Visar arkiv från februari 2020

Hänt i veckan

HELGBLOGGEN
Det bästa i veckan var ju att vårt husköp blev färdigt efter en tid. Varit så pirrigt ska ni veta… Vill verkligen tacka er finniga för alla gulliga kommentarer här på bloggen och på Insta. Så fint och bjussiga ni är mina kära följare 💞

Paradiset Solvik img_1368-1.jpg Bästa vyn hos Maria och Sally i Bromma. Köpte mig en uppföljningsbehandling på min Dermapen4-kur jag gjorde förra året. Paradiset Solvik  hade en härlig Alla hjärtans rabatt som jag utnyttjade i veckan.
img_1341-2.jpg Sally börjar på dekolletaget. Har en ful solfläck som alltid syns. Den fick extra nålande kärlek…

img_1452-1.jpgDe där nålarna som jobbar sig tappert en liten bit in i huden och gör susen på sikt. Väcker det slumrande collagenet till liv i kombo med en djupgående peel som sitter kvar i 24 timmar. Så ingen tvätt av ansiktet förens kvällen dagen efter.

img_1351-1.jpg ”First pain then pleasure”😍 Avslutade med en superskönt spa-pedikyr.

img_1462-1.jpgMina fötter står ut med mycket med ett antal mil i veckan och försöker ta hand om dem extra mkt nuförtiden. Sally avslutar alltid med fotmassage. Och jag lovar mig själv att smörja in fossingarna varje kväll. Slarvmajan har blivit riktigt duktig på det, hehe
img_1365-3.jpg Medan nagellacket torkade ägnade jag mig åt att fota krämerna som är grymma i samband med Dernmapen/microneedeling. Den orange C-vitaminkicken är super att värma upp med ett tag innan. Inget måste tror jag med det hjälper.
Den gröna i en hel vecka efter som går in på djupet. 50 spf är ett måste när man ändå lägger ned så mycket pengar på behandlingar. Den orange C-vitaminkicken används efter den första veckan under den gröna. Om man så vill.
Sen är det den grå Turn Over som nattcreme som ger bästa effekten. Man får även en behaglig ton och lyster av Dermaceutic. Perfekta att använda oavsett behandlingar.

img_1453-1.jpgBlått är flott, lugnande och en skön match med vattnet utanför fönstret. Nadja Wedins kuddar passar såå fint här. Som jag trivs att åka ut till tjejerna och andas frisk luft ta en kaffe och bara vara.
Saknade Maria dock som var på sportlov i Sälen.

img_1470-1.jpgIgår em åkte jag till Pernilla som haft ett grymt sportlov i Åre. Skruvade i hop en liten nätt tvättställskommod som jag köpte på Ikea häromdagen. Ska upp i toaletten en trappa ner när rörisen kommer i veckan.

img_1455.jpg
Peppe tillbringar lördag och söndag med båtklubben på en Ålandsbåt. Jag pysslar med modernt ljusfixande. Bra doftljus är dyra, soyavaxljus ännu kostsammare. Ville testa det här tipset jag fått och det är snabbt fixat och plättlätt.
Finns bl.a. till bra pris hos kitchentime.se två refillpåsar för 299:- 👍

img_1458-1.jpg In med påsen i micron, smälte på ca 45 sek Vekarna har en självhäftande dutt under fästplattan. Häll sen i den smälta massan och låt det härda. Ska bli spännande att tända i kväll. Från svenska svenska Candelize.com
Ska strax ta ett hett bubbelbad, efter det äta gott och netflixa i v-rummet.

Kram Susanne

 

 

En sneak peak från Ikea

Tog en sväng till Ikea för att reka lite till huset i Marbella, spana in kök till kund och handla några saker till andra kunder. Hann ta några snapshots i farten.

img_1414-6.jpg Mysigt uppmöblerat sovrum.

img_1402-3.jpg Ljust, fräscht och inspirerande dressingroom.
img_1404-3.jpg Nya tjusiga glasdörrar för den som vill se innehållet, men slippa dammet.

img_1403-2.jpg Inte lika snofsigt som bilderna ovan, men bästa sättet att jobba på. Höj och sänkbara skrivbord är ju inget nytt. Men att stå och jobba är suveränt för kroppen istället för detta stillasittande hela dagarna.

img_1407-2.jpg”Kolbjörn”, kul namn på en praktiskt byggbar serie med dörrar som går att hänga lås i. Barnsäkert och bra! Funkar även utomhus.

img_1393-1.jpg En sväng till köksavdelningen som alltid visar sig från sin bästa sida. Jag har alltid gillat vitrinskåp och flera nyheter har tillkommit sen sist.

img_1395-2.jpgKöket Karlshamn i antracit.

Äntligen fredag! Jag ska få lite egentid i helgen. Peppe ska till Åland med båtklubben och varvsgäng. Jag ska fortsätta rensa och sätta tänderna in mina listor till Marbella. Som att flytta hemifrån när ALLT ska införskaffas. Att fylla köksskåp och lådor kräver sin lilla planering det också. 😇

Tusen tack alla för gulliga kommentarer ang vårt hus i solen. Uppskattas väldigt mycket ❤️

Önskar er en fin helg!
Kram Susanne

Instagram