Ätbart och piffigt

Läste om årets nyheter i glassvärlden när jag njöt av min söndagsfrukost i sängen. Nostalgi ska det vara och gärna hemlagat…

20120429-131343.jpg

Nöt-crème är väl nostalgi så det förslår. Påsen har nog sett lika dan ut i 50 år, och nu har den petats in i glass, får min mun att vattnas måste testa.

HOS BODY SHOPS INVIGNING…

20120429-131407.jpg

…på Drottninggatan i onsdags, bjöds det på det godaste tilltugg jag ätit på ett event. En ”Lisa” för ögat också, älskar kreativa små piffiga saker. Sjögräsblad med en ostkräm i en rostad brödpinne, eller stekt kanske? med mousserande vin i botten. Allt som bjöds på var köttfritt vilket gjorde att jag åt som bara den.

20120429-131421.jpg

Dessert i små burkar, gott och gulligt!

APPROPÅ DESSERT…

20120429-131438.jpg

…så fick Ärlige Jacob och hans detektiv-Jenny som hittade min kamera ett budat paket i veckan med 12 dessert/snacksskålar. Tack en än gång fina ni.

LUKAS PÅ TEMAFEST

20120429-131447.jpg

Tjatade till mig en bild innan sonen drog iväg på skolfest i fredags. Temat var Pride, han blev rätt söt med lite smink och cerice sjal. 😉
Hur det blev under jackan hann jag inte med att se…

Ha en skön söndag kära bloggläsare!

Kram Susanne

0 reaktioner på “Ätbart och piffigt”

1 2
 • Susanne Nordström skriver:

  Hej Anna!
  Hu, stackars sonen, trappor är hårda! Jag har dessvärre inte så stor erfarenhet av trappmattor, sist vi gjorde så limmade vi, och skar i bitar och satte en vinkel-list i framkant. Då får man tvätta på plats, men kan lätt lägga in mattan själv. Har också satt med stång en gång då kunden ville ha det så. Kan ju bli lite trapphuskänsla och rätt dyrt.
  Jag brukar beställa hos en mattaffär (Miljögolv där jag bor) då får man bra tips på vägen. Heltäckande mattor ligger oftast på 4 meters bredd men det finns smalare ”trappmattor”. Du får googla lite och se om du hittar mer tips.
  Lycka till med mattandet nu./Susanne

 • Anna larsson skriver:

  Hej Susanne, Jag följer era bLoggar och tycker du verkar kunna det mesta med inredning. Nu har ett akut problem uppstått här hemma och du kanske kan ge mig lite vägledning? Vi har precis flyttat in i en etagelägenhet och trappen är gjord av betong eller marmor, den är målad så jag vet inte riktigt, stenhård är den i alla fall. Igår ramlade min ena son i den och vi fick åka in o sy hans haka. Då slår det mig att vi måste ha matta i trappen. Hur gör man då? Använder man tejp? Eller är bästa lösningen att sätta sådana där järnstänger som håller fast mattan på varje trappsteg? Vem kan sånt? Finns det nån som säljer långa mattor till trappor? Vi bor i Solna. Har du ngt tips så är jag mycket tacksam. Tack för en bra blogg o hoppas du hinner njuta i solen. Kram från Anna

 • Fika skriver:

  Glass med nötcreme – måste bli en succé!!! Älskar!!!

  Ha en härlig Valborg!

  Kram :-)

 • Susanne Nordström skriver:

  Tack söta Tess för dina fina ord, så gulligt av dej! Ha en underbar Valborg du också.
  Maggie,Gerd och Rosa tack en än gång för att ni är så härliga, ha en mysig helg.
  Ellali, urk, då ska jag såå hoppa Geishaglassen, låter lite slisk-kladdigt faktiskt.
  Kram på er
  PS Gerd, ja leendet satt långt inne, första bilden var så allvarlig, men med lite tjat så…

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram