Överkaklad gästtoalett

MODIFIERAD FAVORIT I REPRIS
Jag tycker att det är kul att se mina projekt igen, oavsett om det är hos kunder jag hjälp tidigare eller hos vänner.
Sist jag var hos Pernilla så slog det mig hur snygg gästtoaletten är. Vi  renoverade den 2012 efter att de bott där i drygt ett halvår.
Den var så otroligt trist innan, jag tyckte inte alls att passade hos familjen Pernilla.
Sålde in en makeover med en ”överkakling” som är betydligt billigare och inte förnärmelsevis lika dammigt och tidskrävande.

FÖRE20130307-075702.jpgInnan Håkan kaklade fick han knacka ner den utstickande bården. Vilket var sådär roligt enligt honom….

EFTERimg_7464.jpg Tvättstället och toaletten fick stanna kvar. Golvet sitter ihop med hela hallen och köket, så det ligger kvar av praktiska skäl. Spegeln lät jag mosaika in.
Nästa projekt är att byta ut tvättstället till et mer praktiskt.

FÖRE20130307-075746.jpg

EFTER20130307-075812.jpgVägghängt skåp gör det luftigt och lättstädat. (locket är numera utbytt)

20130307-085222.jpgTavlor och statyetter ”från förr” med storytelling från Pernilla och Emilos första 80-talshem förgyller på gästtoaletten.

FÖRARBETEimg_7463-1.jpg”Kakel-Håkan” i action.
När man kaklar över det gamla är det förstås superviktigt att ”läsa på”. Väggarna ska slipas och rengöras.
Man använder en specialprimer som gör att det nya kaklet får ett bra fäste. Idag kan man faktiskt även göra likadant i ett våtutrymme/badrum eftersom tekniken gått framåt.
Kram Susanne

 

2 reaktioner på “Överkaklad gästtoalett”

 • Maggie skriver:

  Det slår mig när jag läser inlägget att du är omgiven av duktiga hantverkare. Jag förstår att det är otroligt viktigt och att du kan lita på att de gör ett bra jobb enligt dina anvisningar. Det är verkligen teamwork men ytterst är det säkert du som får kritik från kunderna om de inte är nöjda! Du är en grym egenföretagare och bäst på ditt jobb! Det tänker jag varje gång du lägger ut före- och efterbilder.

  Kram
  Maggie

 • Rosa skriver:

  Så många fantastiska projekt du har gjort och som vi har fått följa med i, alltid lika roligt. Måste vara så kul att kunna titta tillbaks på och med stolthet Susanne, du är så duktig och inspirerande.
  Så skönt att inte behöva börja om från början i badrummet utan kunna sätta på nytt ”bara” (hrm) så här. Blev genast mycket varmare och mer ombonat tycker jag och så snyggt med den ”inbyggda” spegeln.
  Ha en underbar onsdag och hoppas solen kan komma fram idag.
  Stor varm vårkram
  Rosa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram