Gardinpiff-före och efter

Gardiner mina vänner, är en snabb väg till ett ombonat rum. Det har jag nog skrivit ”spaltmeter” om därvidlag. Kika in i familjens Anna-Karins matplats i huset på Lidingö.

img_4687.jpg
Visade ju vardagsrumsdelen förra veckan, den ligger dikt intill matplasen klicka här om ni missat. Köket ligger i mitten på våningsplanet.

FÖRE

img_4868-1.jpg
Familjen har bott länge i huset, men inte direkt fått till den där röda tråden. Hjälpte till att knyta ihop säcken lite.

EFTER

img_4689-1.jpg
Blått är en färg som gillades. Satte luftiga gardiner som är jättefina till de mustiga orange i sittdelen. Gardiner behöver inte vara likadana i rummet heller.

FÖRE

img_2267.jpg

Valde bort duken då bordet är snyggt som det är. Med fem personer i familjen behöver man inte ha alla stolar heller, ser bara trångt ut.

EFTERimg_4690-1.jpg Satsade på två uppsättningar fina underlägg från Andrea Brodins serie, och Missoni-zigzag-orange från Syster Lycklig som omväxling. Det fanns blå stolsöverdrag i gömmorna som vi satte på som omväxling. Och en tavla ur gömmorna intill.

FÖRE
img_2257.jpg Vid uppgången från ingångsplan. Vitrinskåpet som är arvegods, stod lite väl inklämt i öppningen till sovrummen.

EFTER

img_4683-1.jpg
Vitrinskåpet fyllde upp den långa vita väggen. Hade en stor härlig murgröna som ringlade ner, men den hade dött sen sist.

img_4691.jpg
Alltså älskar spiraltrappor! För att slippa kolmörkret i hörnan bakom trappan monterades det in en lamputtag.

Önskar er en fin start på veckan!
Kram Susanne
Instagram: susnordstrom

6 reaktioner på “Gardinpiff-före och efter”

 • Agnethe skriver:

  Om skåpet: Även om dessa ”bruna” antika möbler inte är så populära nu som tidigare, så tycker jag att det är snyggt att behålla något möbel i sin minimalistiska miljö. Man måste inte slänga ut alla i takt med trenderna. Kontraster är vackert. Dessutom är möbler från sekelskiftet 1800-1900 så billiga nu! Så till gardinupphänget som ”gör” hela rummet: Vackert och mysigt som vanligt, Susanne. Ner från taket är något jag har lärt av dig. Kommer i håg för många år sedan när du i denna blogg förklarade för mig vad Silent Gliss var! Jag hade inte hört talas om det innan jag såg bilder på din blogg, men nu är Silent Gliss Norway stora och starka. Före och efter är en hit hos mig! Ønsker deg en fin dag!

  • Susanne Nordström skriver:

   Tack för dina trevliga rader fra Norge,Agnethe!
   Nä, lite storytelling från förr är inte att förakta även om lite färg ibland skulle göra susen.

 • Rosa skriver:

  Helt fantastiskt vilken skillnad det gör och för att inte tala om mys- och värmekänslan, så fint.
  Ha en härlig tisdag finaste du.
  Stor varm höstkram
  Rosa

 • Linda H skriver:

  Fint det blev som alltid :) Idag blir Matheo 7 månader! Vad tiden går fort. Ha en fin måndag. Solen tittar fram idag så det blir nog en promenad o handla på Ica. Funderar på om jag även ska till Kappahl o införskaffa en liten tomtedräkt inför jul :) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram