Yoga på stranden och retreats

Dagarna rullar på. Galet mycket jobb senaste dagarna men där imellan också yoga och planering inför hösten.

Flera av er har via Mail frågat om mina retreats.

Det kommer bli fler. Marbella i slutet på september, Villa Madonna är ju slutsålt i oktober, Marbella i november, Stockholmsbaserade weekends under hösten ( dygnsretreat ) samt Comosjön i maj 2019 och alpresa med vandring i september 2019.

Har ni intresse av någon ovan så maila mig på info@emiliasnamaste.com så skickar jag mer info :)

Comosjön kan ni läsa mer om här

Emilias Namaste goes Marbella i september / november kommer bli magiskt!!!

Under sommaren håller jag öppna klasser på stranden och i bergen i och runt Marbella. Skicka ett direktmeddelande på min Instagram emilias_namaste för plats och tider.

Därtill har jag fåtalet platser kvar till bruncherna på Millesgården. Boka HÄR.

2 reaktioner på “Yoga på stranden och retreats”

 • Maria Höök skriver:

  Hej Emilia!
  Häromdagen när jag läste din blogg så hade du precis skrivit om Comosjön & att du skulle ha en resa dit, jag tyckte det lät helt underbart & fick bara en sån känsla att dit ska jag + att jag skulle ta med mig Anna (en av mina bästa kompisar) Så igår bokade jag varsin plats till oss!!!
  Det blir första gången som jag gör en sådan resa & även första gången med yoga och meditation så det ska bli så spännande!
  Ser verkligen framemot resan.
  Jag har läst din blogg i ett antal år nu (aldrig kommenterat nåt dock..) & du har hjälpt mig i mycket med tankar och hur man ska må bra och att man ibland (alltid..) ska följa sitt hjärta & sin inre röst (även om det inte alltid är lätt) så Tack & vi ses i Maj!
  Kram Maria

  • Emilia Löf Karlsson skriver:

   Underbart Maria!! Vad härligt och vad lycklig jag blir!!! Längtar också väldigt mycket:) Tack för att du läser min blogg❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram