Visar arkiv från januari 2018

Repris: före och efter i gästrummet

Hade en stört irriterande dag igår. Hämtade bilen som vi inte använder så ofta, helt igenisad och snätäckt, förstås! När min stora otympliga bil var körklar upptäckte jag var det så gott som inget luft i ena däcket. Snurrade runt i stan i jakten på luft, gick sådär. Inga pumpar eller trasiga pumpar.  Allt tog 1.5 t innan jag kunde bege mig till bygget. På kvällen sprang jag till en upphämtning och tokhalkade. Slog upp knät med stort hål i hyfsat nya byxor, och div. kroppsdelar som känns att de finns idag…
Ont om tid nu och bjuder på en färglad repris från januari 2013. I gästrummet hos familjen Therese som uppskattar rosa. Rosa är alltid vackert även om nyanserna ofta är lite mildare numera.

FÖRE

20130206-231028.jpg
Lite kalt men stort och luftigt. De ateljesydda gardinerna har kortade jag av och hängde i familjens hemmakontor. Kostar ju mycket att renovera ett stort hus så återvinning, like!

EFTER
img_2210.jpg
Byggde en sänggavel (tyg Ohlssons Tyger), köpte mina smarta favoritsänghyllor(SB NORD Karin Mannerstål) kuddar (Ohlssons) Mattorna hade Therese sen tidigare, så fick de bo här. Pläden och överkastet hittade jag i ett annat skrymsle.

img_2207.jpg
Satte inramande gardiner från vägg till vägg för en klassisk ombonad känsla.
Dubbla gardinlängder sammet Ohlssons Tyger skenor Silent Gliss 

FÖRE
20130206-224601.jpg

EFTER

img_2208-1.jpg

Byrån stod i ett av barnrummen, plockade hit den istället och målade om spegeln.

img_2214-2.jpg
Tavlan beställde jag av Susan Gudmundsson . Behövde nåt ”pricken över i” för att lyfta rummet, och ett hjärta för alla i familjen är väl det finaste. Tycker att den är helt underbar.
Familjens 6-åriga dotter  tittade på tavlan med uppspärrade ögon och sa:
– VEM har ritat på tavlan???…om konstnärens signering. Lite härligt, och med två busiga bröder så…

Kram Susanne

 

 

Butiksspaning runt hörnan

Startade min morgon med en rask prommis till en pressfrukost med Voice och Grand Relation. Spanade in så mycket snygg i bl.a. förvaringsväg, visar inom kort. Lite bild-stressigt nu.

img_3883.jpg
Jobbar med huset i Sollentuna, och letar möbler och inspo i vanlig ordning. Kikade in i en av mina favoritbutiker Bohem runt hörnan, som fyllt sin helt nyrenoverade butik med mycket flott.

img_4086.jpg
Hittar alltid snygga it-kuddar här.

img_4089.jpg
Speglar som utsmyckning är en säker detalj.

img_4090-1.jpg
Älskar speglar, den här speciellt.

img_3882.jpg

img_3880.jpg
Tjusiga blickfång, kanske inte mycket yta att spegla sig i. 😏

img_4084.jpg
Stora runda bord utan skrymmande ben på sidorna växer inte på träd.

img_4082.jpg
Den här snyggingen satte jag upp på önskelistan till kunder förra veckan. Med mattproverna i högsta hugg, hur fint som helst. Hoppas att det blir den.

img_4091-1.jpg
Mässing och dimrosa, mmmm….
Inspo från Bohem Linnégatan/Sibyllegatan

Ska hämta bilen och bege mig till huset och rita färdigt dressingroom och måtta heltäckande mattor, etc. Det drar ihop sig…
Kram Susanne

Instagram