24 goda vanor och bara pyssel

Börjar med ett nyttigt tips och ett ideellt samarbete för hälsans skull! Ni kanske minns att jag var engagerad för Hjärt-Lungfonden förra året också. Att hålla hjärtat och kroppen i form är ett måste för oss alla.
Och ni vet ju hur jag flänger runt i spåret tre gånger i veckan. Och förstås ägnar mig tåg all vardagsmotion som går. Skippa hissen, ta trapporna  och går dit jag ska så ofta det funkar.

facetune_16-12-2019-01-10-30.jpg Från gårdagens träning, innan det började regna.

Jag deltar i @hjartlungfonden :s julkalender ”24 goda vanor”, där vi provar en ny vana varje dag fram till jul. Varje vana bidrar till ett längre och friskare liv.

Mitt tips: 150 pulshöjande minuter i veckan rekommenderas för vårt välmående.
Ta en rask promenad på lunchen, med kompisarna eller med en god bok i lurarnas sällskap. 30 minuter 5 i veckan, var med du också vetja! 
Jag powergåar 9.5 km tre gånger i veckan året runt i alla väderDet blir 354 pulshöjande minuter i veckan och mår jättebra av det ❤️

 

facetune_16-12-2019-11-09-12.jpgSå kom regnet!… Ett par vettiga skor och bra kläder, sen är det bara att köra på. Det finns alltid tid.
Tack Hjärt-Lungfonden för att ni hjälper oss att uppmärksamma ❤️

 

img_9321-2.jpg
Tillbaka på strandvägen så visade sig solen minsann. En sällan sedd upplevelse i dessa gråa tider. Och mungiporna åkte upp ett snäpp.

GAMLA SYNDER

img_9280.jpg Rensade gamla tidningar i helgen. Gjorde en kul gammal byrå i ett av Äntligen hemma programmen.Inslagsproducent Clara vill att den skulle blomma så mycket det gick.  Enklast är det förstås att ta en tapet, men det var himla roligt att göra. Men möjligheterna är oändliga.

img_9279-1.jpg

img_9281-2.jpg img_9282.jpgBara att sätta igång pysslet till mellandagarna när tiden finns, hehe

Önskar er en fin start på veckan!
Och glöm inte att det finns alltid tid för att börja med nya vanor, så ut och promenera på lunchen.
Kram susanne

4 reaktioner på “24 goda vanor och bara pyssel”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram