Teater och affärsspaning

Är rätt nöjd över den maxade helgen som varit härligt knökad med sociala händelser. Söndagen blev förstås alldeles extra mysig med finfrämmande hela dagen ända till midnatt. Och en del promenerande i butiker.

IMG_9548.JPG
Tierps-besök brors/Gudsonen Viktor och svägerskan Cattis och Trollkarlen från Oz på Maximteatern, spännande. Satt först långt bak i salongen, men elaka häxan messade att det var tre tomma platser längst fram, så vi skuttade fram i pausen. Sen kunde vi räkna näshåren på alla hundar, katter, lejon och häxor på scenen.

IMG_9540.JPGIMG_9527.JPG
Trollkarlen från Oz, en upplevelse för min lilla sötnos och hans mamma som sent ska glömmas.

IMG_9557.JPG
Sen fick vi träffa häxan och några kollegor.

IMG_9563.JPG

IMG_9553.JPG
Snygga och coola plåtisen var lika snäll som på scenen…
Sen gick vi glada ut i vårsolen och spanade i affärer, för det ville mamma Cattis göra, innan vi gick hem till oss och fikade.

IMG_9332.JPG
Hos Drömhuset har påsken smugit sig in så smått.

IMG_8987.JPG
Hos Åhlens hittade vi puffar med förvaring i. Det är superfiffigt.

IMG_9562.JPG
Söta formar från Åhlens.

IMG_9559.JPG
Men så typiskt att jag nyligen köpt en sån här, fast vanlig i krom. Himla flott!
Sett hos Åhlens

IMG_9007.JPG
Kuddfint hos IndiskaIMG_9041.JPGSå fina krukor hos Var Dags Rum

IMG_9566.JPG
Efter att Tierparna lämnat mig började jag förbereda söndagsmiddagen. Bästa Benji och en avsminkad häxa i mjukiskläder. Massor av babbel och musik fram till midnatt.

Önskar er en fin start på veckan!
Kram Susanne

Instagram: susnordstrom

18 reaktioner på “Teater och affärsspaning”

1 2
 • Rosa skriver:

  Vilken mysig dag och så mycket ni hann med. Så roligt att få träffa häxan och de backstager, vilket härligt minne. En riktig söndagsmiddag med god mat, dryck, långa samtal och det bästa sällskapet var då en perfekt avslutning på helgen. Hoppas du har haft en skön måndag och hann in i värmen innan ruskvädret kom, brrr så vått och kallt det blev helt plötsligt.
  Stor varm kram
  Rosa

  • Susanne Nordström skriver:

   Hej Rosa!
   Värsta skitvädret, har blivit blöt alldeles för mycket idag…Men nu sitter jag i Ms W:s tokvarma kök och värmer upp mig!
   Kram

 • Kerstin Detterskog skriver:

  Hej
  Sitter här och bläddrar igenom din och Pernillas blogg.
  Har precis tapetserat en fondvägg i vårt matrum med Osborne & Littles Vinage tapet, exakt samma mönster som din tabletter / underlägg. Måste fråga dig var de är inköpta? Hade varit pricken över i: et på mitt bord….
  MVH
  Kerstin

 • Marie Graff skriver:

  Det var kul att träffa dig i går! Det va ju tur att det fanns lediga platser där framme som ni kunde ta :) och är ni sugna på att prova på pole dance och orkar ta er till uppsala så är ni varmt välkomna så kan jag köra en klass med er på dansskolan jag jobbar på :)

 • PERNILLA STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Bästa Susanne! Det var kul träffa dig igår och tack för din tips angående att använda kamera utan blixten det gjorde jag och mailade dom till Pernilla så hon delar på sin blogg som jag tagits kort :-) Tänk att du kanske behöll alla blommor Pernilla fått av mig och Hampus när hon kom hem till er, skämt åsido :-) Önskar dig en fin kväll kram från mig

  • Susanne Nordström skriver:

   Detsamma Malin!
   Du förstår ju att det så härligt ut att öppna dörren och Ms W står med ett jättefång med olika buketter, hehe Ha det gott!
   kram

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram