Family and friends

HELG
Åh, vilken fin dag vi blev bjudna på igår. Peppes ”sladd-syster” Josefine och hennes pojkvän Johan Eklöf ställde till med den härligaste namngivningen i sin trädgård. Alldeles nyinflyttade i det mysiga lilla radhuset i Täby är de också.

IMG_8663-1.jpg
Efter ett glas champagne och prat samlades vi utanför. Johan berättade om lilla Linns person och sjöng sen Ted Gärdestads För Kärlekens Skull till sin en kompis gitarrspel. Himla fint! Josefin läste en dikt och fick våra ögon att tåras. Men hon snyftade nog mest själv 😉 Gudföräldrarna/faddrarna fick en varsin tavla med en vackert personlig skriven text.

IMG_8676-1.jpg
Josefin och lilla sötnosan efter den lilla cermonin.
IMG_8681-1.jpg
Vi fick en varsin vit sten innan och undrade förstås vad vi skulle göra med den  😉

IMG_8689-1.jpg
Johan och Josefine planterade ett körsbärsträd till lilla skrutan dagen till ära. Vårt uppdrag var att pynta ett hjärta. Gulligt eller hur? Peppes bror Fredrik och sonen Noel gör sitt.
IMG_8694-1.jpg
Lukas kusin-mys med gänget på pappa Peppes sida. Lilla Linn slocknade stenhårt efter dagens tumult, men finns ju med på bilderna bakom istället. Farbror Fredriks lilla Noel, farbror Patriks Filippa och Hugo.
IMG_8696-1.jpg
Faster Josse-mys.
Vi önskar förstås den lilla fina familjen massor av lycka i framtiden ❤️❤️❤️

Efter lunch och det godaste fikat rattade jag till granngatan och jobbade lite. Klädd i spetsklänning monterade jag en lampa och satte upp en beställd tavla som jag hade med mig. Och det sista hos familjen Karin är på plats  😛 Och ett v-rum/matsal och sovrum fotat för bloggen.

IMG_8577-1.jpg
Igår när jag plockade undan veckans presenter såg jag den här lilla lappen på mina älsklingars fina och goda presenter. Gjorde mig extra glad.

Nu några ytterst kloka rader som får en att tänka till på allt som livet har att bjuda på:

”Tänk dig att banken sätter in 86.400:- på ditt bankkonto varje morgon, och varje kväll tar banken tillbaka de pengar du inte använt.
Vad skulle du göra med pengarna? Använda så mycket som möjligt förstås!
Nu är det faktiskt så att vi har en sådan bank. Fast den banken kallas för TIDEN!
Varje morgon får du 86.400 sekunder, och varje kväll är förslösad tid borta. För alltid! För det finns ju ingen möjlighet till kredit.
Det finns ingen möjlighet att spara inför framtiden.
Använd tiden så klokt det bara går…”

Kram Susanne
Instagram: susnordstrom

14 reaktioner på “Family and friends”

1 2
 • Rosa skriver:

  Vilken mysig familjedag ni fick och vilket fint minne att plantera ett träd dagen till ära. Härliga bilder på Lukas, kusinerna och faster så roligt att ha.
  Vilka kloka ord och så sant det är men varför ska det vara så svårt att ta det till sig, att leva därefter och inte bara köra på dag ut och dag in, något jag absolut måste bli bättre på känner jag.
  Hoppas du har haft en härlig söndag, själv har jag varit ute nästan hela dagen skönt men är helt genomfrusen nu, brr.
  Stor varm kram
  Rosa

  • Susanne Nordström skriver:

   Mmm, superhärligt!
   Visst är det bra att påminnas om den där dyrbara tiden som snabbt rinner iväg…
   Kram

 • Fika skriver:

  Vilka fina ord!!! Mycket tänkvärt!
  Vilken härlig dag Ni haft, mysigt med familjetid! De har jag oxå haft i helgen! Njutit av familjehäng o goda middagar o soliga höstdagar o ”ljumma” kvällar!
  Må gott o ha en härlig vecka,
  Kram. :-)

 • ninni skriver:

  Kloka ord! Härlig dag ni haft med släkten och det lilla miraklet som festen hölls för. Ljuvligt!
  Mina sekunder idag har jag använt till korsordet i DN och till att hjälpa en kompis med datorn. Har även klappat på ett par tyger och tagit en promenad. Det får duga! :)
  Kramar med kvällsölen i näven efter en pratstund med grannen

  • Susanne Nordström skriver:

   Väl värda sekunder! Mina gick åt de också, härlig kvällsprommis på Djurgården och rofylld matlagning och ett glas rött till…
   Kram

 • JuliaRo skriver:

  Visa ord ❤️
  Men jag vill ha en livskamrat att dela tiden med ❤️❤️❤️

 • Anki skriver:

  Tänkvärda rader, tyvärr lätt att glömma bort. Efter min ryggoperation lovade jag mig själv att ta till vara på livet och tycker att jag försöker. Men nog f-n gnäller jag på småskit ibland :-) Trevlig söndag!

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram