Visar arkiv från april 2015

Budad present och lite nytt

Möten varvat med kundshopping med tunga-kassar-på-stan-eftermiddag. Och en sen kväll med en bunt kvitton som ska faktureras ut. Check! Blev iaf himla glad när jag kom hem, för det hängde nämligen en budad finis-kasse på dörren…

IMG_2125.JPG

IMG_2129.JPG
Så himla tjusig kopp, och så gulligt fixade accessoarer som Trendgruppen PR ordnat! Om jag hade varit ung idag hade jag säkert drömt om att jobba på en PR-byrå.

IMG_2179.JPG
Gulligt!

IMG_2150.JPG
Nu hade jag ju köpt med mig en eftermiddagsbulle för jag behövde energi innan jag jobbade vidare. Älskar att jag fick en kompis till mitt ovala fat som jag använder till allt.
Stor mugg med öra Musselmalet Mega Blå Royal Copenhagen  NK MOOD etc.

IMG_2072.JPG
Valde att promenera mig runt på alla ärenden, behöver boosta min kondition. Konstaterade att jag missat årets händelse i Kungsträdgården! Den rosa trädhimlen när körsbärsträden blommar! Jaja, det är ju fint ändå.

IMG_2112.JPG
I MOOD-Gallerian såg jag den här härliga installationen som får mycket uppmärksamhet.

IMG_2107.JPG
Tog en insporunda på Benington som ligger nära Kungsan. Härlig den här taklampan. Inte levande ljus dock  😉
IMG_2099.JPG IMG_2100.JPG
Flott spegel! Fast jag köpte bara några doftljus, men fin inspo till mina projekt fick jag iaf.
Benington Norrlandsgatan

IMG_2164.JPG
Fyndade några nya läsglasögon på Drömhuset  (länk) innan de stängde. Såå coola pilotisar för 79:- som hittat!  Krom  och svarta blev det. (finns även i ”guld”)
IMG_2175.JPG
Sen fick jag min beställda varje-dag-ring i går. Har ju många blingisar som damen på min soffkudde har, men dessa kan jag inte ha på jobbet… Silver från Unisex-kollektionen Sahara Rocks 

Då är det dags att fira in våren igen! Valborgsmässoafton är dessvärre en av de största ungdomsfyllehelgerna sen urminnes tider. Den där helgen man verkligen ska hålla tok-koll på sina tonåringar.
Önskar er en härlig helg!
Kram Susanne

Instagram: susnordstrom

Härliga kuddar och mycket färg

Bestämde oss för att inte åka till ön och öppna upp, vi går en kall och regnig helg till mötes, hu! Om väderapparna har rätt. Öppna upp för oss innebär ett skitkallt hus proppat med grejer, skrubba musbajs och kylskåp och massor av arbete för att få igång vatten på hela ön. Det är Peppe som alltid fixar det. Brukar ta sin lilla tid, ibland inte alls!
Blir nog hemmamys istället. Bara för det ska ni få se några tjusiga möbler och fina kuddar i färg. Man vill bara ha och krypa in i.

IMG_1639.PNG
Hur snygg är inte den kombon?? Kudden har konstnären Carina Björck skapat från en målning. Carina är aktiehandlaren som efter 16 år på bank förverkligade sig själv och började måla. Nu skapar hon inredning av sin konst.

IMG_2088.PNG

IMG_1640.PNG
Sängkläder Carina Björck, flotta klädhängaren Ateljé Alt (NK) svart lampa Konsthantverk. Mer om Carina och hennes alster kan man läsa på hennes hemsida, klicka här.
IMG_0858.JPG
Appropå härliga färger ett snapshot i förbifarten när vi var på Rival vid Mariatorget sist. Ombonat och alldeles härligt!

IMG_1614.JPG
Vackert och lyxigt hos Bohem Inredning
IMG_1611.JPG
Kaxigt!
Christian Lacroix/Bohem

IMG_1613.JPG
Härlig matta Christan Lacroix/Bohem

IMG_2067.JPG
Tog en rask promenad till Gamla Stan efter jobbet. Mötte upp kund Åsa sippade på ett glas rosé och minglade med Nadja Wedin som bjöd in.  Nadja promotade sina älskade designprylar i en söt liten butik och Galleri Monica på Köpmangatan 16, mitt i smeten när Stortorget.

IMG_2068.JPG
De senaste tillskottet i samlingen, ”Wagtail” sädesärlan var på plats.

IMG_2069.JPG
Och förstås de fina kuddfodralen.

GRATTIS ”JENNY I ENGLAND”

IMG_2087.PNG
Flitig kommenterare här på bloggen som skrev sent i natt att det är fylla-jämt-dag- i dag. Grattis söta Jenny i England på 40-års dagen. Kuddinlägget till dig dagen till ära  😀
Kram Susanne

instagram: susnordstrom

Instagram