Visar arkiv från oktober 2016

Gardinpiff-före och efter

Gardiner mina vänner, är en snabb väg till ett ombonat rum. Det har jag nog skrivit ”spaltmeter” om därvidlag. Kika in i familjens Anna-Karins matplats i huset på Lidingö.

img_4687.jpg
Visade ju vardagsrumsdelen förra veckan, den ligger dikt intill matplasen klicka här om ni missat. Köket ligger i mitten på våningsplanet.

FÖRE

img_4868-1.jpg
Familjen har bott länge i huset, men inte direkt fått till den där röda tråden. Hjälpte till att knyta ihop säcken lite.

EFTER

img_4689-1.jpg
Blått är en färg som gillades. Satte luftiga gardiner som är jättefina till de mustiga orange i sittdelen. Gardiner behöver inte vara likadana i rummet heller.

FÖRE

img_2267.jpg

Valde bort duken då bordet är snyggt som det är. Med fem personer i familjen behöver man inte ha alla stolar heller, ser bara trångt ut.

EFTERimg_4690-1.jpg Satsade på två uppsättningar fina underlägg från Andrea Brodins serie, och Missoni-zigzag-orange från Syster Lycklig som omväxling. Det fanns blå stolsöverdrag i gömmorna som vi satte på som omväxling. Och en tavla ur gömmorna intill.

FÖRE
img_2257.jpg Vid uppgången från ingångsplan. Vitrinskåpet som är arvegods, stod lite väl inklämt i öppningen till sovrummen.

EFTER

img_4683-1.jpg
Vitrinskåpet fyllde upp den långa vita väggen. Hade en stor härlig murgröna som ringlade ner, men den hade dött sen sist.

img_4691.jpg
Alltså älskar spiraltrappor! För att slippa kolmörkret i hörnan bakom trappan monterades det in en lamputtag.

Önskar er en fin start på veckan!
Kram Susanne
Instagram: susnordstrom

Powerwalk in pink

HELGBLOGGEN
Tvingade mig ut på en powerwalksrunda på eftermiddagen. Soligt och behagligt, till en början iaf, och vackert som alltid.

img_3865.jpg
Kungliga Djurgården är numer en konstutställning utomhus. Kul att se hur många som strosar runt och tittar på skulpturerna utmed promenadvägen.
img_3864.jpg
Hur vacker är hon inte, ”Kvinnan i fredsarbetet” av Peter Linde

img_4852.jpg
💚💚💚

img_3862.jpg
Skulptur i brons av Tony Cragg 

img_3863.jpg

img_4201.jpg img_4203.jpg

img_4861-1.jpg
Investerade i nya träningsskor igår. Och en specialsula som tack och lov kändes bra, för de var dyra för att vara sulor…img_4858.jpg
Söt ingefära-tant till smoothien, en hit i förkylningstider.

Kram Susanne
Instagram: susnordstrom

Instagram