Doftljusdate med Baobab

Early bird uppstart hos Isabel som fyller 10 år nästa vecka och får sitt rum lite ”vuxnare”. Ni vet det där som håller tills barnen flyttar hemifrån. Jag gjorde storasyster Karro för tre år sedan när hon fyllde tio. Blir ett mysigt före och efter-inlägg nästa vecka.

 

img_1123-2.jpg
På min nya lilla rosa packåsna ser ni vad det lutar åt för färger, eller hur? Överkast och gardiner resten blir ljusgrått.

img_1131-1.jpg
Efter genomgång med snick, elektriker och målis moppade jag vidare till Hotel Diplomat där Andrea Brodin bjöd in till en lyxig pressfrukost.img_1135.jpg
Vi pratade ljus, och inte vilka ljus som helst, utan Baobab Collection doftljus! Bert van Hecke presenterade sina ljuvliga doftljus. Där de t.ex med doften ”Women” skänker 5% till bröstcancerforskningen 💖

img_1137.jpg .
img_1145.jpg
”Bastutsmyckningen1 tillverkas i ett afrikanskt kollektiv, även här går 55 av försäljningen till deras kreativa kollektiv.
img_1138-1.jpg img_1144-1.jpg
Lyxigt, långa brinntiden, dekorativt och lätt återanvändningsbara förpackningar. Jag som är doftljusbesatt fick lära mig lite nytt. Att vid första användningen alltid bränna ljuset så det översta stearinskiktet värms upp. Innan ljuset blåses ut. För att slippa det där outnyttjade när veken brinner utan att maxa stearinet runt om. Alltid lär man sig nåt nytt!

 

img_1139.jpg
Det gigantiska urnan med rumsdoften räcker i ca fem år om det sköts rätt.

img_1147.jpgDet lyxiga jätteljuset i vacker miljö.

img_1146-1.jpg
Hotel Diplomat

img_1160.jpg
Flott goodiebagsljus på mitt arbetsbord. Som ska brinna ett tag nu innan jag kan ge mig ut igen.
Baobab Collection finns bl.a. hos Bohem Inredning

Härligt inspirerande frukost med trevliga kollegor.
Peppe åkte på skidtripp till Norge med kollegor i morse. Och jag får ytterligare en gräsänkehelg. Ska bara vara hemma och fortsätta fixa, rensa och äta gott, lovely!
Kram Susanne

4 reaktioner på “Doftljusdate med Baobab”

 • Rosa skriver:

  Så imponerad av hur mycket du kan transportera på din lilla rosa haha vilket team ni är 😉. Fina färger hon har valt den blivande 10-åringen och så grått till, mysigt hin kommer att få det.
  Vilken underbar frukost så gott och nyttigt det ser ut. Älskar också doftljus den marknaden har verkligen blivit stor så det gäller att hålla koll en del mindre bra än andra. Men vilket bra tips det där hur ljusen ska brinna första gången hade jag ingen aning om men har så många gånger undrats och irriterats över att det blir så mycket kvar när de har brunnit ner, TACK igen 🌞.
  Mysigt vardagsrum i förra inlägget och så fantastiskt att se vilken skillnad det blir bara av att placera bordet åt det andra hållet.
  Starta nu med en riktigt mysig bästadageniveckan och sen en ny gränsänkehelg 🥂😀 vilken skidfantast han är din Peppe ⛷ .
  Stor varm kram
  Rosa

  • Susanne Nordström skriver:

   Haha, bästa teamwork min rosa och jag.
   Förhoppningsvis slipper vi ljus som brinner i ett smalt hål neråt numer med Berts info. Blir nästan förbannad att jag inte hört det innan.
   Men bättre sent än aldrig…
   Tack Rosa, lite ommöblering gör ofta susen.
   Kram

 • Nettan skriver:

  Vilken mysig start på dagen 👌
  Att njuta av både lyxiga ljus och frukost. Har sett de här ljusen, De är rätt dyra men det kanske är värt om det är en doft ”generös” doft. Tycker att det är tråkigt med många doftljus som knappt känns att de har doft och ändå kostar mycket.
  Trevlig helg 😊

  • Susanne Nordström skriver:

   Mmm, bästa lyxen!
   Jag tycker nog att det är värt lite extra att ställa fram de där superhärliga doftljusen. Jag har alltid många på gång och tar ibland de inte fullt så dyra hela tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram