Helgbloggen, husmorstips och bilder från förr

HELGBLOGGEN
Blandat kompott som vanligt på helgbloggen, så några pics från veckan och från förr.

img_3184-1.jpg
Doftljusknarkare som jag är lägger jag mycket pengar på min lilla last. Och retar mig på att det blir så galet mycket stearin kvar i vissa ljus. Har tjoffat upp några rester i fläktskåpet och tog tag i ett litet ”terapihack”.  och skred jag till verket när jag var gräsänka.

img_2366-2.jpg
Köpte vekar på Panduro.

img_1642-1.jpg
Droppade stearin i mitten och pillade fast metallplattan, sen fyllde jag på stearin från mina finaste överblivna. Ställde i lite hett vatten sen tryckte jag på. Fick ihop två lyxiga ljus och kände mig lite husmorssmart. (kostar iaf ca 400:-/styck)

img_1349.jpg
Cerveras Blossa glögg kan verkligen rekommenderas. Hade med mig till vår lilla julafton och en skvätt med %  i. Lite vuxnare smak än de jag är van vid.
img_2329.jpg
Ensam-hemma njut i torsdags. Peppe på julbord och jag ville inte vara sämre jag. Ett par ostron, en miniflaska bubbel, en härlig torskrygg och en stunds köksbords-Netflix.

img_2354-2.jpg
Lukas och Peppe var hos farmor på julmiddag, jag blev fast i Uppsala. Men många små julisar fick de med sig som vi har öppnat. Kan man få för många ljuslyktor?😊 Brickan var med också.

img_2263.jpg
Skärmdumpade den här söta bilden från Biancas Instastory i veckan. Såå gullig bild från Lukas 4-årskalas på ön 💕

img_2415.jpg
MiNillas vänner-mingel träffade jag den här gulliga pinglan, Lisa Lindqvist. Alltid lika kul att träffa vänner från förr.

img_2364-2.jpg
Då var jag ju tvungen att leta fram en kampanj vi gjorde tillsammans för kanske 27-28 år sedan. Löfbergs lanserade Lila Nouvau, kaffet med 30% lägre koffein. Det var annonser och skyltar som hängde i butikerna. Memorylane 💜💜
Fotograf: Pavel Rogalski (utanför NK) 

img_2374-5.jpg
Fotograf: Pavel Rogalski

img_2372-1.jpg
Idag ska vi hälsa på Pernilla och hennes kollegor i Sunes jul på cirkus. Min lilla brorsson Viktor kommer till stan med sin syster Malin och hennes två barn Wille och Madde. Fika hos oss sen 17.00 föreställningen.  Ska förstås bli jättekul.

img_2371-2.jpg
”Mamma Karin” i ett av sina omklädningsrum.

Önskar er en fin tredje advent! En vecka kvar till julafton och om en vecka är vi på Arlanda, tjoho!
Kram Susanne

6 reaktioner på “Helgbloggen, husmorstips och bilder från förr”

  • Agneta skriver:

    Fina renoveringar och förbättringar som du utför. Mysigt med liten julmiddag då ni reser bort i jul. Dock stor saknad av absent friends, du och Disa. ❣️

  • Ros skriver:

    Det där har jag också tänkt på och och tycker är så ”slösigt” vilket bra tips även jag tvivlar på att jag skulle vara så händig och ha tålamodet framför allt 😉. Fina modeller både då och nu så kul att ha kvar sådana där bilder och på barnen så klart gulligast av allt.
    Nej ljus, kuddar och ljuslyktor kan man aldrig få för många av, jättevackra.
    Ha en härlig start på julveckan fina Susanne
    Stor varm vinterkram
    Rosa

  • Sofia skriver:

    Bra tips, tack! Jag hatar också när det blir en massa stearin kvar. Köper helst Voluspa för de brinner jättefint. Ett tips annars kan vara att låta ljuset brinna tills det hela utan smält om du förstår vad jag menar. Då blir det ingen grop.

    Du kanske sagt det redan men vart ska ni resa?

    • Susanne Nordström skriver:

      Fast jag köper Voluspaljus just av den anledningen, men justVoluspa-ljuset på första bilden är inte plant i botten, och brinner inte ner trots två vekar. Därav hade jag typ fem st med mycket stearin kvar och olika dofter på lager. Och ett Missoni som blev kvar…
      Vi börjar med Bangkok några dagar sen tuffar vi vidare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram