Visar arkiv från juni 2019

Äntligen semester

ÄNTLIGEN SEMESTER
En liten uppdatering från fortfarande i stan! Oturs-Susanne har varit i farten igen. Vi har blivit bestulna på våra moppehjälmar, även Lukas fast inte utanför oss. Jagat hjälm både här och där, men min rosa finns inte, snyft!! Åker runt med Peppes skidhjälm.

I torsdags när jag böjde mig efter mina verktyg trillade telefonen ur fickan i Ullis trapphus med ett rejält funkisstenkolv och kraschade helt!
På kvällen bjöd vi Lukas och Disa på middag efter deras respektive sommarjobb. I deras mysiga Fredhäll. En indisk restaurang, såå gott och såå mysigt att få rå om våra älsklingar.

Skulle ta några bilder till gårdagens blogg när jag upptäckte att kameran också hade gått sönder.
I går efter husjobbet i Mälarhöjden där jag körde sista leveransen och härligt slutfix kunde jag därför inte ta en enda bild. Så deppigt!
Istället för att åka hem och packa, få fotvård, handla och åka ut till ön åkte jag till Apple Store i Täby och köade i några timmar.

Men minsann hade min Apple Care försäkring precis gått ut! Höll liksom bara i två år. Så jäkla tröttsamt och så onödig dyrt blev det plötsligt. Och omständligt så här när semestern på en öde ö ska börja.
Valde att inte reparera av olika anledningar, man kunde inte garantera heller att kameran blir 100.
Så återstår plan B  så nu blir det lite trixande ett tag.
Nu har jag iaf hittat laddarpinalerna till min systemkamera som jag inte är så förtjust i. Men har ju tid att pilla med den iaf.
Har ju haft min jäkla hosta i flera veckor och går liksom på reserven men med medicinen är det på bättringsvägen. Den avbitna tanden är lagad och nu är jag hyfsat redo för semester. Om än lite fattigare.
Gud så långt detta blev 😬

Men ni vet när det känns som om allt kör i hop sig i sista minuten och man är så där sjukt sliten, då finns det bara en väg och det är uppåt ⬆️
Så nog med skriva-av-mig-gnäll!
Vi åt rårakor och körde en dos köksbordsromantk och konstaterade att allt kan vara så mycket värre. Att svepas med i semesterstressen i början av resan…

img_4442.jpg
Mitt i matlagandet blev jag iaf varm i hjärtat 💕 Har så fina kunder som låter mig härja fritt i deras vackra trevåningshus.

img_8454.jpg
Inte rört en träningsfena på tre veckor pga av hosthelvetet. Dåligt skick är ordet.

img_8144-2.jpg
Bästa solskydden från Marias Skincode.se nerpackade. Drinkhållare från Drömhuset

img_9474-2.jpg Älskade ö, snart kommer vi och tar dig i sju veckors besittning 💟
img_6662-2.jpg
Kommande diskvy.

snapseed-112.jpg Och lite sommarnostalgi! Så här såg det ut för exakt år sedan 23 år sedan ❤️ Min lilla efterlängtade unge som blivit en vuxen man.
img_0595.jpg img_0599-1.jpg Mina killar 💞
PS Ser ni träden som var två en gång i tiden, och något mindre.

Nu måste jag fortsätta och ta tag i att liv och packa färdigt!

Kram Susanne

Charmig gästtoalett

Lite omtöcknad efter för få timmars sömn tidigt hos tandläkaren. Och allt det där som bara måste lösas innan utcheckning inför flytten till ön.
Det sista som ska inhandlas till familjen Charlotte, etc… Apropå familjen så måste jag bjuda på en titt in i deras ljuvliga gästtoalett. Man blir så glad av att gå in där.
Jag har bara piffat med några få saker, så ingen större ära till mig där 😇

img_4370.jpg
Hur fint? Saknade dock en liten hylla för doftljus och piff.

img_4380-2.jpgLite pricken över i, åtminstone när mörkret faller på.
Från Lundell & Zetterberg

 

img_4381-2.jpg
Den gamla tomhållaren var från forntiden, den åkte till soparna. Klistrade upp en matchande svart istället.
Från Lundell & Zetterberg

img_4371-3.jpg
Köpte en till bullig grön konstväxt till fönstret från Wexter och en bubblig kruka från MiNilla
Grönt går som en ”röd” tråd genom huset. Ännu mer nu när jag varit i farten.

facetune_26-06-2019-22-20-38.jpg
Gårdagens glada vi! Gulliga Kerstin ville bjuda på ett glas och bubbla lite innan semestern. Ingen var gladare än jag när vi fick till en mysig kvällsdate på Nybrogatan 38. Snart semester, tjoho 🎉

Kram Susanne

Instagram