Visar arkiv från april 2011

Humorgalan – för varenda unge

KÄMPA FÖR VARENDA UNGE!

Jag är en av 130.000  människor i vårt avlånga land, världsförälder i UNICEF, och totalt i hela världen över tre miljoner världsföräldrar (läs mer här)

Man kan välja att 100, 200 eller 300 kronor, dras från ens kontot varje månad. 100 kr kan många ha råd med, även om man inte har så mycket över.  Många bäckar små…hjälper många som inget har.

Det innebär att många barn över hela världen som behöver hjälp, kan få det.

Det kan ge barn en bättre start i livet, eller möjlighet till skola och en tryggare väg till vuxenlivet.

Läs mer om detta och kanske bidra genom att köpa något fint, t.ex armbandet på bilden ovan, som jag är glad ägare till, kostar 435 kr det  finns också med rosa band, eller en liten symbolnål för bara 20 kr. (köp här)

Kampanjen KÄMPA FÖR VARENDA UNGE igång för fullt.

GLÖM INTE ATT TITTA PÅ  TV4  1 maj kl 20.00 där man kör den stora Humorgalan, och jakten på fler världsföräldrar. Programledare är David Hellenius och Kristin Kaspersen och ett gäng artister och komiker finns på scenen.
Pernilla och Ola Forssmed medverkar också med något humoristiskt nummer.

Kram Susanne

Nya gardiner och kuddar med klös

Äntligen fredag finns det både tv-och radio program som heter, och idag känner jag verkligen hur underbart det känns att det verkligen är fredag!
Är kvar i stan för att handla och gå på en rolig jobbgrej i eftermiddag.
Vår fina båt damp ner i vattnet igår och imorgon premiär åker vi ut i skärgården, och till ön för att öppna upp för säsongen, yippiiie!

Så ni förstår kanske varför just den här helgen är såå efterlängtad. 😀 Jobbade sent igår för att få undan inför helgen, byggde en sänggavel (som jag glömde fota), målade krukor, byggde en garderob och frostade fönster mm.

Snick-Matte blev klar med sitt sista i onsdags, målaren blev klar igår, gjorde fint efter honom och nu är det nybyggda rummet (med ny vägg och skjutdörr) för lilla söta 1-åringen Gustav inflyttningsklart, och det blir så himla fint.

FÖRE

20110429-080744.jpg

.

EFTER

20110429-080755.jpg

Med den öppna planlösningen, har jag bara ”lugnat” ner nyanserna och plockat bort en del rött och svart.
Återanvände kuddarna men sydde nya fodral, nya dämpande och ombonade gardiner med mycket tyg från golv till tak och lätta att dra för.

Saknas i dagsläget: nytt lampbord med lådor, en ny sofflampa som jag ska hämta nu, tavlan lånade vi tillfälligt från sovrummet ny kommer, och bokhyllan ska bli två.

SÅ HÄR BLEV TAVLAN NÄR DEN LANDADE

20110621-110731.jpg

.

ÅTERANVÄNDNING KRUKOR

20110429-080804.jpg

Linas krukor vår jättefina men för svarta i nuläget…

.

20110429-080817.jpg

…jag slevade över lite överbliven färg från vårt vardagsrum i en burk, (Alcro Shi-Take) målade två gånger och lät krukorna hänga med ett tag till.

Önskar er en alldeles underbar Valborgs helg!

Härliga vårkramar från Susanne :-)

Taggar: övrigt

Instagram