Visar arkiv från maj 2018

Strandhäng träning och fin surprise

RESEBLOGGEN
Ber om ursäkt för väldigt dålig uppdatering. Men dagarna går i ett, tänker innan jag lägger mig och slocknar. Men det är ju så när man har gäster, och är gäst för den delen. Arbetar också en del. Packat upp varor och slängt mängder av skräp vid återvinningen.

img_9040.jpg
Har softat och simmat vid poolen. Det finns två stora härliga välskötta poolområden i urbanisationen.  img_9030.jpg
Tagit powerwalks i den magiskt vackra byn. Lukas har kört stenhårda träningspass med att kuta upp och ner i backar, simmat och köra armhävningar sittups etc. Allting x 200…img_8965-1.jpg Sedan har han klämt i sig små nätta frukostar, hehe

img_9207-2.jpg
Här är han vår fina kille som man får tjata hål i huvudet på för att synas på bild. ❤️

img_9061-1.jpgI lördags fick en en supermysig surprise på vår mamma-son resa. Pappa Peppe som bokat en resa hyrt bil.  Sååå mysigt och lyckat.
Åkte ner till stranden och njöt av vår lilla familj.

facetune_29-05-2018-23-50-49-1.jpg
Bikini-mama slurping Pina colada, mums.

img_9092-1.jpg
Frossade och njöt för fullt. Och pratade massor. Lukas ville absolut till sin kompis Philps stamställe i San Pedro och det var himla mysigt.

img_9102.jpg
Hängde kvar på strandrestaurangen tills de stängde.

img_9112.jpg
En sen strandhakscava.
img_9206-1.jpg
Fortsatte på terrassen när vi kom hem till Pernillas nymålade rosa hus.

img_9146-1.jpg Fick en på pricken över i present av Lukas i Mors Dagspresent. Moet och frukt, såå gulligt och såå jag. På kvällen körde Peppe Lukas till flygplatsen och vi blev ensamma.
img_9222-2.jpg
Peppe handlade en massa godsaker och vi åt en sen Mors dags middag.

img_9241.jpg  Det är gott att leva.

Fortsättning följer.
Kram Susanne

På resande fot och några före och efter

RESEBLOGGEN
Nu är vi här i Pernillas underbara hus! Nymålat och härligt rosa.

img_8921-4.jpg Packade ner mina resepiller som jag tycker är bra att ha som backup. Tänker att det inte kan skada iaf. 12.5 miljoner levande bakterier kan aldrig ha fel, hehe
PROVEN Probiotics
img_8925-2.jpg När man bokar och betalar extra för att sitta långt fram i planet och för extra benutrymme! Med en lång son så är det trevligt om det hade funkat!! Norwegian höll inte vad de lovade, trist nog!!

img_8926.jpg Mitt bagage de fyra till vänster. Lukas till rygga till höger. Jag hade dock mest en massa akrylglas och skålar i min stora.

img_8927-1.jpg Älskar att min 22-åring reser med en liten Star Wars-rygga 😊 Ändå fyra dagar pinaler och med träningsprylar.

img_8957.jpg
Vi kom ju fram till huset vid 01.30 i går. Tog sovmorgon sen kom en stor leverans med beställda varor från Borås. Kenneth och Lelle dök upp (Lelle bara med som kompis dock) Jag styrde upp och Lukas hjälpte till att bära. Bjöd ”gubbsen” på kaffe på terrassen innan de tuffade vidare.

img_8960-3.jpgSen ägnade jag dagen åt att öppna kartonger och brottas med utrymmet. Sen blev det en sen och rejäl frukost/lunch halv två.

img_9015-1.jpg
Promenadvy.

FÖREimg_8974-1.jpg
”Sängbordspuffarna” Pernilla beställde innan påsk blev lite väl låga. Man vill ju inte luta sig ner för att hitta sina pinaler.

EFTER
img_8979.jpg .Jag hittade nya på Ellos som vi lyckades få ner med Jotex-leveransen till terrassen. Perfekt att smyga in datorn på det lilla.

FÖRE img_8971.jpg
Gästrummet där jag huserar där hade vi provisoriska som jag la en duk över.

EFTERimg_9041-1.jpg
Tog likadana här och det blev riktigt najs. Har tvättat för fullt och ska bädda fint när tjejgänget kommer ner på torsdag.

img_9013-2.jpg Lite värd bubbel i de nya finglasen jag släpat med. Rosa akrylglas till Pernillas lilla rosa hus. 💖
Från Drömhuset

img_9017.jpg
Åt en supermysig middag hos italienaren i byn. Med massor av prat med min stora kloka fina son Lukas ❤️❤️❤️
Nu ska jag hålla Lukas sällskap på terrassen. Erbjöd honom att ta en taxi till stan och nån tjusig beachclub/strand. Men han ville hellre vara kvar i Gudmors mysiga hus. (eller kanske bara inte släpa på sin gamla morsan, hehe)

Kram Susanne

Instagram