Fredagspasset

HELG!

Fick kasta mig iväg för att ta emot en leverans i morse! Sen anslöt snick-Matte och vi har teamat hela dan. Avskedsmiddag med hungrig son som drar till Val D’ Isere i morgonbitti.

I går kväll landade jag på Ikea fredagkväll 18.15 och tänkte att det skulle vara rätt tomt…

20130223-222857.jpg

…men den här skylten hade dykt upp! Vi var ett gäng personer som stod vid kassan klockan 19.55 med våra tunga garderobspaket. Jag handlade till Söderbergs som får en härlig makeover i sovrummet när de kommer hem från sportlovet.

20130223-222940.jpg

Fyndade några knoppar till lilla Lukas i huset jag jobbar i. Han vill ha en röd matta och då är ju dessa plexifiningar helt rätt till. Att de kostade 9:- för sex stycken är ju ett plus i kanten.

20130223-222931.jpg

För en gångs skull hade jag lite tid att handla till mig själv. Nyheten turkosa ljus hade kommit tillbaka och plastpåsarna med zipperlock har jag helt missat. 50 stängbara påsar för 29:-  och skön färg, förvaringslycka!

20130223-223109.jpg

Fin färg på bakforms-kitet.

När jag fyllde på med energi inför arbetspasset såg jag en bild på Peppes Instagram som var lite annorlunda än mitt liv just då!
Verbier med killkompisarna v/s kundhandling på Ikea?? Nja…

20130223-225457.jpg

Hm, ser ju kul ut det där…

Kontrade med mitt ”fredagsmys”:

20130223-224557.jpg

 

Sölade så mycket jag kunde, städade bilen, fyllde på luft i däcken, handlade extra länge, sen masade jag mig hem till killarna och stängde in mig i sovrummet. Fredagsmys på hög nivå!

 

SPORTLOVSTIPS…

20130223-223322.jpg

…om ni har mindre barn än jag har! Lukas var inte så sugen på att hänga med mamma på ”jobbet”och pyssla, åker ju hellre med sitt kompisgäng till alperna! Så pyssla och njut medans tid är vetja…

Ha det gott!
Kram Susanne

Instagram: susnordstrom

 

 

8 reaktioner på “Fredagspasset”

1 2
 • Maggie skriver:

  Du har vår största sympati vännen! Jaa…olika falla ödets lotter…så är det verkligen! Finns med dig i tanken när du jobbar och är duktigt ska du veta. Du är ju bäst liksom!

  Kram Maggie :-)

 • ninni skriver:

  Vad är väl en bal på slottet. ……?

 • Rosa skriver:

  Åh kära Susanne villken fredagskväll haha, du är då för underbar. Peppe ser ju ut att ha det bra men vad är en afterski i Verbier mot en middag på Ikea….
  Så snyggt det är med turkost, som du lärt mig att få upp ögonen för, något som absolut kommer att synas härhemma till våren, fast varför inte slå till redan nu förrsten.
  Ja tänk när man kunde gå med barnen på sådant där så roligt och allt var uppskattat i den åldern, underbart. Så blev du helt ensam hemma nu, hoppas du hinner med ”lite” Susanne tid också mellan dina projekt, Sköt om dig gulligaste du och ha en härlig söndag på jobbet.
  Stor kram till dig.
  Rosa

 • MADELEN skriver:

  Stackars dig!!! Lite annorlunda fredagskväll får man väl säga….

 • Ulrika skriver:

  Ha ha du är så rolig!

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram