror på sådana människor. Människor som kan dupera och ljuga på ett trovärdigt vis.
  Vad gör man med en sådana människor som skapar ett sånt obehag för andra?

  Hälsningar Linn

  • Emilia Löf Karlsson skriver:

   Hej Linn, det finns många mörka väsen där ute. Enda sättet att förinta dem utan att själv gå under är att sända ut kärlek till dem. Varje gång hon kommer på tal, förlåt henne, säg snälla saker ( kan va svårt kanske;) och säg aldrig nått ont.

   Otroligt sorgligt med din mans son, och så vanligt. Men om universum vill och när han blir äldre, kanske han förstår. Låt honom veta att ni saknar honom och att det ALLTID finns en öppen famn.

   Ang baktaleriet så är att bara visa motsatsen det bästa. Lev ert liv. Va lyckliga, ödmjuka, generösa.

   Sedan kan man ju alltid konfrontera. Åka dit och ge henne en kram;) och säga att nu får det räcka.

   Spelkorten är många. Rädslan stor. Men det är era, och hans sons liv.

   Förlåt henne, och släpp henne. Hon är inte värd er energi, och va lyckliga. Lev ert liv fullt ut. Ljus vinner alltid över mörker.

   Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram