Visar arkiv från april 2021

Lifestyle och min försenade dagbok

Då har vi kommit till den allra sista dagen på april månad. Valborgsmässoafton, Kungen fyller år och en stor festardag. Hur det är en dag som denna i dessa tider hemma, vet jag inte. Antar att alla kör hemmafester…

Här är det lugna gatan på festfronten. Jag ska laga nåt gott åt mig själv och äta middag på takterrassen. Satt där i går också och lyssnade på min bok som sällskap. Vuxet värre 😇
Sen tar jag efterrätten till Masked Singer till sällskap.

Blir en liten resumé då jag har en del pics som ligger i arkivet. Ont om inredningsbilder, men lite av varje passar väl lagom till helgen.

img_2397-2.jpg
Samma dag som Peppes kompis Markus lämnade Marbella var vi bjudna till Pernilla på middag. Vi lovade att hjälpa henna med några saker. T.ex. sly som skymmer utsikten.
.

img_2396-1.jpg
Men de var lite långt ut så lite vingligt var det när Peppe måste luta sig ut för att nå, haha
.

img_2399-2.jpgI värdinnepresent tog vi med oss vårt köpta olivved och Peppe fixade en suverän brasa. Det var ovanligt svalt ute så Pernillas önskan var perfekt.
.

img_2517-3.jpg
Jessica och hennes blivande man Magnus var med på middagen. Vi avslutade en trevlig och mycket god kväll med en utestund. Missade utegångsförbudet med 10 minuter, men inga poliser ute tack och lov. Då hade det kostat mycket…
.

 

img_2305-2.jpgDagen efter kom våra darlings Söderbergs. Amelie och Claes kom äntligen och förstås lagom till lite regn. Lunchen tog vi på Trocadero Arena. Fick förstås sitta inne.

Sen blev det hemmamiddag med infravärme och varma kläder. Tonfisk sparris och vitvinssås. Fick ta bilden innan maten, för kallt blir det snabbt.

.

img_2314-2.jpgFredag och Söderbergs bjöd på en ljuvligt lyxig lunch på La Ancla i San Pedro. Amelie och jag åt en fantastisk hummerpasta. Gick ju dit direkt efter dusch och fix efter vår träning. Så det var en spännande frukost/lunch med vin och flera förrätter för oss 😉
.

img_2317-2.jpgVåra fina vänner som betyder så mycket för oss.
.

img_2331-2.jpgFredagsmys och proppmätta efter långlunchen. Blev massor av gott i baren. Charkisar och många ostron.
Amelie och jag tog två härliga powerwalks på stranden. Med mkt prat.

.

facetune_17-04-2021-16-10-26.jpgSå kom äntligen solen. Tack för det så att vi fick visa vårt Marbella på riktigt. Lunch på vårat strandhäng La Dolce Vita där man sitter efter en kort prommis, med fötterna i stranden. Bam!
.

 

img_2355.jpg På kvällen var vi bjudna till Nicklas som är en nära vän till Classe. Fru Carro var i Sverige. Ett otroligt vackert inrett hus i Nueva Andalucia. Sen var det ju himla kul att se vår kompis konst på väggen.
Susan Gudmundsson, hon kan hon 👌🐄

.

83438664-b7f7-4180-bc0c-e5cf586fb86a.jpgMassor med kött på grillen. Jag höll mig till den goda matiga salladen och den smarriga färskpotatisen i olja och riven parmesan. Mums! En mkt trevlig sista kväll med våra vänner, hos en trevlig vän❤️

.

img_2342.jpgFick fina inflyttningspresenter av Söderbergs. Så glad för det fina fatet från Jonathan Adler. Pärlans kolor gick åt på några röda.
.

img_2569-1.jpgNjuter av dessa vackra blommor som jag fick i lördags av tjejgänget på besök hos mig. Men mer om det i nästa inlägg. Nu har jag suttit still alldeles för länge.
Dags att börja planera min lilla Valborgsmiddag på en man hand 😋
Trevlig helg på er!

Kram Susanne

Husspaning i Estepona

Sedan vi sågs här sist har Peppe åkt hem och jag stannat kvar. Men jag har fullt upp och det är mycket på gång. Härligt nog.

I onsdags, samma dag som Peppe lämnade frågade mäklar-Jeanette om jag ville åka till Estepona och kolla på några projekt. Perfekt tänkte jag som bara åkt bil genom staden och inte sett gamla stan. Som var så otroligt vackert och mysigt.

.

img_2587-1.jpg Det första, ett stort town house på 267 kvm som ägarna har tip top renoverat, stort och luftigt.
.

img_2443-1.jpg Älskar vackra dörrar och denna gick inte av för hackor.
.

img_2585-1.jpg Som oftast här i landet kommer man rakt in v-rum och kök. Alldeles sprillans nytt fint sandfärgat kök. Till vänster om köket är det en supercosy liten uteplats.
.

img_2586-1.jpgModernt med spansk känsla med golvet i köket kommer tillbaka i badrummet.
(sedan bilderna togs är handduks/pryl-hyllan från vägg till vägg)
Mer info om de kommande projekten kan man få via Jeanette här 👈

.

 

img_2447.jpgSen kikade vi på två mindre town houses, dock fortfarande byggarbetsplatser. Men mitt emot det ena är det så här mysigt.

.
a6bb900f-d67f-4cc5-96e0-d3b94677a0e7.jpgByggkvinnorna bakom projekten är den otroligt inspirerande, drivna och übertrevliga Grete Qviberg och hennes systerdotter inredaren Anette Qviberg. Anette bor i Marbella permanent men var inte med när vi var på där.
Greta har alldeles färska antikroppar och vi kunde smyga av oss maskerna för bildens skull 👌
.

img_2449.jpgSå himla pittoreskt var man än går.

.

img_2445-2.jpg Blommor och växter överallt.

.img_2452-3.jpgPenséer så långt ögat når.

.img_2446-2.jpg
.

img_2441.jpgHann med en kaffe på ett litet cafe innan våra möte.

.

img_2439-1.jpg Peppe som älskar att fixa med allt trä på ön kanske får sin lilla inspo av väggen 😉

 .img_2451.jpg Väggmålning vid en vinbar. Sen åt vi en trevlig lunch innan vi åkte tillbaka till Marbella. Fyllda av inspiration.

.img_2473-3.jpg Min första kväll i det tomma huset…
Min nya sammetskudde från Nadja Wedin och min sköna stora zebrapläd Wilma & Louise trivs med mig i soffan. Den fina fatet från Jonathan Adler fick vi i present av Claes och Amelie.
.

facetune_26-04-2021-12-45-02.jpgSaknar förstås min min ständige vapendragare sedan 30 år. Men än är det några veckor innan vi ses igen ❤️
📸: Amelie
.

Önskar er en fin start på veckan!

Kram Susanne

 

Instagram