Visar arkiv från oktober 2018

Guldig och grönt

Igår hade ett bra möte och dragning med en stor byggoffert i går hemma. Valde att ha det hemma hos oss. Det var ett sånt regnigt skitväder ute, tände massor av levande ljus och skapade en mysigt ombonad möteskänsla, toppade med en lyxigt vackra blommor.
Allt gick bra så himla roligt uppdrag. Kör igång med teamet och river på tisdag.

Hade så mycket tankar i mitt huvud och har bara sovit ett part timmar. Tränat mina 9.5 km i strålande väder och nu blir det ett randominlägg med lite spridda inspotankar.

 

img_4996-2.jpg Kan man bli kär i en tapet i ett skyltfönster? Jaaaa…så härligt hos Flügger på Nybrogatan

img_4781-2.jpg
Sprittande grönt, och grönt från svenska miljövänliga Washologi hos EK PR

img_4776-3.jpgEtt stilleben med en slinga grönt i, elegant i all enkelhet.
Lindform Sweden/ hos EK PR

img_5004.jpg  Min gröna ”Palme” växer och frodas efter den här grymma sommaren. Med min grymma blomstervakt grann-Eva. Tack och lov för det då ”Palme” gjorde ett stort hål i plånboken.
Från Bloomster 

img_5255-1.jpg Skrivbordsbordsarbete med present-hembakt från syster Nettan och hjärta från Disa 💝 Älskar mitt nya grå porslin från Mateus, ljuset från Drömhus-Ann går inte av för hackor det heller.

img_4956-2.jpg Guldig insida i Jonathan Adlers ljuvliga skålar.

img_5204.jpg
Guldig kant i lördagens eftermiddags-bubbel i badet med praliner från Ejes och Denise Rudbergs bok. Lördagslyx efter en apkall träning.
Glas Fyrklövern design Lars Wallinimg_4819.jpg Spektakulärt och guldigt från SÄGEN Nån som noterade Linnea Henrikssons jätteörhängen i ”Så mycket bättre” i lördags? Från samma designer ☝️

img_5015-3.jpgHöstprakt! En snabb bild med min trogne powerwalks-partner in crime Ann.

Kram Susanne

Tävla till Fars dag med Mellow Design och mig

Träffade trevliga Jessica på Mellow Design på Formex i år igen. Hon frågade om jag ville ha en Farsdagstävling i år igen. I går hörde jag på radion att det är dags nu näst-nästa söndag 11/11. Nu har jag snott ihop några inspirationsbilder som jag tycker känns lite gulligt pappiga. Några samma som förra året, några är nya.
img_2407-3.jpg
Trätavlor modell mindre, finns även som A4
img_2405-1.jpg img_2406.jpg
Trätavlorna behöver ju inte sitta på en vägg. Fina att slinka in i bokhyllan eller i ett bänkstilleben.img_2403-2.jpg
Nya brickor för året. Älskar brickor.

img_5276-1.jpg
Hemma på köksbordet hos oss. Den rosa är förstås min favorit. Perfekt storlek för vår måndagssushi. (249:-)

img_5272.jpg
Fyra öl och fyra whisky i resp förpackning. Glasunderlägg är ett must have till känsliga ytor och glasbord. Och ser trevligt ut.
(175:-/för 4 st)
.img_2404-2.jpg
En rosa fika-bricka till papsen och familjen kanske?

img_0389.jpg
Den här trätavlan jag köpte jag till två små dopbebisar förra året, men funkar ju till vilken gullig människa som helst 💙

img_5278-1.jpg
Det var några av förslagen,  men kika in till Mellow Designs web-shops vetja och hitta nåt som passar lika bra till pappa, morfar eller farfar och välj ett bidrag.

img_5275.jpg
Den här pryder väggen vid min skaparhörna. De stora tavlorna ingår dock inte i tävlingen.
Nästan allt från Mellow Design finns hos Butik MiNilla på Fleminggatan 69

TÄVLING 
*Tre personer kan vinna trätavlor/brickor eller glasunderlägg i min lilla tävling, inte bara det som finns på mina bilder.
*Skriv i kommentarsfältet *vad du vill vinna, *vilken text och *superkort varför?
*Sista dag lördag 3/11innan midnatt, publicerar vinnare på söndag. Så kika in på då, om du vunnit svara snabbt så det hinner packas och skickas i tid.

Om du vinner, maila kontaktuppgifter med namn adress och telefon till dig eller den som ska få presenten. susanne@pernillawahlgren.se

VI BJUDER PÅ RABATTKOD mellow20
img_7477.jpg

Tjatade till mig till en 20% rabattkod från hard working Jessica i henes web-shoppen i år igen.  Rabatten gäller till onsdag t.o.m. midnatt 7/11 Leverans på 2-5 dagar
Klicka in på MellowDesign.se ange mellow20 så dras rabatten atomatiskt vid köp p allt i shoppen. OBS Gäller ej de lyxiga vaserna
Passa på att handla julklappar eller bunkra presenterFri frakt över 500:-
Lycka till!
Kram Susanne

Instagram