Järla Sjö-span

Kära bloggvänner!

Ibland är det verkligen svårt att få till allt man vill! Min påtvingade frånvaro här på bloggen har sina randiga och rutiga skäl, teknik=Telenor och Tierp gillar inte varandra!

I måndags packade jag ner min relativt nya mini laptop i väskan och begav mig norrut, med mellanlandning hos söta Pernilla som bjöd på en smaskigt fräch sen lunch i trädgården.

Förutom härligt kompishäng, smaskigt god mat och sol, njöt jag av att titta den nyrenoverade fasaden och fina nymålade fönsterkarmar som gjorts under sommaren.

Det var en väldigt mätt och belåten kvinna som styrde bilen från staden. Förutom att jag blev grymt besviken när internetmottagningen var stendöd när jag skulle blogga framåt natten, så har jag varit en ”duktig flicka”.

Tillsammans med bror Magge och svägerska Cattis har vi tokrensat i mina föräldrars hus, kastat massor, fyllt släpkärra och bilar samt lärt mig vägen till återvinningsstationen.

Otroligt vilken organistion och rullians det är där! När jag styr upp rensningar inför mina inredningsuppdrag, ringer jag bara mina flyttkillar, så hämtar dom allt, nu är det bara att köra på och se glad ut. 

Jag hade ett 4-timmars möte med duktiga mäklar-Sandra, det är ju en hel del att tänka på inför försäljning, och sååå mycket grejer kvar att röja innan det ska fotas om två veckor…

Visar några bilder från min spaning på Starland vid Järla Sjö häromdagen:

 

Fina filmstjärnekuddar i varma grå toner…

 

…och en hel vägg med sidenkuddar.

 

För den lilla hallen

Cattis A mailade mig och ville ha tips på hatthyllor för en trång hall, och här såg jag några bra och väldigt prisvärda hos Starlands.

 

Här i svart.

 

Dryga-ut-kassan-tips.

 

Lovely Ms Wahlgren svängde raskt ihop en gudomligt god ”kak-tårta” efter måndagslunchen som hon njöt av lika mycket som undertecknad, godisgris nr 1.

 

Kram Susanne

 

0 reaktioner på “Järla Sjö-span”

 • Moster Gerd skriver:

  Kära Systerdotter!
  Tack för igår & den trevliga stunden hos vår syster/mamma! Hoppas du hade kul på festen!
  Puss & Kram!

 • Kristina skriver:

  Vilka härliga ”Svordoms” lådor :-) . Tack för alla härliga tips och man blir så inspirerad av allt du gör och hinner med.

  Kram Kristina i Piteå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram