Har haft en riktigt härlig såsig lördag i morgonrock framför datorn. Snick-Matte och Kimpa har kört ett 5-timmars pass i huset, men jag kände att jag behövde vara hemma och ladda batterierna. Ska till frissan, såå välbehövligt! och hinna några jobbärenden. Sen ska vi bara njuta av kvällen…
Kikade in på Drömhuset där det ”hyacintades” och piffades. Sött!
Några fina fat har dykt upp sen jag var där sist. Färdigslitna…
FREDAGSMYS HOS OSS
Ja här är den! Det blev sååå lyxigt god, Peppe fixade anrättningen! Första middagen med fröken L, som går under namnet Louise gick jättebra. Spännande att se sonen med en flickvän på middag för första gången. Båda är rätt pratglada och är rappa i munnen. Lovely!
Senare kikade vi in på på tv4 play och X-factor. Den här söta lilla tjejen bor i vårt hus, man har liksom sett henne sen hon var bebis. Barnen har också gått på samma dagis. Helt otroligt vilket supercharmigt fullblodsproffs hon är!! och vilken röst hon har 15-åriga Awa. Hon fick iaf mina ögon att fuktas! Vad månne det bliva?
Härligt att vara med på en liten hörna och känna sig lite så där ”grannstolt”. 😉
Ha en fin lördag kära ni!
Kram Susanne
Att tillaga bläckfisk är enkelt!
Koka hela bläckfisken i ca 1 tim (2-3 kg bläckfisk) i lite saltat och kryddat vatten. (kokar du mindre blir den seg).
Därefter ta ut den och kapa armarna och själva ”påsen”. Låt den ligga till sig i ca 15 min, stek kort på hög värme för att får lite färg och yta.
Servera …
Ja jag undrar också hur ni tillagar den,jag har bara ätit friterad bläckfisk som dom flesta andra på semestern.