Toaletthyllor

Älskar att inreda med små hyllor på toaletterna. Det outnyttjade utrymmet ovanför toalettstolen är perfekt för att skapa sin egen tavla. Snygga och lättillgängliga parfymflaskor doftljus, extrahanddukar etc. Blir som en tavla beroende som lever sitt eget liv beroende på hur man stylar sin lilla extrayta.
.

img_7569.jpg Saknade en hylla i den här ursnygga gästtoaletten hos familjen Charlotte. Den lilla smyckesboxen ligger det tamponger. Vackraste förvaringen kan man ju tycka.
Från ByLeonnie.se
.

img_7565-3.jpg I ett badrum på Lidingö stod detta på tvättställskanten. Satte upp två mindre och samlade i hop pinalerna.
.img_7564-1.jpg Ett litet utrymme i ett mindre badrum jag ritat och byggt. Här klämde jag i två hyllor. Beställda från glasmästaren.

img_7566-1.jpg Ett annat badrum jag ritat, modell större kändes det överflödigt med mer förvaringsyta.  Skapade stilleben på den ditlagda stenskivan i stället.
.

FÖREimg_7563-4.jpg Gästtoalett på Östermalm. I projektet i sekelskifteshus.
.

EFTERimg_7562-3.jpg Hyllor med extrahandduk, ljus och några statyetter.
.
img_7567-2.jpg I Järfälla blev det några tavelhyllor över. Delade på en och räddade familjens tvättställ från att svämma över 😀
.img_7568.jpgEn tavelhylla fick plats ovanför toalettfönstret.
.

FÖREimg_7157.jpg Hos Hanna i Sundbyberg är det nybyggt hus och badrummet gjorde vi inget i. Men noterade en viss oordning i duschen.
.

FÖREimg_7158-3.jpg .

EFTERimg_7559-3.jpg Tipsade om en ny favorit som kommit ut på marknaden. En suverän självhäftande hylla som gör att man slipper borra. Sättes bara på släta ytor dock.
Lundell & Zetterberg
.

FÖREimg_7159-1.jpg Satte lite piff här också.
.

EFTERimg_7161-2.jpgLitet men naggande gott.
Lundell & Zetterberg
.

Önskar er en fin start på veckan!
Kram Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram