Bloggmingel och Lets Dance

Har haft en intensiv vecka med hårt arbete och fyra happenings som bonus.
Kund Kerstin från Borås flög upp i torsdags och inspekterade vår renovering, gillade vad hon såg, tack och lov! Hade en mardröm natten innan där Kerstin, som för övrig är otroligt lugn och snäll, dissade massor och gillade inte några tyg och möbelval…Fast så blev det INTE! Vi spikade gardiner, sänggavlar och annat smått och gott.
Gulliga K hade t.o.m ett riktigt trevligt leende på läpparna och bjöd på en suverän lunch på Griffin Steakhouse. Sen hade jag typ 15 minuter och svida om till mitt lilla bloggevent hos Smeg och Plain Vanilla där jag lottat ut några mingelbiljetter.

MINGEL

20120331-094357.jpg

Några av mina gäster, Ninni, Ulrica, My och Ulrika. Malin och Maria var på shoppingvift. Kul att få ansikten på några av mina fina läsare. :-)

20120331-094334.jpg

20120331-094424.jpg

När vi skulle betala dök teknikens under upp! Jag blir så fascinerad av alla små piffiga prylar. Plain Vanilla-Johanna halade helt enkelt fram sin iPhone och en tjoffade in sin kortläsarmanick, sen var det bara att knappa in och signera. Smaaart!

20120331-100113.jpg

Fick med mig en jättefin fin shoppingbag med armband och en fjärilsring till galet fyndpris, och en goodiebag med halsband och armband, taaack!
Finns att köpa i vår Pernillas Världs bloggshop.

LÅT OSS DANSA

20120331-094439.jpg

Efter mitt intensiva kontorsinredande piffade jag till mig så gott det gick, packade in Peppe i en taxi och åkte till TV4 studion. Tjusig interiör och en speedad publikpeppare som kämpade som en liten iller för att få oss i tempo när inspelningen kom igång.

20120331-094455.jpg

Såå många duktiga talanger och Ms W och sin Tobbe gjorde ett strålande jobb som fick starta upp hela tävlingen. Jag var i alla fall jättenervös. Det är himla kul att vara med i studion och se allt på nära håll.
Bloggläsare Eva Stridh var också där med maken, och kom fram till oss i en reklampaus, jättetrevligt.

20120331-094515.jpg

Vilken duktig och dansande kalaspingla hon är den här lilla 4-barnsmorsan! Love her!
Sen skulle vi hänga med gänget med till Café Opera men var tråkiga och åkte till sist hem. Var rätt nöjd när jag gick upp 6.40 i morse.

Efter en kväll med alla dessa vältränade och dansanta härliga människor, tänkte jag att jag kanske skulle börja träna….

20120331-094525.jpg

…men konstaterade att skruva ”platta paket” och släpa runt på en massa möbler är rätt bra det också. Tur! för jag är en USEL träningsmänniska 😀 (tränar aldrig)

Ha en skön lördag kära ni! Peppe åker till Åland med båtklubben, Lukas drog iväg 7.15 för att spela amerikansk fotbollturnering i snöovädret som vi haft här, själv ska jag ska baaara jobba hela helgen!

Kram Susanne

0 reaktioner på “Bloggmingel och Lets Dance”

1 2 3
 • Rosa skriver:

  Vilken härlig avslutning på veckan med Lets Dance besök, hann inte se programmet men är säker på att Pernilla klarade det galant, ser fram emot nästa program. Fin bild på dig och mingeltjejerna så roligt att få se och vilka vackra saker ni hittade och fick med er hem, så gulligt.
  Ja inte behöver du något gym inte med alla ton du släpar, förena arbete med träning är ju perfekt haha. Jag som sitter vid de där maskinerna flera gånger i veckan har inte alls lika snygga armar som du har Susanne,
  Ha en skön och avkopplanden söndag.
  Stor kram
  Rosa

 • Susanne Nordström skriver:

  Hej sötisar!
  Men tack för alla gulliga saker ni lördagsskriver, bugar och bockar! Ni är så härliga, taaaaaaack!
  Kram kram

 • ninni skriver:

  Mycket trevligt att träffa dig! :-)

  Hoppas du tar väl hand om dig själv mellan varven.

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram