Visar arkiv från september 2020

Drömhuset-date på Värmdö

Min powerwalkskompis Ann med sitt Drömhus flyttade ju butiken ut till sina hemtrakter förra året. Till en mindre lokal i Värmdö Köpcenter Nyligen tog Ann över en jättestor lokal och har jobbat dygnets alla vakna timmar med att få ordning på allt.

Och förstås inte tränat med mig på jättelänge. Men jag behövde handla till kunder och till mig själv och tog bilen för en söndagstrip ut till Värmdö.
Måste bara visa upp allt för det har blivit så himla tjusigt i nya lokalen.  Webshoppen säljer hela tiden den också..

img_7186.jpg Med en stor lokal kan man ju möblera upp miljöer på ett helt annat och inspirerande sätt.
.
img_7185.jpg
Att möblera med snygga speglar är alltid lika spännande. Denna köpte jag till Marbella redan i våras. Fast den sista hos MiNilla Nu finns den hos Drömhuset 
.

img_7190-1.jpg Urflott skåp och härlig ny fjärilsspegel ovanför. Fina och dekorativa fjärilar ses under och på sidan.
.

img_7184-1.jpg Mysig marocansk känsla.
.img_7189-2.jpg img_7182-1.jpg Ny favorit. Funkar både till blockljus och vanligt ljus.
.

img_7178-1.jpgMassor av kuddar.
.

img_7192-8.jpg img_7194-1.jpgMånga fina tavlor hänger på väggarna.
.img_7590.jpg Butiken är fylld med de nya förvaringskorgarna från By Leonnie De enda som borde vara tillåtet att förvara sin smutstvätt i. Då de är möblerbara t.o.m. i vardagsrummet, då de är så snygga.
.img_7593-4.jpg Helt nya på marknaden och utflotta👌  Hittas här 👈
Allt från Drömhuset, butik och webbshop
.

facetune_13-09-2020-21-40-32.jpgMin hard working-kompis Ann som sprang iväg och köpte go’fika 😍
.
img_7576-2.jpgHär står mina tvättkorgar från By Leonnie/Drömhuset som ska ner till vårt sovrum och den mindre till Lukas och Disa. Den mindre får plats i den större. Nu är den fullproppad med gardiner. Packade i går.
På torsdag flyger den boxen ner till Spanien och väntar på oss i Pernillas hus.

Kram Susanne

Toaletthyllor

Älskar att inreda med små hyllor på toaletterna. Det outnyttjade utrymmet ovanför toalettstolen är perfekt för att skapa sin egen tavla. Snygga och lättillgängliga parfymflaskor doftljus, extrahanddukar etc. Blir som en tavla beroende som lever sitt eget liv beroende på hur man stylar sin lilla extrayta.
.

img_7569.jpg Saknade en hylla i den här ursnygga gästtoaletten hos familjen Charlotte. Den lilla smyckesboxen ligger det tamponger. Vackraste förvaringen kan man ju tycka.
Från ByLeonnie.se
.

img_7565-3.jpg I ett badrum på Lidingö stod detta på tvättställskanten. Satte upp två mindre och samlade i hop pinalerna.
.img_7564-1.jpg Ett litet utrymme i ett mindre badrum jag ritat och byggt. Här klämde jag i två hyllor. Beställda från glasmästaren.

img_7566-1.jpg Ett annat badrum jag ritat, modell större kändes det överflödigt med mer förvaringsyta.  Skapade stilleben på den ditlagda stenskivan i stället.
.

FÖREimg_7563-4.jpg Gästtoalett på Östermalm. I projektet i sekelskifteshus.
.

EFTERimg_7562-3.jpg Hyllor med extrahandduk, ljus och några statyetter.
.
img_7567-2.jpg I Järfälla blev det några tavelhyllor över. Delade på en och räddade familjens tvättställ från att svämma över 😀
.img_7568.jpgEn tavelhylla fick plats ovanför toalettfönstret.
.

FÖREimg_7157.jpg Hos Hanna i Sundbyberg är det nybyggt hus och badrummet gjorde vi inget i. Men noterade en viss oordning i duschen.
.

FÖREimg_7158-3.jpg .

EFTERimg_7559-3.jpg Tipsade om en ny favorit som kommit ut på marknaden. En suverän självhäftande hylla som gör att man slipper borra. Sättes bara på släta ytor dock.
Lundell & Zetterberg
.

FÖREimg_7159-1.jpg Satte lite piff här också.
.

EFTERimg_7161-2.jpgLitet men naggande gott.
Lundell & Zetterberg
.

Önskar er en fin start på veckan!
Kram Susanne

Instagram