Guldigt trädgårdsarbete och fina blommor

HALLOWENLÖRDAG
Det där med att sluta tidigare på fredagar sprack den här veckan det också. Andra sena fredagen i rad hos familjen Marie, och Peppe som ringer och undrar var jag håller hus! Det är ju fredagskväll kan du lämna folk i fred! Målade åtta blomkrukor in i det sista och satte en hårtork i Maries hand för lite hjälp på traven  😆 Familjens som blev med nya sidengardiner och allt annat fint hade överseende den här fredagen också.

IMG_0246.JPG
Packning!

IMG_0248.JPG
Fint pyntat vid ingången. En jättegullig granndam i sina bästa år i huset mittemot läser min blogg var ute och tjoade trevligt –Du är såå duktig och oj vad du släpar hela tiden. Älskar såna hejarop som gör en mycket bra start på dagen  😉
IMG_0254.JPG
Trädgårdsarbete!

FÖRE

IMG_0251.JPG
I köksfönstret.

EFTER

IMG_0260.JPG
Egen köksträdgård tänker jag! Stark piri piri och lite upprensning av de ”spridda skurarna”. (lilla skottet glömde jag liksom av att hitta bättre förvaring till…)

FÖRE
IMG_0253.JPG

EFTER

IMG_0262.JPG

IMG_0282.JPG
Idag har jag haft en fixar och städdag hemma. Stack ut en snabbis för att göra mig skuldfri hos Bloomster som jag vittjade på blommor och krukor till Essingen.

IMG_0280.JPG
Och köpte lite helgfint samtidigt.
IMG_0285.JPG
Och handlade middagsmat i min absolut bästa shoppingbag ever. Avskyr att köpa plastpåsar och använder så gott som alltid tygpåsar i miljösynpunkt. Men denna är tokrymlig och axelvänlig.
My Bag från Bag-all/Butik Minilla

En förhoppningsvis smarrig fond till fisksoppa puttrar på spisen, Lukas har just kommit från Småland. Snabb middag med oss innan staden hägrar igen. Ingen rast ingen ro.
ha en trevlig kväll kära ni!
Kram Susanne
Instagram: susnordstrom

15 reaktioner på “Guldigt trädgårdsarbete och fina blommor”

1 2
 • Rosa skriver:

  Snyggt med guld och så kul att man kan förnya saker och ting med färg och så stor skillnad det gör. Härlig kommentar av granntanten och via dina bilder kan jag föreställa mig hur mycket du släpar (även om det nog bara är en bråkdel av allt du har med dig).
  Gulliga Peppe som ser till att du kommer hem i tid och får lite ledigt du också, haha. Fisksoppa mmmm så gott det låter. Ha en underbar söndag.
  Stor varm höstkram
  Rosa

  • Susanne Nordström skriver:

   Ja det är bra med en tjat-gubbe som håller ordning.
   Mmm, den blev såå god. Hummerskal i fonden är aldrig fel…
   Kram

 • Linda H skriver:

  Fina blommor o fint du gör som alltid :) Ha en fin söndag!

 • Jenny I England skriver:

  Fin fina blommor och gillar utomhus piffet!
  Haha Peppe é bra Han…. Min hubby har nästan gett upp att ringa efter mig när jag e på kontoret. Jag, som du, blir liksom uppslukad!
  Fin shopping bag fr. Jennifer!
  Ikväll vilar jag ffarande. Princessan e borta på trick or treat äventyr.

  • Susanne Nordström skriver:

   Ja det är ju så! Och man vill ju göra färdigt det man håller på med eller hur? :-)
   Njut av din lilla vila du.
   Kram

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Så snygga utemöbler, vart är de ifrån? Jag har lessnat mina mörkbruna utemöbler vet ej om jag ska måla eller köpa ny, men är sugen på den där fina utemöbler på bilden :-) Och det är inte dumt med färg spraya för jag har några jag skulle behöva ändra färg t.ex jag är förtjust i koppar färg, jag köpte ananas och ljuslykta med koppar färg på MiNilla o de är jättefina :-) Var kan man köpa färgspray? På Panduro eller biltema? Kram på dig

  • Susanne Nordström skriver:

   Ingen aning Malin, men jag kan fråga min kund så återkommer jag. Jag handlar sprayfärg på Flügger som ligger närmast mig. 110:-, räcker långt.
   Kram

  • Susanne Nordström skriver:

   Maries utemöbler köptes på Åhlens för några år sedan!

 • Karin skriver:

  Ni får ha en trevlig lördagkväll!

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram