En vardaglig vardagssmix

Vissa dagar får man saker gjort. Gå upp 5.45, åka båt, instagramma, blogga, styra upp med leverans och installation av stenskivor till huset på ön, lämna in bilen för pyspunka, komma på att jag glömt att besiktiga densamma och att det liksom blivit  jättekörförbud sen 27 dagar(??!!!) Fixat röris till Ms W, och ungefär 22 andra måsten. Ganska nyttig dag, jobbade till midnatt fast hemma och fick 6 timmars sömn, bra ändå.

 

20130528-092221.jpg

Såg några supertåliga gångmattor i härliga färger. Av bl.a. gethår, nja kan vara nåt till en hall jag ska ”tåla till”!
Från Happy Homes

20130528-092244.jpg

20130528-092304.jpg

Spanade också in gräsmattor till balkonger. Dessa är grymt naturtrogna och härliga. Saknar bara balkong dock.

 

20130528-092338.jpg

Passerade den här übercoola mattan hos Vera Velour på Sibyllegatan. Med snygga klänningar och velourmorgonrockar med volanger på är det en härlig kombo med den här snyggmattan från Bohem.

20130528-092359.jpg

Vespade runt och hämtade grejer. På lampaffären hade det dykt upp lite sköna Lollypop-lampfötter/golv och tak. Kul!
Fotat hos Kraftelektro på Gärdet

20130528-092419.jpg

Hämtade min goodiebag som jag glömde på thai-Sabai Soong efter Thomas Sabo eventet. Blev väldigt glad över att den var kvar. En massa lukta gott, en snofsig metallrosett till håret, lovely!

20130528-092412.jpg

Gick till kyrkan och tände ljus för min Mor och de mina och för en stunds kontemplation. Nu övade man inför en konsert så det blev inte så mycket med det där lugnet, men fint ändå.

20130528-093241.jpg

Gjorde färdigt en av sänggavlarna vid 23-tiden. Söta Julia, snart landar lite nytt och fint till ditt rum.

.

Såg att Ms W fick en hel del Mors Dags-om-man-får-eller-inte-får-för-uppvaktning. Själv fick jag något i mina ögon väldigt stort.  Sonen som är hemligare än hemlig, la ut en Mors Dags puss-på-dig-hälsning på Instagram. Fast han messade till mig, för annars hade jag ju aldrig sett den…

20130528-092537.jpg

Solen skiner och jobbet kallar! ha det gott kära ni!
Kram Susanne

Instagram: susnordstrom

16 reaktioner på “En vardaglig vardagssmix”

1 2
 • Josefin skriver:

  Visst smälter man när sonen gör något sådant! ”Fick” samma sak och blev gladare för det än alla presenter i hela världen :-) Än så länge är det han som vill vara vän med mig på Instagram. Får se hur länge det är ok 😉 Kram kram

 • Anki skriver:

  Vart har du fått tag i den turkosa löfbergs maskinen?! Hittar inte den färgen nånstans. Har M1 i svart men vill ha din:-)

 • Maggie skriver:

  Alltså, hur mycket får man in i ett enda blogginlägg egentligen?! Blir impad av allt du hinner med och HUR mycket du hinner på en och samma dag. Fattar inte när du sover??
  Jag sitter här och blir lite trött och matt över hur du flänger runt. Duktiga och effektiva Sus!
  Vilken söt liten Lukas på Instagrammet…nåra år sedan…hans mor är dock sig lik – vacker som en dag.
  Njut av tisdagskvällen.

  Kram Maggie :-)

  • Susanne skriver:

   Tack Maggie, alltid så snäll! Har ju min lilla 3-dagars trip nästa till Norge vecka måste pinna på med injobbandet vet du. Kraam

 • Lotta skriver:

  Min 17-åriga dotter upplyste mig om att föräldrar ska inte ha instagram…

  Måste säga att jag älskar när sommaren kommer och det blir blogginlägg från ditt sommarställe! Så fantastiskt mysigt att du vill dela med dig av detta!

  Älskar din blogg/ Kram

  • Susanne skriver:

   Jodå Lotta, hälsa din dotter att det kan vi visst det ha! Sen att vi inte alltid får följa vår tonåringar är ju en annan sak…den här hyfsat moderna morsan har faktiskt måååånga fler följare än sonen.
   Tack, vad glad jag blir att du och många fler gilla bilder från skärgården. Det blir ju en lååång semester igen med risk om att tråka ut er..Kram

 • ninni skriver:

  Gulligt morsdagsomnämnande du fick. Bättre än köpta presenter, om du frågar mig.

  Sommarkram mellan alla uppdrag du har! :-)

  • Susanne skriver:

   Ja Ninni, det är så det blir när pappa inte roddar…därför blev det ju så gulligt, och de sparade pengarna fortsätter att gå till partykassan på kontinenten…
   kram söta du

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram