Visar arkiv från september 2019

Ny tavla och tips på väggutsmyckning

Peppe och Lukas har jobbat med båtupptagning hela helgen. Och jag har jobbat med Benjamins födelsedagspresent med penslar och rollers i högsta hugg. Blir jättefint men som alltid så tar allt sin lilla tid. 3.20 i takhöjd och ett gäng pillerillande.

Äntligen har jag ramat in och fått upp min tavla jag beställde i våras. Passar på att lite annan utsmyckning att fylla väggarna med.

 

img_6999-1.jpg
Karolina Palmérs tavlor som jag älskar att ha på mina väggar med. Att varva budget med lite lyxigare äkta vara. En plansch 50×70 och en ram från Ikea.

img_4124.jpg .
Ny i Karolinas webbshop och diskret i sina färger.

img_5649-1.jpg
Från agent Interstil

img_5667.jpg  Blandad inspo från olika leverantörer. Som jag missat att notera…img_5666.jpg img_5692-1.jpg

img_5691-3.jpg img_5690.jpgimg_5582-2.jpgVanilla Flys fina posters har jag sett både hos MiNilla och Drömhuset.
img_5622.jpg Speglar är alltid en hit på väggarna. Förstorar rummet och ger en härligt ombonad känsla. Den här maffiga spegeln från danska Nordal var det många som nöp i på Formex.
img_5683-1.jpg
Den här fiffiga spegellampan såg jag hos Globen Lightning på Formex.

Lunchen slut och jobbet kallar.
Önskar er en fin start på veckan!
Kram Susanne

 

Blomster och målningsuppstart

HELGBLOGGEN

img_6949-1.jpgGårdagens ljuvliga väder på veckans andra runda. En kvar men det blir imorgon. Helt slut idag. Folke Bernadottes Bro skiner ikapp med vattenröken.

img_6634-1.jpgPå hemvägen, grönt på Styrmansgatan.

img_6635.jpgHuset intill har ett fantastiskt insynsskydd året runt. Perfekt när man bor på nedre botten.

img_6886.jpg När jag kom hem stod mitt efterlängtade blomsterpaket som darling Pernilla bokat på. Lyxigaste presenten, att få en överraskningsbukett varje vecka. Älskar min kompis som vet att jag är galen i mina helgbuketter 🙏💛🙏
House of Flowers.se
img_6929-4.jpgSe så vackert det är. Vilken jättestor höstbukett! Till vår snabba sushi-middag på vårt nya fina köksbord från Mio. Stolarna från danska Nordal har hängt med ett tag.

facetune_27-09-2019-12-50-10-1.jpgI går dammade jag av mina gamla målarskills. Benjamin önskade sig i födelsedagspresent, målning av hans nya lilla etta med kök. Johan från Nordsjö var så himla gullig och körde ut ut min beställning. Först provburkarna jag beställde. Sen när Benji kom förbi och godkände  färgen ringde jag Johan som kom med resten. Helt underbart! Min lilla rosa hade gått varm annars.
Fanns ingen el i lägenheten så Johan fixade en laddningsbar lampa. Stege fick jag också låna. Vilken ängel.
Hann med spackling i v-rum, sparmålning och en vägg. Nu ska jag snart över och fortsätta. Med andra ord så helgen är intecknad 😇

Kram Susanne

Instagram