Visar arkiv från oktober 2010

Helgmakeover

Min modebloggande  kollega Shatilla, föreslog förra veckan en tjej-lördags-brunch bara sådär, och det lät ju trevligt så här i höstrusket. Googlade damen  ifråga, och såg att hon passade på att fylla år i samma veva (fast idag söndag).

Pernilla satt på tåget till Kristianstad, för att gigga så jag cyklade iväg till Berns och deras superfräscha asiatiska brunch själv.

Stannade på vägen och köpte present, jag har aldrig varit hemma hos henne, och har inte koll på färger/stilen där, men två doftljus i oktober månads rosa färg kan väl aldrig vara fel.

Jag är en stor ljusfetichist, speciellt sådana med doft i, och tycker själv att det är så härligt att få ljus, jag gillar saker som går åt! Och ljus kan man inte få för många av.

Det är en positiv sak med vinterhalvåret i alla fall, att pimpa hemmet fullt med ljus i alla hörn.

.

Efter en mycket trevlig buffe’ med Shatillas supergulliga vänner, med roliga och intressanta samtalsämnen, serverades ”pricken över i”.

Blev alldeles lycklig över den här fina hjärta skummande cappuchinon, fin och glädjande kaffekonst, och på en lila tablett dessutom, snyggt!

.

Medans jag lämnade vårt veritabla renoveringkaos där hemma, och flydde fältet för en släng av frosseri på stan, drog Peppe på sig blåstället,  plockade fram verktygen och låste in sig i badrummet.

.

Innan brunchen såg det ut så här:

En ordinär toalett!

Men Peppe, som för övrigt inte är så engagerad i inredningsbiten hemma, var i förra veckan på arbete i Linköping, och besökte en nattclub med kunder på småtimmarna. 

Där fick han äran att kissa i en toalett som han bara MÅÅÅSTE ha! Sen googlade han maniskt och tjatade om den där borstade saken, och när jag kom hem från Göteborg så stod den där, mitt i vardagsrummet.

Eftersom mina rörisar inte jobbar helger, och Peppe absolut inte kunde vänta tills nästa vecka, så satt han på sig klädnypan och monterade in den själv. En bra karl reder sig själv…

Dessutom blev vardagsrummet färdigtmålat i fredags och Lukas och Peppe hade släpat in möblerna som stått på hög i sovrummet och städat ur. Väldigt skönt!

Efter

En liten toalettmakeover sådär på lördagen! En borstad Purutoa som ska bo hos oss. Kan nästan ana att den kräver sitt lilla underhåll för att se lika fin ut som nu, men det är väl den värd.

Kram Susanne

.

Götet

 En varm och givande kväll i Göteborg hade vi äran att vara med om. Tänk vilken generositet det ryms inom oss alla i vårt avlånga land! Och vilken uppfinningsrikedom folk har,  för att sno ihop mer pengar. 

.

rosa mattan på väg in till middagen på Liseberg, erbjöd sig en trevlig man att fota oss tillsammans, och det fick han så gärna!

Sedan dök samme man upp i rutan, som ”miljonmannen” från Malmö, Percy Nilsson som förra året skänkte en miljon på Rosa bandetgalan! Wow säger jag!

.

.

Rosa bandet ”for life”…

…fick somliga den här kvällen! ”Erik o Mackan” programledarna fick en utmaning som hette duga!

15.000 kronor erbjöd sig ett företag att skänka till forskningen, om någon av dom vågade tatuera ett rosa band!

Vips så raggades en tatuerare upp och märkte Erik för livet! Coolt! Undrar om konstnären själv hade fått plats med en liten rosa rosett?

Tuff  kille den där Erik, men han var allt lite blek om nosen…

Han lär inte glömma den här kvällen iaf.

.

REKORD!!!

.

Hotellmiljö på Gothia

Tittut! Linslusen Wahlgren lyckades nästan gömma sig bakom den här ”lilla” urnan, som finns  på våning 23 vid restaurangen.

.

Och i foajen finns den här vackra miljön…

…med den här eleganta puffen i förgrunden. Ett dressingroom med en sådan lila sittsak i, känns inte helt fel.

Jag är en riktig hotellråtta och njuter kopiöst av att spana runt i deras miljöer, alltid kan man få någon liten ide’ att stoppa ner i väskan, och ta med sig hem igen.

Önskar er en fin helg!

Kram Susanne

.

Instagram