Visar arkiv från mars 2019

Mingel, balkongmys och skavsår från hell

HELGBLOGGEN
Jag har varit helt utslagen i några dagar. Ett skavsår som dök upp när jag bytte gympadojor från vinter till vanliga i måndags. Med Comped-plåster har mina träningar. Men i fredags gjorde det sjukt ont redan efter fem minuter.
Körde på i 9.5 km för skam den som ger sig. Bra tid dessutom! Sen var hela hälen ett smärre kaos. Knappt sovit och inte kunnat ha skor. Haltat runt i tofflor på möten och på stan. Tack cykel och moppe. Tänk vad ett inflammerat skavsår kan ställa till!
Jag som hade så många fixarplaner har mest suttit med foten högt och Netflixat
Känns iaf bättre idag, tack och lov…
Förresten, välkommen sommartid ännu mer ljus till våra sinnen 💛
Några pics från veckan.

img_1108-1.jpg
Hämtade en sminkspegel med min lilla rosa. Ska upp hos en liten kund som fyller år på tisdag. Älskar den vackra paketeringen från Iconmirror.com

img_1085.jpgMia, Nilla och teamet ställde till med kompismingel i veckan. Då vi bjuder in våra vänner. Och jag några av mina gulliga kunder, alltid lika trevligt.

img_1069.jpg  Kerstin önskade sig en selfie med Pernilla och det fick hon förstås 😊

img_1086-1.jpg Bjöd in min lilla kund Johanna vars rum jag gjorde om i december. Och hennes mamma Åsa. De handlade på och var glada över sin kväll. Älskar att Johanna var väldigt matshigt klädd med både kassar och godiebag 😀

img_1127-2.jpg Får alltid så fina ”godispåsar” när vi handlar. img_1128-1.jpg Hann inte handla så mycket då jag hade så många härliga vänner att bubbla med. Hur tjusigt är väl inte doftljuset i marmor. Ser urdyrt ut men kostade bara 259:- Och blir flott i köket när det brunnit ner.

img_1126-1.jpgEtt par glasbubblor till de törstigaste.

img_1074.jpgOch min nya snake-puss-tisha som jag älskar. Litet inköp men naggande gott. Ska moppa förbi och handla mer i veckan.
Från MiNilla  👆img_1087-1.jpg Fredagsfint på Djurgårdsbron.

facetune_29-03-2019-18-41-51.jpg
Iförd tofflor med strumpor i blåsten, fredagsmöte i Ulrikas lilla vindsvåning. Och AW i samma veva. Så himla mysigt att mäta inredningsprata utomhus.

img_1195.jpg
Ulrikas nymålade sovrum på sjätte våningen.

img_1231-2.jpg.

Världens gulligast träningskompis Drömhus-Ann kikade förbi med peppande supervackra buketten i fredags. Alltså 50 lila tulpaner 💜 Tusen tack för mitt ögongodis under min smärtsamma gräsänkehelg!

I morgon blir det påsktävling, så kika in vittja!
Skön söndag kära ni!
Kram Susanne

Moderna ”prydnadsaker” och tittgodis

Dekorativa prydnadssaker att just dekorera med är en liten utmaning. Det som skapar en ombonad känsla som bara är utan att det ser plottrigt ut. Som stylistproffsen fixar så elegant när en lägenhet ska snyggas till inför försäljning.
Ni som sett senaste Wahlgrens värld när Bianca spanar lägenheter med sin mamma. Där allt är kliniskt säljar-rent med några få blickfång som poppar. Tuttvasen som Pernilla måste pilla på, haha
Några våriga tittgodisbilder på några snygga blickfång, först från fejs och tuttvasens mästare, Jonathan Adler. Har ju visat mycket ifrån Adler under årens lopp. Älskar det humoristiska och lekfulla.

img_1188-1.jpg img_1187.jpg img_1184.jpg

img_1190.jpgEn söt liten rumpsvas kanske?

img_1185.jpg
Lätt otippad med glasstrursvaser, haha Typiskt Adlers humor.img_1186.jpg Bilder lånade från Studio Sankt Paul PR
Finns bl.a. hos NK RoyalDesign.se img_1177.jpg
Ett klassiskt blickfång är snygga fruktskålen som inte behöver gömmas i skåpet i väntan på användning. Ikoniska serien Girotondo från Alessi från -89, firar med en ny limiterad upplaga. Tre storlekar, överdraget med 24 karats guld, släpps i 999 ex per del. img_1178-2.jpgSamt en urtjusig bricka, lika snygg idag som för 30 år sedan.
Bildlån Grand Relations
img_1126.jpg
Inget elegant prydnadssak med fin liten vattenbubbla i sin funktion. Köpte äntligen några för min extra behövande blommor nu när ö-säsongen är på gång.
Från MiNilla

img_1176-1.jpg
Morgonens superblåsiga träning. Körde själv och då går det fort. En dos vackert vy-njut, ljudbok, podd och telefonprat med syrran i Uppsala och Pernilla på väg till SVT. Mycket hinner man med på 9.5 km 😊

Önskar er en fin helg!
Kram susanne

Instagram